Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]qp więcej i zapraszam do mnie :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]

japkowa... czy ten patent też działa przy myciu.... lodówki???? :roll::roll: bo musze umyś a wolałabym żeby też sama sie umyła... ja ja na koniec szmatką ciach ... CIACH :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]:roll:[/QUOTE]yyyyyy ......możesz spróbować:evil_lol:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='dbsst']tak pod warunkiem, że podgrzejesz lodówkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ja jutro wymyje tak piekarnik :cool1:
no chyba, że w nocy nie będę miała co robić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]Piekarnik najlepiej myje się albo solą kuchenną (TAK!) albo płynem do czyszczenia grilli marki Carrefour:evil_lol:

A lodówkę.....:razz:
Aby idealnie umyć lodówkę i pozbyć się z niej niemiłych zapachów należy: łyżeczkę sody oczyszczonej rozpuścić w 300 ml ciepłej wody. Następnie czyścimy tym roztworem lodówkę.

jeszcze coś?:cool3:

Posted

[quote name='apple']Piekarnik najlepiej myje się albo solą kuchenną (TAK!) albo płynem do czyszczenia grilli marki Carrefour:evil_lol:

Aby idealnie umyć lodówkę i pozbyć się z niej niemiłych zapachów należy: łyżeczkę sody oczyszczonej rozpuścić w 300 ml ciepłej wody. Następnie czyścimy tym roztworem lodówkę.

jeszcze coś?:cool3:[/QUOTE]

:crazyeye::crazyeye::mdleje:
tyś je naprawde perfekcyjna pani domu :multi::multi:

noooo... jeszcze coś.......... jak zgrubnąć :cool1:

i jak pozbyć sie tej zasranej mikołajkowej reklamy na dogo... która sie wyświetla na pół strony i trza czekać na samozgaszenie :angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye::mdleje:

[COLOR=Red][B]zacząć jeść ...[/B][/COLOR]

i jak pozbyć sie tej zasranej mikołajkowej reklamy na dogo... która sie wyświetla na pół strony i trza czekać na samozgaszenie :angryy::angryy::angryy:[/QUOTE]
[COLOR=Red][B]
ooo mów mów Dżapko [/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Olcia']hahaha rozumiem że to zdjęcie z najlepszego w okolicy prywatnego żłobka:)[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='apple']Całe mnóstwo.....:evil_lol:

Witaj:loveu:[/QUOTE]
witaj Perfekcyjna Pani domu :evil_lol:

[quote name='apple']Piekarnik najlepiej myje się albo solą kuchenną (TAK!) albo płynem do czyszczenia grilli marki Carrefour:evil_lol:

jeszcze coś?:cool3:[/QUOTE]

:mdleje:

[quote name='clockwork']

i jak pozbyć sie tej zasranej mikołajkowej reklamy na dogo... która sie wyświetla na pół strony i trza czekać na samozgaszenie :angryy::angryy::angryy:[/QUOTE]

założyć sobie filtr :cool3: ja mam ABP i blokuje większość takich smieci :evil_lol:

Mam LENIA :evil_lol:

Posted

i stało się!.................................................:roll:
mój przyszły niedoszły maż METHOD MAN znowu przyjeżdża mnie zobaczyć:cool3:
[IMG]http://photos.nasza-klasa.pl/4277367/11/main/50413e9ab6.jpeg[/IMG]

[IMG]http://photos.nasza-klasa.pl/4277367/5/main/72049af0a2.jpeg[/IMG]

właśnie umówiłam się na koncert :roll: i mam PROBLEM :placz::placz::placz::placz::placz:

1. jak nie schudnę do końca marca :roll:
2. jak nie przestane karmić i zaleje klub cieknącymi mlekiem z cyców i ON SIĘ ODKOCHA :roll: - czy mam zabrac ze soba laktator :roll:
3. jak TZ nie będzie umiał zająć się Jaśkiem :roll:
4. w tych okolicznościach Jasiek musi urodzić się JUŻ :roll:
5. w co ja się ubiorę jak nie schudnę - nie pójdę przecież w koszulce do karmienia :placz::placz::placz:
6. jak wypadną mi włosy to do 31marca NIE ODROSNĄ :roll:
7. jak będę tak gruba to nie dobije się pod scenę i nie zrobię zdjęć :roll: - chyba, że zacznę strzelać w ludzi z mleka to obleśne może się udać :p
JA WIEM, ŻE ON przyjeżdża żeby znowu mnie zobaczyć bo nie może żyć bezemnie - nietety nie ma wyjścia JA MAM INNEGO a w zasadzie teraz już dwóch innych :cool1: no ale łaskawie pójdę i dam się pooglądać w końcu z hameryki do mnie leci :roll:

CO JA MAM ZROBIĆ CO JA MAM POCZĄĆ :placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye::mdleje:

[COLOR=Green]:roflt::roflt::roflt: no to pojechałaś[/COLOR]

[COLOR=Green]zamienić się ze mną metabolizmem:evil_lol:[/COLOR]

i jak pozbyć sie tej zasranej mikołajkowej reklamy na dogo... która sie wyświetla na pół strony i trza czekać na samozgaszenie :angryy::angryy::angryy:[/QUOTE]Nie wiem....sama główkuję.....i wqurwiam się:angryy:

Posted

właśnie zrobiłam prezent TZowi ma mi powiesić ten obraz na mikołaja

[IMG]http://photos01.allegroimg.pl/photos/oryginal/838/47/29/838472933[/IMG]

Posted

[quote name='dbsst']właśnie zrobiłam prezent TZowi ma mi powiesić ten obraz na mikołaja

[IMG]http://photos01.allegroimg.pl/photos/oryginal/838/47/29/838472933[/IMG][/QUOTE]Buhahahahaha...ucieszy się chłopak:evil_lol:

Posted

powiedział, ze za mały hahahahhahah nie wiem czy on chciał żebym kupiła panoramę racławicką hahahahaha

ale była walka Pudzian - Najman ha ha ha bardzo mi się podobała :D

Posted

[quote name='dbsst']powiedział, ze za mały hahahahhahah nie wiem czy on chciał żebym kupiła panoramę racławicką hahahahaha
[COLOR=Red][B]
żeby mieć Panorame Racławicką to cza na rondzie mieszkać ;)[/B][/COLOR]

ale była walka Pudzian - Najman ha ha ha bardzo mi się podobała :D[/QUOTE]
[B][COLOR=Red]
ja nie zdążyłam dojść na walkę ....jak wchodziłam do pokoju to własnie skończyli :roflt:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='malawaszka']hahha Pudzian skopał Najmana jak po wiejskiej dyskotece :roflt: aż mi sie go szkoda zrobiło :lol: nooo i liczyłam na więcej niż 40 sekund SHOW hahaha[/QUOTE]
niezłego psychola miał w oczach Pudzian chwila moment i byłoby po sędzim hahahaha
Powiedziałam TZ, że jeśli kedyś spotka Pudziana i ten zacznie mu ubliżać, szukać zaczepki czy cokolwiek to znaczy, że czas brać nogi w trok i wiać hahahahaha
[quote name='Alicja'][B][COLOR=Red]
ja nie zdążyłam dojść na walkę ....jak wchodziłam do pokoju to własnie skończyli :roflt:[/COLOR][/B][/QUOTE]
żałuj hahahha
myślisz, że TZ mi coś zasugerował............................................................ups hahha

Posted

[quote name='Alicja'][B][COLOR=Red]
ja nie zdążyłam dojść na walkę ....jak wchodziłam do pokoju to własnie skończyli :roflt:[/COLOR][/B][/QUOTE]

specjalnie dla Ciebie :p

[url]http://www.youtube.com/watch?v=PQ-bnSLuX9M&feature=related[/url]

Wrażenia po walce :evil_lol: Pudzian oszukał Najmana...N. myślał, że P. będzie się witał, a on go od razu zaczął lać jak na zabawie w remizie :roflt:

Jakie fajne sposoby na mycie sprzętu AGD :grins: akurat na czasie - chyba skorzystam

[B]Debe[/B] a co Ty robisz tak wcześnie?? :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]Sis ....ty spać nie możesz :hmmmm:[/B][/COLOR][/QUOTE]

no jakoś tak wyszło, że nie mogę hahahaha

[quote name='Cola']

Jakie fajne sposoby na mycie sprzętu AGD :grins: akurat na czasie - chyba skorzystam

[B]Debe[/B] a co Ty robisz tak wcześnie?? :diabloti:[/QUOTE]

ha ha bo JAbłkowa jest skarbnica wiedzy doskonałej pani domu ha ha ha ha
jak wcześnie to już po spacerze i po śniadanku było ha ha ha

Pozdrowienia z bezspania :D

Posted

dzień dobry w ten piękny ciemny niedzielny poranek boszzzz co ja robię na nogach już o tej godzinie!!!!!:( i to w dodatku z wiszącym czymś co waży prawie 10 kg na cycku:)

Posted

Olcia napisał(a):
dzień dobry w ten piękny ciemny niedzielny poranek boszzzz co ja robię na nogach już o tej godzinie!!!!!:( i to w dodatku z wiszącym czymś co waży prawie 10 kg na cycku:)

ha ha ha jak to co udajesz, że spać nie lubisz :p

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]:hand: to była jakaś bezsenna noc...też nie spałam ...za to TZ chrapał , Ozzy się rozpychał :roll:[/FONT]

u mnie wszyscy chrapali a ja nawet w ciągu dnia 2 razy :evil_lol:

Asiaczek napisał(a):
Jeszcze Jasiek w Tobie?

Pzdr.

siedzi i siedzi i jeszcze posiedzi :eviltong:
Cola napisał(a):
a ja spałam jak zabita :p chyba 12 godzin przespałam non stop :multi:

ha ha ha no ja niestety miałam sen dobry ale z przerwami :shake:

Alicja napisał(a):
sis...dziś 13 ty

i 13 i 14 i 15 a on będzie siedział i siedział i siedział aż wykończy mnie psychicznie :evil_lol:

TZ zabrał mnie i Szpilkę dziś na bieganie - bosz ależ się zmęczyłyśmy :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
ha ha ha no ja niestety miałam sen dobry ale z przerwami :shake:

TZ zabrał mnie i Szpilkę dziś na bieganie - bosz ależ się zmęczyłyśmy :evil_lol:

jak na razie (odpukać) śpię całe noce i nie muszę wstawać na siku :grins:

to kto w końcu biegał?? Ty czy Szpilowa?? :evil_lol: