agbar Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Cola napisał(a): my od wczoraj jesteśmy w 32tc :cool1: a my w 36 :cool1: Quote
dbsst Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 [quote name='Cola'] biedna Szpila, oj biedna.... Joker będzie wyglądał podobnie w okolicach świąt :evil_lol: będzie odkurzany :evil_lol: [quote name='Cola']fakt :roll: ale nie ma tego złego :diabloti: uświadomi sprzedawcę albo każe mu spadać :evil_lol: jeśli zacznie go uświadamiać, to mam pół godziny dla siebie albo i więcej :roll: i nie dojdzie do rękoczynu :evil_lol: i nie będziesz musiała potem głaskac po głowie i uspakajać :evil_lol: jak dobrze, że mam to za sobą :evil_lol: [quote name='apple']Po pierwsze primo: Gratuluję dotrwania do 35 tC! Juz niedługo sie rozpakujesz:evil_lol: Po drugie primo: JAK MOGŁAŚ:mad::angryy: http://www.imagic.pl/files//15160/IMG_0559ps.jpg Po trzecie primo:To ja całuję te mordę krzywoustą:loveu: po pierwsze primo dziękuje po drugie primo: jak ona mogła się wytarzać :diabloti: po trzecie primo: zapraszam całować na żywo śmierdziela :evil_lol: [quote name='agbar']a my w 36 :cool1: no my to wam po pietach depczemy :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 [quote name='Alicja']I jak Wam ??? duzo się dzieje chyba połknełam ośmiornicę :/ jest WSZĘDZIE nawet na plecach hahahhaha Quote
Alicja Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 [quote name='dbsst']duzo się dzieje chyba połknełam ośmiornicę :/ jest WSZĘDZIE nawet na plecach hahahhaha to pewnie pełzak ;) szukować kciuki na 5 ?? Quote
Maga100 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 [quote name='Alicja'] szukować kciuki na 5 ?? ależ, Alu, teraz jak ona już MOŻE urodzić, to przenosi, przecież ją znam :diabloti: Quote
Vectra Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Maga :klacz: jak będę coś składać w domu , koniecznie musisz mi pomóc :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 [quote name='Maga100']ależ, Alu, teraz jak ona już MOŻE urodzić, to przenosi, przecież ją znam :diabloti: no taaaaa...tego się można po mojej sis spodziewać ;) Quote
dbsst Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 [quote name='Alicja'] szukować kciuki na 5 ?? raczej nie czuje abym jutro miała pękać :evil_lol: [quote name='Maga100']ależ, Alu, teraz jak ona już MOŻE urodzić, to przenosi, przecież ją znam :diabloti: tak jest cos wtym ja obstawiam, że urodze koło wiosny teraz :diabloti: [quote name='Vectra']Maga :klacz: jak będę coś składać w domu , koniecznie musisz mi pomóc :evil_lol: tylko tania nie jest wypija hektolitry kawy z MLEKIEM i CUKREM a wiesz w czasach kryzysu :evil_lol: [quote name='Alicja']no taaaaa...tego się można po mojej sis spodziewać ;) foch.................. witajcie co to się dzieje z niebieskim forum, że nie chodzi!!!! i mi zawsze na postach się zawiesza!!! Quote
Alicja Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 nie fochaj , pękaj jak masz juz peknąć ;) Quote
apple Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 dbsst napisał(a): po pierwsze primo dziękuje po drugie primo: jak ona mogła się wytarzać :diabloti: po trzecie primo: zapraszam całować na żywo śmierdziela :evil_lol: A nie ma za co:p No jak to jak mogła:roll: NORMALNIE:diabloti: OOOOo! Ja chcę, ja chcę:multi: Kiedy:cool3: Quote
teqquila Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Siemano SZpilaste dawno mnie u was nie bylo :P ale slysze ze masz sie podwoic:P Quote
Vectra Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 tylko tania nie jest wypija hektolitry kawy z MLEKIEM i CUKREM a wiesz w czasach kryzysu to jaka naciągara :diabloti: Quote
Maga100 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='Vectra']to jaka naciągara :diabloti: kiedyś dostawałam obiadek......................................................................... :roll: ONA MNIE PRZEŚLADUJE!!!! Nie mam przed nią ucieczki :shake: :shake: :shake: Napisz im, napisz sama, co dzisiaj zrobilaś :diabloti: Quote
Alicja Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='Maga100'] kiedyś dostawałam obiadek......................................................................... :roll: ONA MNIE PRZEŚLADUJE!!!! Nie mam przed nią ucieczki :shake: :shake: :shake: Napisz im, napisz sama, co dzisiaj zrobilaś :diabloti: [FONT=Arial]:multi::multi::multi:napisz ...napisz [/FONT] Quote
Cola Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='Maga100']Napisz im, napisz sama, co dzisiaj zrobilaś :diabloti: co dzisiaj zmajstrowałaś?? :evil_lol: Quote
Olcia Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 ja się wszystkiego spodziewam:) wnerw..... nadal nie mam ikonek Quote
Maga100 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 jej nie ma, bo poszła na balangę :shake: Ale, DEBE, coś ci wstawię :cool3: pamiętasz? :cool3: noo, to na przyszłą wiosnę, dodaj jeszcze wózki i moja wizja się ziści :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='Maga100'] jej nie ma, bo poszła na balangę :shake: Ale, DEBE, coś ci wstawię :cool3: pamiętasz? :cool3: noo, to na przyszłą wiosnę, dodaj jeszcze wózki i moja wizja się ziści :evil_lol: ooooo jak pięknie :grins: Quote
Olcia Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='Maga100'][b] jej nie ma, bo poszła na balangę :shake: do bielańskiego????:) Quote
Ka-ka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 hmmm.... 1. co do daaawnej wypowiedzi sprzed...pewnie jakiś dwóch dni, ale nie mogę jej znleźć :-P nie wiem sama, czy zbłądziłam, czy znalazłam drogę... no ale się do Was dokopałam (nie zacytuję Waszej -tzn. Twojo-Alowej- dyskusyji uroczej, bo nie radzę sobie z nowym dogo... ;] ) 2. dzieci w brzuchu... dzieci na świecie....aaaaaaa...chyba nie pasuję do towarzystwa... :-P (jeśli dodam jeszcze do tego, że zamiast się zapsić, narazie się...dokociłam :-P to po prostu jest kataklizm i wykluczenie społeczne ;) ) 3. widzę, że odkąd się dociążyłaś, wątek Szpilencjowy odżył... ;) nie nadążam z przebijaniem się przez posty 4. trzymam kciuki za Waszą dwójkę :) ... przenoś trochę dłużej... to krzywda dla dziecka urodzić... 5/6.12...będzie miało mniej prezentów !!! :-P Quote
dbsst Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 [quote name='Alicja']nie fochaj , pękaj jak masz juz peknąć dziś mam słabszy dzien ale nie do pękania więc przykro mi ale nie będziesz miała tak jak i ja nie miałam :evil_lol: [quote name='apple'] OOOOo! Ja chcę, ja chcę Kiedy a zapraszam nawet dziś :eviltong: [quote name='teqquila']Siemano SZpilaste dawno mnie u was nie bylo :P ale slysze ze masz sie podwoic:P Ano kope lat :cool1: chodza takie słuchy, że mam dubeltowe ciało ale ja nie wiem o co chodzi :roll::evil_lol: [quote name='Vectra']to jaka naciągara straszna :roll: [quote name='Maga100'] kiedyś dostawałam obiadek......................................................................... ONA MNIE PRZEŚLADUJE!!!! Nie mam przed nią ucieczki Napisz im, napisz sama, co dzisiaj zrobilaś kiedyś byłas rzadziej a teraz wyżywić jeszcze ciebie :evil_lol: ja zrobiłam JA to TY weszłaś na moją ZONE :evil_lol: byłam umówiona z bratową a wczesniej zadzwoniła koleżanka, że zaprasza mnie na lody - nie mówiąc nic Magdzie W. (nie chciałam żeby czuła się dotknięta, że mam innych znajomych :evil_lol:) umówiłam sie w arkadii. Koleżanka się spóźniała to ja postanowiłam wykorzystać okazję i pójść coś kupiś smakowitego psu do kakadu.......................idę i widzę jakis dziwny wózek - myślę "jakby znajomy nie tylko Magda W Montana tak okrywa śpiącego Tadzeusza.................ale zaraz zaraz TO ONA!!!! - gonic ją nie gonić dzwonić nie dzwonić." pękłam i zadzwoniłam :diabloti: Magda się odwróciła i..........................oczy napłyneły jej łzami moja miła moja droga JESTEŚ :diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]napisz ...napisz [/FONT] napisałam :evil_lol: [quote name='Cola']co dzisiaj zmajstrowałaś?? ja nic TO ONA mnie prześladuje :evil_lol: [quote name='Olcia']ja się wszystkiego spodziewam wnerw..... nadal nie mam ikonek tylko po kim sie wszystkieo spodziewasz Olciu - zastanów sie nad odpowiedzią :evil_lol: [quote name='Maga100'] jej nie ma, bo poszła na balangę Ale, DEBE, coś ci wstawię pamiętasz? noo, to na przyszłą wiosnę, dodaj jeszcze wózki i moja wizja się ziści dziś tez się wybieram czuje sie kiepsko ale MOŻE TO OSTATNIA IMPREZA :evil_lol: jestem wzruszona nieszpodzianką i naszymi psami równającymi :evil_lol: co gorszę pamiętam i zapomniec nie umiem :evil_lol: ta wizja stale i wciąż mnie przeraża :evil_lol: [quote name='Alicja']ooooo jak pięknie jak z obrazka :eviltong: [quote name='Ka-ka']hmmm.... 1. co do daaawnej wypowiedzi sprzed...pewnie jakiś dwóch dni, ale nie mogę jej znleźć nie wiem sama, czy zbłądziłam, czy znalazłam drogę... no ale się do Was dokopałam (nie zacytuję Waszej -tzn. Twojo-Alowej- dyskusyji uroczej, bo nie radzę sobie z nowym dogo... ;] ) 2. dzieci w brzuchu... dzieci na świecie....aaaaaaa...chyba nie pasuję do towarzystwa... :-P (jeśli dodam jeszcze do tego, że zamiast się zapsić, narazie się...dokociłam :-P to po prostu jest kataklizm i wykluczenie społeczne ;) ) 3. widzę, że odkąd się dociążyłaś, wątek Szpilencjowy odżył... ;) nie nadążam z przebijaniem się przez posty 4. trzymam kciuki za Waszą dwójkę :) ... przenoś trochę dłużej... to krzywda dla dziecka urodzić... 5/6.12...będzie miało mniej prezentów !!! :-P wszystko zrobie, żeby watek ożył nawet założe se balast :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Hej, juz jestem i jestem rónież pełna podziwu, że to już 35 tc. Ciesze się i... czemu tu tak cicho...?!?!?! Pzdr. Quote
Alicja Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no toście się spotkały [/FONT] Quote
Maga100 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='dbsst']byłam umówiona z bratową a wczesniej zadzwoniła koleżanka, że zaprasza mnie na lody - nie mówiąc nic Magdzie W. (nie chciałam żeby czuła się dotknięta, że mam innych znajomych :evil_lol:) umówiłam sie w arkadii. hahaha, jaka KŁAMCZUCHA! :evil_lol: Od rana bombardowała mnie smsami, w końcu jej lakonicznie napisałam, ze wychodzę z domu i nie ma mnie na gie i koniec dyskusji. Wiedziałam, że mogę jechać na luzaka, że siedzi w domu, że ma do niej ktoś przyjechać... wyobraźcie sobie więc mój szok, gdy okazało się, ze mnie śledzi! Tak śledzi. Wpięła mi gps do komórki i pojechała za mną do arkadii, ma blisko, więc dlatego jej się udało :diabloti: [quote name='dbsst'] Magda się odwróciła i..........................oczy napłyneły jej łzami moja miła moja droga JESTEŚ :diabloti: mnie było wstyd przed moją mamą, która ze mną była, bo ciagle jestem u D., albo jadę do D., albo opowiadam, co slychać u D. i jak w końcu tej D. nie było, był Tadzio, arkadia i wizyta w Smyku, to nagle okazuje się, ze ta D. się zmaterializowała! Moja mama nie wierzy, że nie byłyśmy zmówione :diabloti: Uważa, ze nie ma możliwości spotkać się w Warszawie PRZYPADKIEM :angryy::evil_lol: Quote
Recommended Posts