agbar Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Witam w 38 tygodniu:) Debe a ty wiesz ze pelnia jest w Sylwestra?Wiesz ze wtedy na porodowkach tlok? ...Okrucha mam juz tak nisko,ze mam wrazenie ze mi wypadnie jak se podskocze:-) Quote
apple Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 37....uuuuuuuu już zaraz DŻONU będzie wód nas:multi: Berek:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='dbsst']Witamy w 37 tc ciągle pada.............................................:diabloti: Moje się już urodziła.... Samym początkiem 37... Quote
dbsst Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 [quote name='Cola']:mad: czy musiałaś krakać o tej zimie?? w tym mieście ludzie nie potrafią jeździć jak popada deszcz :mdleje: o śniegu nie wspomnę :flaming: kółka im się w miejscu kręcą jak ruszają :evil_lol: a jak jadą za miasto to łańcuchy zakładają :stupid: Miałam zamiar odpalić swojego bolida, ale stwierdzam, że szybciej dotrę na miejsce pieszo :evil_lol: ...no to moja droga zostały jeszcze 3 tygodnie :cool3: mi 2razy więcej, a może jeszcze dłużej :diabloti: spakuj moje torby :evil_lol: u nas do 16 było 100 kolizji :roll: jakos tego nie widzę, że to juz zaraz jestem w tej ciąży i jestem i nagle mma przestac być :roll::evil_lol: [quote name='agbar']Witam w 38 tygodniu:) Debe a ty wiesz ze pelnia jest w Sylwestra?Wiesz ze wtedy na porodowkach tlok? ...Okrucha mam juz tak nisko,ze mam wrazenie ze mi wypadnie jak se podskocze:-) gonimy Was ciągle :evil_lol: a mój jest nisko jak śpi jak zaczyna się prostowac to mam o pod brodą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='apple']37....uuuuuuuu już zaraz DŻONU będzie wód nas:multi: Berek:loveu: nie da się ukryć miałam w przyszłym tygodniu jechać zrobić ostatnie badania ale chyba pojadę jutro. W jednym z kalendarzy wyczytałam to już koniec.................no to jak koniec to oby mnie nie zaskoczył :evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']Moje się już urodziła.... Samym początkiem 37... czyli, że mam dziś zacząc o nie ja jestem jeszcze nie gotowa na bycie matka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a oto ciuch pod kolor wózka dla Szpilki Quote
dbsst Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 [quote name='malawaszka']ale superrr ciuch!!! tylko nie wiem jaki kolor wybrać dam linka do sprzedającego może ktoś cos dla siebie :roll::evil_lol: znajdzie :evil_lol: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=12296933 Quote
malawaszka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 ja coś takie go mam juz, ale chciałabym dla Luny kombinezon z łapkami bo tu jak na łąke poleci to zaraz cała w kulach jest i chodzić nie może :lol: Quote
Cola Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 dbsst napisał(a):u nas do 16 było 100 kolizji :roll: jakos tego nie widzę, że to juz zaraz jestem w tej ciąży i jestem i nagle mma przestac być :roll::evil_lol: a oto ciuch pod kolor wózka dla Szpilki 1. tylko 100? :evil_lol: ja mam pod blokiem bezkolizyjne rondo ze światłami :roll: i ciągle coś na lawetę wciągają :evil_lol: nawet jak nie ma śniegu :evil_lol: 2. znam ten ból :p ja już się przyzwyczaiłam do bycia w ciąży i niedługo się skończy :shake: ja nie chcę :placz: 3. teraz wszystko będzie pod kolor wózka? :diabloti: Quote
Maga100 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 nie ma to jak siedzenie z przeziębionym dzieckiem w domu :flaming: trzeci dzień siedzę :flaming: :mdleje: i powiem krótko: ja p******lę k***a mać :flaming: :mdleje: :wallbash: Quote
dbsst Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 malawaszka napisał(a):ja coś takie go mam juz, ale chciałabym dla Luny kombinezon z łapkami bo tu jak na łąke poleci to zaraz cała w kulach jest i chodzić nie może :lol: też marze o kombinezonie dla Sz. ale chyba nie znajdę takiego :evil_lol: Cola napisał(a): 3. teraz wszystko będzie pod kolor wózka? :diabloti: wszystko związane z psem zabójcą jakim jest szpilka w zielonej bluzie z pagonami i kapturem!!! tak aby ŻADEN Z MOICH PO.....ANYCH sąsiadów nie miał wątpliwosci do kogo należy TEN PIES!!! MAM DOŚĆ TYCH LUDZI BEZ KITU - to nie jest już mój problem że WSZYSCY boją się psów. :shake: i mój pies nie będzie chodził na smyczy jak ja ledwo się toczę :shake: a on się słucha :shake: niech kazdy widzi,ze TEN pies chodzi przy wózku i pewnie zagryzie to nieszczęsne dziecko :shake: Quote
Cola Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 dbsst napisał(a):twszystko związane z psem zabójcą jakim jest szpilka w zielonej bluzie z pagonami i kapturem!!! tak aby ŻADEN Z MOICH PO.....ANYCH sąsiadów nie miał wątpliwosci do kogo należy TEN PIES!!! MAM DOŚĆ TYCH LUDZI BEZ KITU - to nie jest już mój problem że WSZYSCY boją się psów. :shake: i mój pies nie będzie chodził na smyczy jak ja ledwo się toczę :shake: a on się słucha :shake: niech kazdy widzi,ze TEN pies chodzi przy wózku i pewnie zagryzie to nieszczęsne dziecko :shake: :roflt::roflt::roflt: ciekawe co powiedzą moi sąsiedzi :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='Maga100']nie ma to jak siedzenie z przeziębionym dzieckiem w domu :flaming: trzeci dzień siedzę :flaming: :mdleje: i powiem krótko: ja p******lę k***a mać :flaming: :mdleje: :wallbash: [FONT=Arial]że tak powiem:cool3: ...kiedyś cza sie przyzwyczaić ...niestety :roll: Debe kurtka zaje2bista :cool2:[/FONT] Quote
Olcia Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]że tak powiem:cool3: ...kiedyś cza sie przyzwyczaić ...niestety :roll: Debe kurtka zaje2bista :cool2:[/FONT] mnie to dopiero czeka Debe Maga poszły pw do Was Quote
marta95 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Witam, bokserka wprost CUDNA! Zakochać się można :loveu: . Zapraszam do Fifi : http://www.dogomania.pl/threads/175776-Galeria-biaA-ego-diabeA-ka-Fifi?p=13713435&posted=1#post13713435 Quote
Maga100 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]że tak powiem:cool3: ...kiedyś cza sie przyzwyczaić ...niestety :roll:[/FONT] NIE! Nie przyzwyczaję się, zajoba dostanę, ja p******ę! :wallbash: [quote name='Olcia']mnie to dopiero czeka módl się, aby nastąpiło to dopiero wtedy, jak Alan będzie już oglądał bajeczki w TV :roll: Tadzik nie dość, że się źle czuje, to tak samo jest znudzony przebywaniem w domu i wszystko jest na NIE :angryy: siedzieć nie leżeć nie fotelik nie wózek nie kanapa nie huśtawka nie zabawki nie Nie, nie, NIE, nienienienienienienienienienie :angryy: :stormy-sad: [quote name='marta95']Witam, bokserka wprost CUDNA! Zakochać się można :loveu: . Zapraszam do Fifi : http://www.dogomania.pl/threads/175776-Galeria-biaA-ego-diabeA-ka-Fifi?p=13713435&posted=1#post13713435 Ojej, jak ci fajnie :loveu: mnie nikt już nigdzie nie zaprasza, odkąd mam dziecko :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='Maga100']nie ma to jak siedzenie z przeziębionym dzieckiem w domu :flaming: trzeci dzień siedzę :flaming: :mdleje: i powiem krótko: ja p******lę k***a mać :flaming: :mdleje: :wallbash: [FONT=Arial]:roll:podpisuje się pod tymi gwiazdkami ... ja od 3 mies. siedze w home [/FONT] [FONT=Arial]:flaming: :mdleje: :wallbash: Tadziowi zdrówka :loveu::loveu:[/FONT] [quote name='Maga100'] Ojej, jak ci fajnie :loveu: mnie nikt już nigdzie nie zaprasza, odkąd mam dziecko :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: [FONT=Arial]mało tego NIKT nie odwiedza .... jak sie ma dziecko ... bo niedajboże magda wciśnie na ręce albo... pomóc by cza było.... MŁODEJ:roll:matce ................................ :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] :diabloti: Quote
Vectra Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='Maga100'] módl się, aby nastąpiło to dopiero wtedy, jak Alan będzie już oglądał bajeczki w TV :roll: Tadzik nie dość, że się źle czuje, to tak samo jest znudzony przebywaniem w domu i wszystko jest na NIE :angryy: siedzieć nie leżeć nie fotelik nie wózek nie kanapa nie huśtawka nie zabawki nie Nie, nie, NIE, nienienienienienienienienienie :angryy: :stormy-sad: nauczył się jak byłaś w ciąży tego NIE :evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='clockwork']podpisuje się pod tymi gwiazdkami ... ja od 3 mies. siedze w home Tadziowi zdrówka [/FONT][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Arial]Nie wiem, nie wiem, nie wiem HOW ty to znosisz????????? [/FONT][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Arial]Ja po 3 DNIACH mam świra i mózg mi wypływa kanalikiem usznym [/FONT][FONT=Arial][/FONT][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]Codziennie gdzieś wychodzilam, jak nie jechałam gdzieś, to chociaż spacer, a teraz TKWIĘ TU Z MARUDEM [/FONT][FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma] [quote name='clockwork[/FONT'] [FONT=Arial]mało tego NIKT nie odwiedza .... jak sie ma dziecko ... bo niedajboże magda wciśnie na ręce albo... pomóc by cza było.... MŁODEJ matce ................................ [/FONT][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]no właśnie :baddevil:[/FONT][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]właśnie mi uświadomiłaś, że jakoś nie widzę tłumu odwiedzających pod mymi wrotami [/FONT][FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma][quote name='Vectra']nauczył się jak byłaś w ciąży tego NIE [/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]ale że o co ci właściwie i znowy chodzi? [/FONT][FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]ja w ciąży mialam błogostan i siedziałam na kanapie, zachwycona światem i miłośnie gładziłam się po brzuszku [/FONT][FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Tahoma][/FONT] Quote
Vectra Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='Maga100'] ale że o co ci właściwie i znowy chodzi? :diabloti::diabloti: ja w ciąży mialam błogostan i siedziałam na kanapie, zachwycona światem i miłośnie gładziłam się po brzuszku :diabloti: noooo pamiętam ten błogostan :cooldevi: Quote
Maga100 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [FONT=Tahoma][quote name='clockwork']podpisuje się pod tymi gwiazdkami ... ja od 3 mies. siedze w home Tadziowi zdrówka [/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma] Nie wiem, nie wiem, nie wiem HOW ty to znosisz????????? Ja po 3 DNIACH mam świra i mózg mi wypływa kanalikiem usznym :wallbash:[/FONT] [FONT=Tahoma]Codziennie gdzieś wychodzilam, jak nie jechałam gdzieś, to chociaż spacer, a teraz TKWIĘ TU Z MARUDEM :placz::placz:[/FONT][FONT=Tahoma][/FONT] Quote
Maga100 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='Vectra']noooo pamiętam ten błogostan :cooldevi: ale że o co ci właściwie znowu chodzi? :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
dbsst Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 [quote name='Cola'] ciekawe co powiedzą moi sąsiedzi zabiorą ci G :evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial] Debe kurtka zaje2bista [/FONT] dobrze będe wyglądać :evil_lol: [quote name='Olcia']mnie to dopiero czeka Debe Maga poszły pw do Was poszła odp :eviltong: [quote name='marta95']Witam, bokserka wprost CUDNA! Zakochać się można no pewnie, że cudna bo moja :roll: [quote name='Maga100'] Ojej, jak ci fajnie mnie nikt już nigdzie nie zaprasza, odkąd mam dziecko bo jestes niebezpieczna jak scyzoryk :evil_lol: [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]mało tego NIKT nie odwiedza .... jak sie ma dziecko ... bo niedajboże magda wciśnie na ręce albo... pomóc by cza było.... MŁODEJ:roll:matce ................................[/FONT] bo wy młode matki takie jesteście wcisnac dzieciaka i w nogi :evil_lol: [quote name='Vectra']nauczył się jak byłaś w ciąży tego NIE [quote name='Maga100'][/FONT] [FONT=Arial]Nie wiem, nie wiem, nie wiem HOW ty to znosisz????????? [/FONT] [FONT=Arial]Ja po 3 DNIACH mam świra i mózg mi wypływa kanalikiem usznym [/FONT] [FONT=Tahoma]Codziennie gdzieś wychodzilam, jak nie jechałam gdzieś, to chociaż spacer, a teraz TKWIĘ TU Z MARUDEM [/FONT] [FONT=Tahoma]no właśnie :baddevil:[/FONT] [FONT=Tahoma]właśnie mi uświadomiłaś, że jakoś nie widzę tłumu odwiedzających pod mymi wrotami [/FONT] [FONT=Tahoma]ale że o co ci właściwie i znowy chodzi? [/FONT] [FONT=Tahoma]ja w ciąży mialam błogostan i siedziałam na kanapie, zachwycona światem i miłośnie gładziłam się po brzuszku [/FONT] [quote name='Vectra']noooo pamiętam ten błogostan i tu się nie dziwie, że Vectra nie patrzy w strone macierzyństwa nie obgryza paznokci do łokci z niecierpliwości kiedy t o sama zostanie mamą - ja juz byłam w ciąży jak Maga była w ciąży :diabloti: i cóz mogę powiedzieć ależ OCZYWIŚCIE MAGA była przykładem szczęścia pni z telewizji :diabloti: ciagle uśmiechnięta :loveu::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]:roll:podpisuje się pod tymi gwiazdkami ... ja od 3 mies. siedze w home [/FONT] [FONT=Arial]:flaming: :mdleje: :wallbash: Tadziowi zdrówka :loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]mało tego NIKT nie odwiedza .... jak sie ma dziecko ... bo niedajboże magda wciśnie na ręce albo... pomóc by cza było.... MŁODEJ:roll:matce ................................ :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] :diabloti: :obrazic: a Tadziowi jak najbardziej zdróweczka :loveu: Quote
clockwork Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='Alicja']:obrazic: a Tadziowi jak najbardziej zdróweczka :loveu: [FONT=Arial]a ty co fochasz... Ty to nie NIKT :diabloti: przeca wsje wiedzą że bywasz jak ino możesz, ale tobie nie cza wciskać Domi, bo sama ją porywasz... sis moja czasem wpadnie.... i na tym lista odwiedzających sie zamyka :roll: nawet Pawła siostra zapomniała jak mieszkała u nas 8 lat :roll: a tera zapomniała adresu :roll::roll:ale ja tam lubie być SAMA z Domi... uwielbiam siedzieć w domu.... wcale nie dostaje pierd.olca.... zawsze byłam domatorką :roll::roll::roll: [/FONT] [FONT=Arial]:flaming: :mdleje: :wallbash: aaaaaaaaaaaa skłamałam!!!!!! teściowa mnie jeszcze nawiedza... ale ta akurat to by se darowała :diabloti::diabloti::diabloti::angryy:[/FONT] Quote
dbsst Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 a dlaczego u mnie Tadzikowi zdrówka życzycie zaczynam się bać KOCHANE TADZIK JEST DLA MNIE JAK SYN ALE TO NIE MÓJ SYN hahahahahhahahaha Quote
Recommended Posts