Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam w 38 tygodniu:)
Debe a ty wiesz ze pelnia jest w Sylwestra?Wiesz ze wtedy na porodowkach tlok? ...Okrucha mam juz tak nisko,ze mam wrazenie ze mi wypadnie jak se podskocze:-)

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='Cola']:mad: czy musiałaś krakać o tej zimie?? w tym mieście ludzie nie potrafią jeździć jak popada deszcz :mdleje: o śniegu nie wspomnę :flaming: kółka im się w miejscu kręcą jak ruszają :evil_lol: a jak jadą za miasto to łańcuchy zakładają :stupid: Miałam zamiar odpalić swojego bolida, ale stwierdzam, że szybciej dotrę na miejsce pieszo :evil_lol:

...no to moja droga zostały jeszcze 3 tygodnie :cool3: mi 2razy więcej, a może jeszcze dłużej :diabloti: spakuj moje torby :evil_lol:

u nas do 16 było 100 kolizji :roll:
jakos tego nie widzę, że to juz zaraz jestem w tej ciąży i jestem i nagle mma przestac być :roll::evil_lol:

[quote name='agbar']Witam w 38 tygodniu:)
Debe a ty wiesz ze pelnia jest w Sylwestra?Wiesz ze wtedy na porodowkach tlok? ...Okrucha mam juz tak nisko,ze mam wrazenie ze mi wypadnie jak se podskocze:-)

gonimy Was ciągle :evil_lol:
a mój jest nisko jak śpi jak zaczyna się prostowac to mam o pod brodą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='apple']37....uuuuuuuu już zaraz DŻONU będzie wód nas:multi:

Berek:loveu:

nie da się ukryć miałam w przyszłym tygodniu jechać zrobić ostatnie badania ale chyba pojadę jutro.
W jednym z kalendarzy wyczytałam to już koniec.................no to jak koniec to oby mnie nie zaskoczył :evil_lol:

[quote name='Iza i Avanti']Moje się już urodziła.... Samym początkiem 37...

czyli, że mam dziś zacząc o nie ja jestem jeszcze nie gotowa na bycie matka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a oto ciuch pod kolor wózka dla Szpilki

Posted

dbsst napisał(a):
u nas do 16 było 100 kolizji :roll:

jakos tego nie widzę, że to juz zaraz jestem w tej ciąży i jestem i nagle mma przestac być :roll::evil_lol:

a oto ciuch pod kolor wózka dla Szpilki

1. tylko 100? :evil_lol: ja mam pod blokiem bezkolizyjne rondo ze światłami :roll: i ciągle coś na lawetę wciągają :evil_lol: nawet jak nie ma śniegu :evil_lol:

2. znam ten ból :p ja już się przyzwyczaiłam do bycia w ciąży i niedługo się skończy :shake: ja nie chcę :placz:

3. teraz wszystko będzie pod kolor wózka? :diabloti:

Posted

nie ma to jak siedzenie z przeziębionym dzieckiem w domu :flaming:
trzeci dzień siedzę :flaming: :mdleje:
i powiem krótko: ja p******lę k***a mać :flaming: :mdleje: :wallbash:

Posted

malawaszka napisał(a):
ja coś takie go mam juz, ale chciałabym dla Luny kombinezon z łapkami bo tu jak na łąke poleci to zaraz cała w kulach jest i chodzić nie może :lol:

też marze o kombinezonie dla Sz. ale chyba nie znajdę takiego :evil_lol:

Cola napisał(a):

3. teraz wszystko będzie pod kolor wózka? :diabloti:

wszystko związane z psem zabójcą jakim jest szpilka w zielonej bluzie z pagonami i kapturem!!!
tak aby ŻADEN Z MOICH PO.....ANYCH sąsiadów nie miał wątpliwosci do kogo należy TEN PIES!!!

MAM DOŚĆ TYCH LUDZI BEZ KITU - to nie jest już mój problem że WSZYSCY boją się psów. :shake:
i mój pies nie będzie chodził na smyczy jak ja ledwo się toczę :shake: a on się słucha :shake:

niech kazdy widzi,ze TEN pies chodzi przy wózku i pewnie zagryzie to nieszczęsne dziecko :shake:

Posted

dbsst napisał(a):
twszystko związane z psem zabójcą jakim jest szpilka w zielonej bluzie z pagonami i kapturem!!!
tak aby ŻADEN Z MOICH PO.....ANYCH sąsiadów nie miał wątpliwosci do kogo należy TEN PIES!!!

MAM DOŚĆ TYCH LUDZI BEZ KITU - to nie jest już mój problem że WSZYSCY boją się psów. :shake:
i mój pies nie będzie chodził na smyczy jak ja ledwo się toczę :shake: a on się słucha :shake:

niech kazdy widzi,ze TEN pies chodzi przy wózku i pewnie zagryzie to nieszczęsne dziecko :shake:

:roflt::roflt::roflt: ciekawe co powiedzą moi sąsiedzi :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']nie ma to jak siedzenie z przeziębionym dzieckiem w domu :flaming:

[FONT=Arial]że tak powiem:cool3: ...kiedyś cza sie przyzwyczaić ...niestety :roll:

Debe kurtka zaje2bista :cool2:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]że tak powiem:cool3: ...kiedyś cza sie przyzwyczaić ...niestety :roll:

Debe kurtka zaje2bista :cool2:
[/FONT]

mnie to dopiero czeka
Debe Maga poszły pw do Was

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]że tak powiem:cool3: ...kiedyś cza sie przyzwyczaić ...niestety :roll:[/FONT]

NIE! Nie przyzwyczaję się, zajoba dostanę, ja p******ę! :wallbash:

[quote name='Olcia']mnie to dopiero czeka

módl się, aby nastąpiło to dopiero wtedy, jak Alan będzie już oglądał bajeczki w TV :roll:
Tadzik nie dość, że się źle czuje, to tak samo jest znudzony przebywaniem w domu i wszystko jest na NIE :angryy:
siedzieć nie
leżeć nie
fotelik nie
wózek nie
kanapa nie
huśtawka nie
zabawki nie
Nie, nie, NIE, nienienienienienienienienienie :angryy: :stormy-sad:

[quote name='marta95']Witam, bokserka wprost CUDNA! Zakochać się można :loveu: .
Zapraszam do Fifi : http://www.dogomania.pl/threads/175776-Galeria-biaA-ego-diabeA-ka-Fifi?p=13713435&posted=1#post13713435

Ojej, jak ci fajnie :loveu:
mnie nikt już nigdzie nie zaprasza, odkąd mam dziecko :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']nie ma to jak siedzenie z przeziębionym dzieckiem w domu :flaming:

[FONT=Arial]:roll:podpisuje się pod tymi gwiazdkami ... ja od 3 mies. siedze w home [/FONT] [FONT=Arial]:flaming: :mdleje: :wallbash:
Tadziowi zdrówka :loveu::loveu:
[/FONT]

[quote name='Maga100']

Ojej, jak ci fajnie :loveu:
mnie nikt już nigdzie nie zaprasza, odkąd mam dziecko :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

[FONT=Arial]mało tego NIKT nie odwiedza .... jak sie ma dziecko ... bo niedajboże magda wciśnie na ręce albo... pomóc by cza było.... MŁODEJ:roll:matce ................................ :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]

:diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']

módl się, aby nastąpiło to dopiero wtedy, jak Alan będzie już oglądał bajeczki w TV :roll:
Tadzik nie dość, że się źle czuje, to tak samo jest znudzony przebywaniem w domu i wszystko jest na NIE :angryy:
siedzieć nie
leżeć nie
fotelik nie
wózek nie
kanapa nie
huśtawka nie
zabawki nie
Nie, nie, NIE, nienienienienienienienienienie :angryy: :stormy-sad:

nauczył się jak byłaś w ciąży tego NIE :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']podpisuje się pod tymi gwiazdkami ... ja od 3 mies. siedze w home Tadziowi zdrówka [/FONT][FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Arial]Nie wiem, nie wiem, nie wiem HOW ty to znosisz????????? [/FONT][FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Arial]Ja po 3 DNIACH mam świra i mózg mi wypływa kanalikiem usznym [/FONT][FONT=Arial][/FONT][FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]Codziennie gdzieś wychodzilam, jak nie jechałam gdzieś, to chociaż spacer, a teraz TKWIĘ TU Z MARUDEM [/FONT][FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma] [quote name='clockwork[/FONT']
[FONT=Arial]mało tego NIKT nie odwiedza .... jak sie ma dziecko ... bo niedajboże magda wciśnie na ręce albo... pomóc by cza było.... MŁODEJ matce ................................ [/FONT][FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma]no właśnie :baddevil:[/FONT][FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]właśnie mi uświadomiłaś, że jakoś nie widzę tłumu odwiedzających pod mymi wrotami [/FONT][FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma][quote name='Vectra']nauczył się jak byłaś w ciąży tego NIE [/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma]ale że o co ci właściwie i znowy chodzi? [/FONT][FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]ja w ciąży mialam błogostan i siedziałam na kanapie, zachwycona światem i miłośnie gładziłam się po brzuszku [/FONT][FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Tahoma][/FONT]

Posted

[quote name='Maga100']

ale że o co ci właściwie i znowy chodzi? :diabloti::diabloti:
ja w ciąży mialam błogostan i siedziałam na kanapie, zachwycona światem i miłośnie gładziłam się po brzuszku :diabloti:
noooo pamiętam ten błogostan :cooldevi:

Posted

[FONT=Tahoma][quote name='clockwork']podpisuje się pod tymi gwiazdkami ... ja od 3 mies. siedze w home Tadziowi zdrówka [/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]

Nie wiem, nie wiem, nie wiem HOW ty to znosisz????????? Ja po 3 DNIACH mam świra i mózg mi wypływa kanalikiem usznym :wallbash:[/FONT]

[FONT=Tahoma]Codziennie gdzieś wychodzilam, jak nie jechałam gdzieś, to chociaż spacer, a teraz TKWIĘ TU Z MARUDEM :placz::placz:[/FONT][FONT=Tahoma][/FONT]

Posted

[quote name='Cola'] ciekawe co powiedzą moi sąsiedzi

zabiorą ci G :evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]

Debe kurtka zaje2bista
[/FONT]

dobrze będe wyglądać :evil_lol:

[quote name='Olcia']mnie to dopiero czeka
Debe Maga poszły pw do Was

poszła odp :eviltong:

[quote name='marta95']Witam, bokserka wprost CUDNA! Zakochać się można

no pewnie, że cudna bo moja :roll:

[quote name='Maga100']
Ojej, jak ci fajnie
mnie nikt już nigdzie nie zaprasza, odkąd mam dziecko

bo jestes niebezpieczna jak scyzoryk :evil_lol:

[quote name='clockwork']

[FONT=Arial]mało tego NIKT nie odwiedza .... jak sie ma dziecko ... bo niedajboże magda wciśnie na ręce albo... pomóc by cza było.... MŁODEJ:roll:matce ................................[/FONT]

bo wy młode matki takie jesteście wcisnac dzieciaka i w nogi :evil_lol:

[quote name='Vectra']nauczył się jak byłaś w ciąży tego NIE

[quote name='Maga100'][/FONT]
[FONT=Arial]Nie wiem, nie wiem, nie wiem HOW ty to znosisz????????? [/FONT]
[FONT=Arial]Ja po 3 DNIACH mam świra i mózg mi wypływa kanalikiem usznym [/FONT]
[FONT=Tahoma]Codziennie gdzieś wychodzilam, jak nie jechałam gdzieś, to chociaż spacer, a teraz TKWIĘ TU Z MARUDEM [/FONT]

[FONT=Tahoma]no właśnie :baddevil:[/FONT]
[FONT=Tahoma]właśnie mi uświadomiłaś, że jakoś nie widzę tłumu odwiedzających pod mymi wrotami [/FONT]

[FONT=Tahoma]ale że o co ci właściwie i znowy chodzi? [/FONT]
[FONT=Tahoma]ja w ciąży mialam błogostan i siedziałam na kanapie, zachwycona światem i miłośnie gładziłam się po brzuszku [/FONT]

[quote name='Vectra']noooo pamiętam ten błogostan

i tu się nie dziwie, że Vectra nie patrzy w strone macierzyństwa nie obgryza paznokci do łokci z niecierpliwości kiedy t o sama zostanie mamą - ja juz byłam w ciąży jak Maga była w ciąży :diabloti:

i cóz mogę powiedzieć ależ OCZYWIŚCIE MAGA była przykładem szczęścia pni z telewizji :diabloti:

ciagle uśmiechnięta

:loveu::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]:roll:podpisuje się pod tymi gwiazdkami ... ja od 3 mies. siedze w home [/FONT] [FONT=Arial]:flaming: :mdleje: :wallbash:
Tadziowi zdrówka :loveu::loveu:
[/FONT]

[FONT=Arial]mało tego NIKT nie odwiedza .... jak sie ma dziecko ... bo niedajboże magda wciśnie na ręce albo... pomóc by cza było.... MŁODEJ:roll:matce ................................ :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]

:diabloti:

:obrazic:

a Tadziowi jak najbardziej zdróweczka :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:obrazic:

a Tadziowi jak najbardziej zdróweczka :loveu:

[FONT=Arial]a ty co fochasz... Ty to nie NIKT :diabloti: przeca wsje wiedzą że bywasz jak ino możesz, ale tobie nie cza wciskać Domi, bo sama ją porywasz... sis moja czasem wpadnie.... i na tym lista odwiedzających sie zamyka :roll: nawet Pawła siostra zapomniała jak mieszkała u nas 8 lat :roll: a tera zapomniała adresu :roll::roll:ale ja tam lubie być SAMA z Domi... uwielbiam siedzieć w domu.... wcale nie dostaje pierd.olca.... zawsze byłam domatorką :roll::roll::roll:

[/FONT] [FONT=Arial]:flaming: :mdleje: :wallbash:

aaaaaaaaaaaa skłamałam!!!!!! teściowa mnie jeszcze nawiedza... ale ta akurat to by se darowała :diabloti::diabloti::diabloti::angryy:
[/FONT]