Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100'] hahaha, jaka KŁAMCZUCHA! :evil_lol:
Od rana bombardowała mnie smsami, w końcu jej lakonicznie napisałam, ze wychodzę z domu i nie ma mnie na gie i koniec dyskusji. Wiedziałam, że mogę jechać na luzaka, że siedzi w domu, że ma do niej ktoś przyjechać... wyobraźcie sobie więc mój szok, gdy okazało się, ze mnie śledzi! Tak śledzi. Wpięła mi gps do komórki i pojechała za mną do arkadii, ma blisko, więc dlatego jej się udało :diabloti:

mnie było wstyd przed moją mamą, która ze mną była, bo ciagle jestem u D., albo jadę do D., albo opowiadam, co slychać u D. i jak w końcu tej D. nie było, był Tadzio, arkadia i wizyta w Smyku, to nagle okazuje się, ze ta D. się zmaterializowała! Moja mama nie wierzy, że nie byłyśmy zmówione :diabloti: Uważa, ze nie ma możliwości spotkać się w Warszawie PRZYPADKIEM :angryy::evil_lol:

:roflt: :roflt: :roflt:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

dbsst napisał(a):
wszystko zrobie, żeby watek ożył nawet założe se balast :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Twoje poświęcenie jest godne podziwu... :evil_lol: :-P

Posted

Od rana bombardowała mnie smsami, w końcu jej lakonicznie napisałam, ze wychodzę z domu i nie ma mnie na gie i koniec dyskusji. Wiedziałam, że mogę jechać na luzaka, że siedzi w domu, że ma do niej ktoś przyjechać... wyobraźcie sobie więc mój szok, gdy okazało się, ze mnie śledzi! Tak śledzi. Wpięła mi gps do komórki i pojechała za mną do arkadii, ma blisko, więc dlatego jej się udało :diabloti:

mnie było wstyd przed moją mamą, która ze mną była, bo ciagle jestem u D., albo jadę do D., albo opowiadam, co slychać u D. i jak w końcu tej D. nie było, był Tadzio, arkadia i wizyta w Smyku, to nagle okazuje się, ze ta D. się zmaterializowała! Moja mama nie wierzy, że nie byłyśmy zmówione :diabloti: Uważa, ze nie ma możliwości spotkać się w Warszawie PRZYPADKIEM :angryy::evil_lol:

hahahaha trochę Wam zazdroszcze :roflt:

Posted

[quote name='Asiaczek']Hej, juz jestem i jestem rónież pełna podziwu, że to już 35 tc. Ciesze się i... czemu tu tak cicho...?!?!?!

Pzdr.

no nie leci jak z bicza strzelił hahaha

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no toście się spotkały [/FONT]
nic nie mów

hahahhaha tak oczywiście jasne szkoda mi tylko ze twoja mama będzie miała ciarki na plecach jak usłyszy moje imię chyba, że ty nie odważysz się jej już o mnie napomknąć w co wątpie hahahaha
powiem tak w arkadii czułam się jak szpieg z krainy deszczowców siedziałam za słupem przygarbiona i patrzyłam w kubek bo się BAŁAM spotkania hahahahahahhahahahahha
nawet nie poszłam do icaffe gdzie chodzimy na przerwę między moim odpoczywaniem między ławkami hahahahhaha

[quote name='Ka-ka']Twoje poświęcenie jest godne podziwu... :evil_lol: :-P

prawda ................... to sie nazywa oddanie słusznej sprawie ;)

[quote name='malawaszka']hahahaha trochę Wam zazdroszcze :roflt:

nie nie zazdrościsz hahahah UWIERZ mi hahahha

[quote name='Asiaczek']Hahaha, 2 osoby i 2 wersje... Ładnie się zaczyna, co dalej...?

Pzdr.

nic ja z domu już nie wyjdę - znaczy wyjdę ale już będe się tłumaczyła gdzie jestem gdzie mnie nie ma hahahahhaha

Posted

anetta napisał(a):
Ulala, jakie fury :cool3::cool3: Jedynie kołami się różnią :evil_lol:
Foty z Magdą w roli głównej bezcenne :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

bo Magda w ogóle jest bezcenna :evil_lol:

teqquila napisał(a):
Siemsanko z rana Debe przyszlam sobie poczytac :P

lepiej nie czytaj bo ci oczy zbieleją :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

fatalna noc, fatalny dzień......................dupnie :shake:

Posted

znowu widzę widmo bezsennych nocy
1. siedziałam na kompie
2. sprzątałam mieszkanie. TZ dzis nie wierzył w jakim stanie zastał kible x 2. Wymyłam sciany, walczyłam z kamieniem, pomyłam drzwi, wymyłam częś c okien, pieprzone żaluzje z bambusa (częsc zostawiłam sobie na dziś)
zamówiłam lampy na allegro, Mam zakwasy jestem zmęczona na maksa drugi dzien z rzędu nie robię w ciągu dnia tego co powinnam czyli spraw związanych z przychodnią BO NIE JESTEM W STANIE SIĘ SKUPIĆ RUSZYĆ jakis dramat.
Mam zakwasy od trzymania papieru w ręku i tarcia tego co napotkałam :shake:

pieprzone wice gniazda myślałam, że rozstawienie łózeczka wszystko załatwia a nie walka z kamieniem :shake:

Posted

[quote name='dbsst']znowu widzę widmo bezsennych nocy
1. siedziałam na kompie
2. sprzątałam mieszkanie. TZ dzis nie wierzył w jakim stanie zastał kible x 2. Wymyłam sciany, walczyłam z kamieniem, pomyłam drzwi, wymyłam częś c okien, pieprzone żaluzje z bambusa (częsc zostawiłam sobie na dziś)
zamówiłam lampy na allegro, Mam zakwasy jestem zmęczona na maksa drugi dzien z rzędu nie robię w ciągu dnia tego co powinnam czyli spraw związanych z przychodnią BO NIE JESTEM W STANIE SIĘ SKUPIĆ RUSZYĆ jakis dramat.
Mam zakwasy od trzymania papieru w ręku i tarcia tego co napotkałam :shake:

pieprzone wice gniazda myślałam, że rozstawienie łózeczka wszystko załatwia a nie walka z kamieniem :shake:[/QUOTE]
A cos ty się goopia "Perfekcyjnej Pani domu" naogladała? :-o:evil_lol:Olej...odpoczywaj! Potem nie bedzie kiedy odpoczywać! a sprzątać jeszcze zdążysz, jak se urodzisz:evil_lol:

Posted

HA!Witaj ptaszku:-)
Ja to Ci powiem sil brak,bo sapie i dysze i zdycham ale......nawet panele sufitowe umylam dzis:mdleje: porabalo mnie na maksa,ale jak na nie spojrzalam....MUSIALAM,no MUSIALAM....tesciowa mi szmate wyrywala z reki,to jej powiedzialam ze moze se okna umyc....Se umyla...jakby kto pytal..tylko troche ramy popoprawialam.....Teraz gotuje zupe,pieke murzynka i robie farsz do pierogow....piore posciel co to ja zmienilam dzis....niech mnie ktos powstrzyma...a nogi mam jak balerony..takie spuchniete....Jest cudnie hihihi:-)Plan na jutro-lazienka od gory do dolu asasasasa :D

Posted

[quote name='agbar']HA!Witaj ptaszku:-)
Ja to Ci powiem sil brak,bo sapie i dysze i zdycham ale......nawet panele sufitowe umylam dzis:mdleje: porabalo mnie na maksa,ale jak na nie spojrzalam....MUSIALAM,no MUSIALAM....tesciowa mi szmate wyrywala z reki,to jej powiedzialam ze moze se okna umyc....Se umyla...jakby kto pytal..tylko troche ramy popoprawialam.....Teraz gotuje zupe,pieke murzynka i robie farsz do pierogow....piore posciel co to ja zmienilam dzis....niech mnie ktos powstrzyma...a nogi mam jak balerony..takie spuchniete....Jest cudnie hihihi:-)Plan na jutro-lazienka od gory do dolu asasasasa :D[/QUOTE]Te brzuchy Wam chyba móSki uciskają:evil_lol: SZAAAALONE:evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']:mdleje: matko bosko...... chodź powić do mnie
a co mam u ciebie powić mojego syna na słomie :p juz kiedys była taka historia :evil_lol:

[quote name='apple']A cos ty się goopia "Perfekcyjnej Pani domu" naogladała? :-o:evil_lol:Olej...odpoczywaj! Potem nie bedzie kiedy odpoczywać! a sprzątać jeszcze zdążysz, jak se urodzisz:evil_lol:
mój mózg zwariował oszalał, kto o 2 w nocy myje okna no kto napewno nie perfekcyjna pani domu :roll::evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]sis...cho do mła :mdleje:[/FONT]
jak dojde to urodze po drodze ale jak chcesz :evil_lol:

[quote name='agbar']HA!Witaj ptaszku:-)
Ja to Ci powiem sil brak,bo sapie i dysze i zdycham ale......nawet panele sufitowe umylam dzis:mdleje: porabalo mnie na maksa,ale jak na nie spojrzalam....MUSIALAM,no MUSIALAM....tesciowa mi szmate wyrywala z reki,to jej powiedzialam ze moze se okna umyc....Se umyla...jakby kto pytal..tylko troche ramy popoprawialam.....Teraz gotuje zupe,pieke murzynka i robie farsz do pierogow....piore posciel co to ja zmienilam dzis....niech mnie ktos powstrzyma...a nogi mam jak balerony..takie spuchniete....Jest cudnie hihihi:-)Plan na jutro-lazienka od gory do dolu asasasasa :D

hahahhahahahahaha ja na szczęście nie gotuje i nie piekę jakby nie cukier to zrobiłabym sobie kruche ciasto ze śliwką mniam.
Ale piorę tyle piorę, że TZ kupił mi 10kg proszku do prania :evil_lol:

[quote name='Asiaczek']Powariowały te nasze ciężarówki...

Pzdr.
to przez pogode :evil_lol:
[quote name='Vectra']hahahaha się szykują mamuśki do porodu , to podobno tak jest , że przed rozwiązaniem , jakaś siła każe wszystko sprzątać :)
a nie mogłabym sie szykować leżąć do góry brzuchem :evil_lol:
[quote name='malawaszka']matko że też na mnie nie ma takiej siły :lol:
waszka ja w życiu nie miałam takiego zacięcia bo siła to siła.....czułam sie jakby mnie cos opetało :diabloti:

[quote name='Vectra']musisz się zaciążyć :cooldevi:
amen dalej uwazam, że ciaża to najzajebistrzy okres :eviltong:

[quote name='apple']Te brzuchy Wam chyba móSki uciskają:evil_lol: SZAAAALONE:evil_lol:
mój brzuch uciska znowu przepone - nie moge spać
i pecherz sikać więc nie moge spać
a mózgu to juz nie mam :shake::evil_lol:

[quote name='Asiaczek']A bez tego się nie da...?

pzdr.

mozna sie naspidować :evil_lol:

zapadł zmrok a niedokończone żaluzje patrzą na mnie tym swoim brudnym wzrokiem :evil_lol:
dzis musze normalnie spać na rano do el Doktorrrr :roll: