Alicja Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='Maga100'] hahaha, jaka KŁAMCZUCHA! :evil_lol: Od rana bombardowała mnie smsami, w końcu jej lakonicznie napisałam, ze wychodzę z domu i nie ma mnie na gie i koniec dyskusji. Wiedziałam, że mogę jechać na luzaka, że siedzi w domu, że ma do niej ktoś przyjechać... wyobraźcie sobie więc mój szok, gdy okazało się, ze mnie śledzi! Tak śledzi. Wpięła mi gps do komórki i pojechała za mną do arkadii, ma blisko, więc dlatego jej się udało :diabloti: mnie było wstyd przed moją mamą, która ze mną była, bo ciagle jestem u D., albo jadę do D., albo opowiadam, co slychać u D. i jak w końcu tej D. nie było, był Tadzio, arkadia i wizyta w Smyku, to nagle okazuje się, ze ta D. się zmaterializowała! Moja mama nie wierzy, że nie byłyśmy zmówione :diabloti: Uważa, ze nie ma możliwości spotkać się w Warszawie PRZYPADKIEM :angryy::evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Ka-ka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 dbsst napisał(a):wszystko zrobie, żeby watek ożył nawet założe se balast :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Twoje poświęcenie jest godne podziwu... :evil_lol: :-P Quote
malawaszka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='Maga100'] hahaha, jaka KŁAMCZUCHA! :evil_lol: Od rana bombardowała mnie smsami, w końcu jej lakonicznie napisałam, ze wychodzę z domu i nie ma mnie na gie i koniec dyskusji. Wiedziałam, że mogę jechać na luzaka, że siedzi w domu, że ma do niej ktoś przyjechać... wyobraźcie sobie więc mój szok, gdy okazało się, ze mnie śledzi! Tak śledzi. Wpięła mi gps do komórki i pojechała za mną do arkadii, ma blisko, więc dlatego jej się udało :diabloti: mnie było wstyd przed moją mamą, która ze mną była, bo ciagle jestem u D., albo jadę do D., albo opowiadam, co slychać u D. i jak w końcu tej D. nie było, był Tadzio, arkadia i wizyta w Smyku, to nagle okazuje się, ze ta D. się zmaterializowała! Moja mama nie wierzy, że nie byłyśmy zmówione :diabloti: Uważa, ze nie ma możliwości spotkać się w Warszawie PRZYPADKIEM :angryy::evil_lol: hahahaha trochę Wam zazdroszcze :roflt: Quote
Asiaczek Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Hahaha, 2 osoby i 2 wersje... Ładnie się zaczyna, co dalej...? Pzdr. Quote
dbsst Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 [quote name='Asiaczek']Hej, juz jestem i jestem rónież pełna podziwu, że to już 35 tc. Ciesze się i... czemu tu tak cicho...?!?!?! Pzdr. no nie leci jak z bicza strzelił hahaha [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no toście się spotkały [/FONT] nic nie mów [quote name='Maga100'] hahaha, jaka KŁAMCZUCHA! :evil_lol: Od rana bombardowała mnie smsami, w końcu jej lakonicznie napisałam, ze wychodzę z domu i nie ma mnie na gie i koniec dyskusji. Wiedziałam, że mogę jechać na luzaka, że siedzi w domu, że ma do niej ktoś przyjechać... wyobraźcie sobie więc mój szok, gdy okazało się, ze mnie śledzi! Tak śledzi. Wpięła mi gps do komórki i pojechała za mną do arkadii, ma blisko, więc dlatego jej się udało :diabloti: mnie było wstyd przed moją mamą, która ze mną była, bo ciagle jestem u D., albo jadę do D., albo opowiadam, co slychać u D. i jak w końcu tej D. nie było, był Tadzio, arkadia i wizyta w Smyku, to nagle okazuje się, ze ta D. się zmaterializowała! Moja mama nie wierzy, że nie byłyśmy zmówione :diabloti: Uważa, ze nie ma możliwości spotkać się w Warszawie PRZYPADKIEM :angryy::evil_lol: hahahhaha tak oczywiście jasne szkoda mi tylko ze twoja mama będzie miała ciarki na plecach jak usłyszy moje imię chyba, że ty nie odważysz się jej już o mnie napomknąć w co wątpie hahahaha powiem tak w arkadii czułam się jak szpieg z krainy deszczowców siedziałam za słupem przygarbiona i patrzyłam w kubek bo się BAŁAM spotkania hahahahahahhahahahahha nawet nie poszłam do icaffe gdzie chodzimy na przerwę między moim odpoczywaniem między ławkami hahahahhaha [quote name='Ka-ka']Twoje poświęcenie jest godne podziwu... :evil_lol: :-P prawda ................... to sie nazywa oddanie słusznej sprawie ;) [quote name='malawaszka']hahahaha trochę Wam zazdroszcze :roflt: nie nie zazdrościsz hahahah UWIERZ mi hahahha [quote name='Asiaczek']Hahaha, 2 osoby i 2 wersje... Ładnie się zaczyna, co dalej...? Pzdr. nic ja z domu już nie wyjdę - znaczy wyjdę ale już będe się tłumaczyła gdzie jestem gdzie mnie nie ma hahahahhaha Quote
anetta Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Ulala, jakie fury :cool3::cool3: Jedynie kołami się różnią :evil_lol: Foty z Magdą w roli głównej bezcenne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teqquila Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Siemsanko z rana Debe przyszlam sobie poczytac :P Quote
dbsst Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 anetta napisał(a):Ulala, jakie fury :cool3::cool3: Jedynie kołami się różnią :evil_lol: Foty z Magdą w roli głównej bezcenne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo Magda w ogóle jest bezcenna :evil_lol: teqquila napisał(a):Siemsanko z rana Debe przyszlam sobie poczytac :P lepiej nie czytaj bo ci oczy zbieleją :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: fatalna noc, fatalny dzień......................dupnie :shake: Quote
apple Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Berek......co tam u Was:cool3: Oczywiście poza fatalna nocą bo ja tez mam takową za sobą:roll: Quote
dbsst Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 pieprzone wicie gniazda...............................................................................:angryy: Quote
Cola Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 widzę, że nie tylko ja mam taki rewelacyjny humor... Quote
dbsst Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 znowu widzę widmo bezsennych nocy 1. siedziałam na kompie 2. sprzątałam mieszkanie. TZ dzis nie wierzył w jakim stanie zastał kible x 2. Wymyłam sciany, walczyłam z kamieniem, pomyłam drzwi, wymyłam częś c okien, pieprzone żaluzje z bambusa (częsc zostawiłam sobie na dziś) zamówiłam lampy na allegro, Mam zakwasy jestem zmęczona na maksa drugi dzien z rzędu nie robię w ciągu dnia tego co powinnam czyli spraw związanych z przychodnią BO NIE JESTEM W STANIE SIĘ SKUPIĆ RUSZYĆ jakis dramat. Mam zakwasy od trzymania papieru w ręku i tarcia tego co napotkałam :shake: pieprzone wice gniazda myślałam, że rozstawienie łózeczka wszystko załatwia a nie walka z kamieniem :shake: Quote
malawaszka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 :mdleje: matko bosko...... chodź powić do mnie :modla: Quote
apple Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='dbsst']znowu widzę widmo bezsennych nocy 1. siedziałam na kompie 2. sprzątałam mieszkanie. TZ dzis nie wierzył w jakim stanie zastał kible x 2. Wymyłam sciany, walczyłam z kamieniem, pomyłam drzwi, wymyłam częś c okien, pieprzone żaluzje z bambusa (częsc zostawiłam sobie na dziś) zamówiłam lampy na allegro, Mam zakwasy jestem zmęczona na maksa drugi dzien z rzędu nie robię w ciągu dnia tego co powinnam czyli spraw związanych z przychodnią BO NIE JESTEM W STANIE SIĘ SKUPIĆ RUSZYĆ jakis dramat. Mam zakwasy od trzymania papieru w ręku i tarcia tego co napotkałam :shake: pieprzone wice gniazda myślałam, że rozstawienie łózeczka wszystko załatwia a nie walka z kamieniem :shake:[/QUOTE] A cos ty się goopia "Perfekcyjnej Pani domu" naogladała? :-o:evil_lol:Olej...odpoczywaj! Potem nie bedzie kiedy odpoczywać! a sprzątać jeszcze zdążysz, jak se urodzisz:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [FONT=Arial]sis...cho do mła :mdleje:[/FONT] Quote
agbar Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 HA!Witaj ptaszku:-) Ja to Ci powiem sil brak,bo sapie i dysze i zdycham ale......nawet panele sufitowe umylam dzis:mdleje: porabalo mnie na maksa,ale jak na nie spojrzalam....MUSIALAM,no MUSIALAM....tesciowa mi szmate wyrywala z reki,to jej powiedzialam ze moze se okna umyc....Se umyla...jakby kto pytal..tylko troche ramy popoprawialam.....Teraz gotuje zupe,pieke murzynka i robie farsz do pierogow....piore posciel co to ja zmienilam dzis....niech mnie ktos powstrzyma...a nogi mam jak balerony..takie spuchniete....Jest cudnie hihihi:-)Plan na jutro-lazienka od gory do dolu asasasasa :D Quote
Asiaczek Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Powariowały te nasze ciężarówki... Pzdr. Quote
Vectra Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 hahahaha się szykują mamuśki do porodu , to podobno tak jest , że przed rozwiązaniem , jakaś siła każe wszystko sprzątać :) Quote
malawaszka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 matko że też na mnie nie ma takiej siły :lol: Quote
Vectra Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='malawaszka']matko że też na mnie nie ma takiej siły :lol:[/QUOTE] musisz się zaciążyć :cooldevi: Quote
apple Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='agbar']HA!Witaj ptaszku:-) Ja to Ci powiem sil brak,bo sapie i dysze i zdycham ale......nawet panele sufitowe umylam dzis:mdleje: porabalo mnie na maksa,ale jak na nie spojrzalam....MUSIALAM,no MUSIALAM....tesciowa mi szmate wyrywala z reki,to jej powiedzialam ze moze se okna umyc....Se umyla...jakby kto pytal..tylko troche ramy popoprawialam.....Teraz gotuje zupe,pieke murzynka i robie farsz do pierogow....piore posciel co to ja zmienilam dzis....niech mnie ktos powstrzyma...a nogi mam jak balerony..takie spuchniete....Jest cudnie hihihi:-)Plan na jutro-lazienka od gory do dolu asasasasa :D[/QUOTE]Te brzuchy Wam chyba móSki uciskają:evil_lol: SZAAAALONE:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Vectra']musisz się zaciążyć :cooldevi:[/QUOTE] A bez tego się nie da...? pzdr. Quote
dbsst Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='malawaszka']:mdleje: matko bosko...... chodź powić do mnie a co mam u ciebie powić mojego syna na słomie :p juz kiedys była taka historia :evil_lol: [quote name='apple']A cos ty się goopia "Perfekcyjnej Pani domu" naogladała? :-o:evil_lol:Olej...odpoczywaj! Potem nie bedzie kiedy odpoczywać! a sprzątać jeszcze zdążysz, jak se urodzisz:evil_lol: mój mózg zwariował oszalał, kto o 2 w nocy myje okna no kto napewno nie perfekcyjna pani domu :roll::evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]sis...cho do mła :mdleje:[/FONT] jak dojde to urodze po drodze ale jak chcesz :evil_lol: [quote name='agbar']HA!Witaj ptaszku:-) Ja to Ci powiem sil brak,bo sapie i dysze i zdycham ale......nawet panele sufitowe umylam dzis:mdleje: porabalo mnie na maksa,ale jak na nie spojrzalam....MUSIALAM,no MUSIALAM....tesciowa mi szmate wyrywala z reki,to jej powiedzialam ze moze se okna umyc....Se umyla...jakby kto pytal..tylko troche ramy popoprawialam.....Teraz gotuje zupe,pieke murzynka i robie farsz do pierogow....piore posciel co to ja zmienilam dzis....niech mnie ktos powstrzyma...a nogi mam jak balerony..takie spuchniete....Jest cudnie hihihi:-)Plan na jutro-lazienka od gory do dolu asasasasa :D hahahhahahahahaha ja na szczęście nie gotuje i nie piekę jakby nie cukier to zrobiłabym sobie kruche ciasto ze śliwką mniam. Ale piorę tyle piorę, że TZ kupił mi 10kg proszku do prania :evil_lol: [quote name='Asiaczek']Powariowały te nasze ciężarówki... Pzdr. to przez pogode :evil_lol: [quote name='Vectra']hahahaha się szykują mamuśki do porodu , to podobno tak jest , że przed rozwiązaniem , jakaś siła każe wszystko sprzątać :) a nie mogłabym sie szykować leżąć do góry brzuchem :evil_lol: [quote name='malawaszka']matko że też na mnie nie ma takiej siły :lol: waszka ja w życiu nie miałam takiego zacięcia bo siła to siła.....czułam sie jakby mnie cos opetało :diabloti: [quote name='Vectra']musisz się zaciążyć :cooldevi: amen dalej uwazam, że ciaża to najzajebistrzy okres :eviltong: [quote name='apple']Te brzuchy Wam chyba móSki uciskają:evil_lol: SZAAAALONE:evil_lol: mój brzuch uciska znowu przepone - nie moge spać i pecherz sikać więc nie moge spać a mózgu to juz nie mam :shake::evil_lol: [quote name='Asiaczek']A bez tego się nie da...? pzdr. mozna sie naspidować :evil_lol: zapadł zmrok a niedokończone żaluzje patrzą na mnie tym swoim brudnym wzrokiem :evil_lol: dzis musze normalnie spać na rano do el Doktorrrr :roll: Quote
malawaszka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='dbsst']a co mam u ciebie powić mojego syna na słomie :p juz kiedys była taka historia :evil_lol: [/QUOTE] NIE!!!! nie powić syna u mnie - NIE NIE!!!! powić gniazdko :lol: Quote
Recommended Posts