Cola Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Olcia']debe a tak wogóle to chciałam Ci zwrócić uwagę że staromodna matka jesteś bo teraz to się takie łóżeczka kupuje:) http://img707.imageshack.us/img707/7508/lozkadzieciece2.jpg :mdleje: to jest łóżeczko?? w pierwszej chwili myślałam, że to jakieś pudełko na długopisy czy coś w tym stylu :roflt: [quote name='dbsst']no piety nie moge isc z parapetami nie ;) na cesarce bez skarpet sie jest 9na naturalnym można w ) wie piety musza byc zrobione :evil_lol: :roll: że też ja o tym nie pomyślałam :evil_lol: pięty zrobić, paznokcie zrobić, depilację zrobić itd. ileż to roboty przed porodem i trza do jakiejś kosmetyczki iść, bo z brzuchem to ciężko się dostać do stóp :evil_lol::mdleje: [quote name='malawaszka']mój J zdaje się też wije gniazdo :shock: coście mu zrobiły??!! od wczoraj szaleje :roflt: SPRZĄTA! nawet *******nik na górze i nawet u kotów posprzątał :mdleje: szaleje i sprząta co byś nie mogła powiedzieć, że musisz posprzątać zanim się położysz spać i dosypuje środki przeciwbólowe do szklaneczki, abyś migreny nie miała :evil_lol: [quote name='dbsst']Gruby Jasiek wazy 2900 czyli przystopował i jest w swoim wieku płodowym................:cool3: Nie fiknął i siedzi stale wciąż tak samo więc będzie ciach ciach :eviltong: a kiedy będzie ciach nie wiadomo bo jesli nie zaczne rodzić wcześniej :roll: to albo koniec roku albo poczatek może też wiosna :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Doktor nie ugiety nie chciał go dziś wyciągnąć :evil_lol: a na odczepnego powiedział między swiętami - jak donosisz ha ha koniec cytatu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to już jest sporawy Jasiek :cool3: pewnie przenosisz do wiosny i siłą będą chcieli wyciągać Jaśka :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='dbsst'] Gruby Jasiek wazy 2900 czyli przystopował i jest w swoim wieku płodowym................:cool3: Nie fiknął i siedzi stale wciąż tak samo więc będzie ciach ciach :eviltong: a kiedy będzie ciach nie wiadomo bo jesli nie zaczne rodzić wcześniej :roll: to albo koniec roku albo poczatek może też wiosna :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Doktor nie ugiety nie chciał go dziś wyciągnąć :evil_lol: a na odczepnego powiedział między swiętami - jak donosisz ha ha koniec cytatu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] To witaj w klubie ciachniętych ;-) Quote
dbsst Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [quote name='apple']Może to i lepiej z tym ciach ciach.....przynajmniej Ci granat doopy nie rozerwie:evil_lol: A tak na poważnie to co, już nie ma szans, żeby się Jasiek obrócił?:roll:[/QUOTE] tylko brzuch będzie mi dyndał między kolanami :evil_lol: eee eee jak się nie obrócił do dziś (dziś usg ostatniej szansy) to juz nie zrobi fik :roll: [quote name='Cola'] :roll: że też ja o tym nie pomyślałam :evil_lol: pięty zrobić, paznokcie zrobić, depilację zrobić itd. ileż to roboty przed porodem i trza do jakiejś kosmetyczki iść, bo z brzuchem to ciężko się dostać do stóp :evil_lol::mdleje: no to już jest sporawy Jasiek :cool3: pewnie przenosisz do wiosny i siłą będą chcieli wyciągać Jaśka :evil_lol:[/QUOTE] o kolezanko jak rodzisz naturalnie to masz skarpety to co za skarpetą wiesz ale jak planujesz stawiać ospór to rób pięty :evil_lol: mały nie jest jest taki: duża głowa po tacie, krótkie nózki po mamie i wielki brzuch po dziadkach :evil_lol: na wiosne go nie dam albo teraz albo siu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']To witaj w klubie ciachniętych ;-)[/QUOTE] czyli, że wszystkie dogowariatki są ciach :evil_lol: Quote
Cola Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='dbsst']o kolezanko jak rodzisz naturalnie to masz skarpety to co za skarpetą wiesz ale jak planujesz stawiać ospór to rób pięty :evil_lol: mały nie jest jest taki: duża głowa po tacie, krótkie nózki po mamie i wielki brzuch po dziadkach :evil_lol: na wiosne go nie dam albo teraz albo siu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: czyli, że wszystkie dogowariatki są ciach :evil_lol:[/QUOTE] o mamo....to ja fortunę wydam na te wszystkie zabiegi pielęgnacyjne przed porodem :evil_lol: haha...a mój: duża głowa - nie wiem po kim, wąski brzuszek - po TZcie (też tak miał jak się urodził) i długie giry pod moim żebrem - nie wiem po kim :evil_lol: ja tam nie planuję ciach :roll: jak na razie się szykuje granat w doopie :p miło będzie Quote
dbsst Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [quote name='Cola']o mamo....to ja fortunę wydam na te wszystkie zabiegi pielęgnacyjne przed porodem :evil_lol: haha...a mój: duża głowa - nie wiem po kim, wąski brzuszek - po TZcie (też tak miał jak się urodził) i długie giry pod moim żebrem - nie wiem po kim :evil_lol: ja tam nie planuję ciach :roll: jak na razie się szykuje granat w doopie :p miło będzie[/QUOTE] dramatto to szykowanie się na porodówkę :evil_lol: hahahahaha ja też nei planowałam buuuuuuuuuuuhahahahhahaha co więcej obym nie miała błagam błagam błagam i co mam hahahahhahahahaha :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Cola Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 :evil_lol: nie dość, że trza się spakować...to jeszcze dać zarobić kosmetyczkom itd... plany planami....a natura i tak zrobi na złość :evil_lol: :evil_lol: mój jest nietoprem i niech tak zostanie :p Quote
apple Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='dbsst'] czyli, że wszystkie dogowariatki są ciach :evil_lol:[/QUOTE] Czuję się dyskryminowana:roll: Quote
dbsst Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [quote name='Cola']:evil_lol: nie dość, że trza się spakować...to jeszcze dać zarobić kosmetyczkom itd... plany planami....a natura i tak zrobi na złość :evil_lol: :evil_lol: mój jest nietoprem i niech tak zostanie :p[/QUOTE] a weź najlepsze jak byłam na kontrol dwa tygodnie temu u jakies pani i ona tak tak czuje obrócił się pierdu pierdu jestem pewna------no to ja w podskokach po czym jak sie obrócił to czemu go tak samo czuje :roll: [quote name='apple']Czuję się dyskryminowana:roll:[/QUOTE] wyjatek potwierdza regułę :cool3: Quote
Iza i Avanti Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='dbsst']tylko brzuch będzie mi dyndał między kolanami :evil_lol:[/QUOTE] :hmmmm: Mnie nie dynda... Czy to źle??? Quote
dbsst Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [quote name='Iza i Avanti']:hmmmm: Mnie nie dynda... Czy to źle???[/QUOTE] hahahha bo pewnie masz lepszy brzuch mój będzie dyndał i tłuk sie na zmianę o kolana o cycki :shake::evil_lol: Quote
Olcia Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 debe specjalnie dla Ciebie:) wygrzebałam usg i 35 tydz. waga 2950 38 tydzień waga 3920 , urodzeniowa 4400:):) a więc powiem Ci jedno już gratuluję Jasia ponad 4 kg:):):) Quote
Olcia Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Moje prawie 4 kg się obróciło więc jeszcze Jaśko nie stracony na granat:):) Quote
malawaszka Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 matyldo ale macie wypasione dzieciaczki!!!!! Oliwia i Iga miały coś koło 3200 Quote
Cola Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='malawaszka']matyldo ale macie wypasione dzieciaczki!!!!! Oliwia i Iga miały coś koło 3200[/QUOTE] :evil_lol: może i wypasione...ale ja osobiście raczej bym nie chciała rodzić natural dziecka, które ma ponad 4kg :roll: mała kruszynka jestem i gdzie mi taki granat sobie aplikować :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='Olcia']debe specjalnie dla Ciebie:) wygrzebałam usg i 35 tydz. waga 2950 38 tydzień waga 3920 , urodzeniowa 4400:):) a więc powiem Ci jedno już gratuluję Jasia ponad 4 kg:):):)[/QUOTE] że k......kra co :-o:crazyeye: Olcia nie załamuj mnie BŁAGAM :roll::evil_lol: [quote name='Olcia']Moje prawie 4 kg się obróciło więc jeszcze Jaśko nie stracony na granat:):)[/QUOTE] spoko jak się obróci 4 kg to i tak nie urodzę siłami natury mój lekarz jednak ma serce - a może nie ma :roll: [quote name='malawaszka']matyldo ale macie wypasione dzieciaczki!!!!! Oliwia i Iga miały coś koło 3200[/QUOTE] matyldo ale sobie wypasione geny wziełam mam nadzieje, że dziewczynka będzie bardziej do niemowlaka podobna :evil_lol: [quote name='Cola']:evil_lol: może i wypasione...ale ja osobiście raczej bym nie chciała rodzić natural dziecka, które ma ponad 4kg :roll: mała kruszynka jestem i gdzie mi taki granat sobie aplikować :evil_lol:[/QUOTE] e tam nie chciałabyś jakie przeżycia jakie doznania :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ................................................................................. załamka ZNOWU sprzątałam..................................palnę w łeb sobie :roll: może zaczne skakać to wtedy wyskoczy :roll: W kazdym razie prasówkę robię i zabieram się za sprzatanie jak teraz wszystko zrobie to może po nocach będę spała :roll: Quote
dbsst Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 okna wymyte mop na parę zamówiony hahahhahahaha kuchnia wysprzatana pomyte szafki o mikrofalówka została do wymycia :/ Quote
Olcia Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='dbsst']okna wymyte mop na parę zamówiony hahahhahahaha kuchnia wysprzatana pomyte szafki o mikrofalówka została do wymycia :/[/QUOTE] jak nie masz juz nic do sprzatania to wpadnij do mnie:) ja jeszcze na dzień przed porodem strzygłam i kąpałam psy:):) oj biedna szpilka, chyba wogóle nie wie co się dzieje pańcia lata i szaleje:) Quote
malawaszka Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 hahaha matko jak ja bym chciała żeby mi się tak chciało sprzątać.... Quote
dbsst Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='Olcia']jak nie masz juz nic do sprzatania to wpadnij do mnie:) ja jeszcze na dzień przed porodem strzygłam i kąpałam psy:):) oj biedna szpilka, chyba wogóle nie wie co się dzieje pańcia lata i szaleje:) Olcia spokojnie zaczynają patrzeć na mnie takie rzeczy, że ja nigdy nie skończę sprzatać hahahaha psa moge tylko na grzywacza chińskiego wystylizować :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiesz co nie wiem czemu unika mojego wzroku :roll: i czasem łypie na mnie okiem jak nie widzę :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='malawaszka']hahaha matko jak ja bym chciała żeby mi się tak chciało sprzątać.... uwierz mi NIE CHCESZ TAK czuje się jak psychopata :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Proszę nie straszyć Dominiki, bo ja i tak z ledwością z nią wytrzymuję :diabloti: I nie ma reguły - Tadzik w 35tc ważył 2900g, a jego waga urodzeniowa w 38tc była 3300g. O. Quote
dbsst Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='Maga100']Proszę nie straszyć Dominiki, bo ja i tak z ledwością z nią wytrzymuję :diabloti: I nie ma reguły - Tadzik w 35tc ważył 2900g, a jego waga urodzeniowa w 38tc była 3300g. O. nie możesz ze mną wytrzymać JAK TO!!!!!! nie wierzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 drogie panie zapomniałam............................... dziś zaczynamy 36tc "....Mimo ogromnego brzucha wytapetowałaś pokój, umyłaś okna lub wysprzątałaś piwnicę ? Oznacza to, że odczuwasz "instynkt zakładania gniazda". Nie jesteś w tym odosobniona - tak zachowuje się większość... zwierząt....." http://www.babyboom.pl/ciaza/kalendarz_ciazy_hit/kalendarz_ciazy_iii_trymestr.html Quote
Cola Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 haha...ale reszty nie dodałaś :diabloti: "uważaj, bo poddanie się nagłemu impulsowi do szorowania podłóg może niespodziewanie zakończyć się na sali porodowej !" czyli tam też musisz posprzątać i wyszorować kible ;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 :multi: witaj zwierzątko zakładające gniazdko :loveu: Quote
dbsst Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='Cola']haha...ale reszty nie dodałaś :diabloti: "uważaj, bo poddanie się nagłemu impulsowi do szorowania podłóg może niespodziewanie zakończyć się na sali porodowej !" czyli tam też musisz posprzątać i wyszorować kible ;) :evil_lol: tak myślałam, że jakbym leżała dalej na pato to chyba musiałabym wysprzątać cały oddział :evil_lol: dzwoniłam do TZ i błagałam, żeby mnie związał albo ogłuszył na jakis tydzien :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak mu powiedziałam co mu zostawiam do roboty - powiedział, że dziś później wraca :placz::placz::placz::placz: [quote name='Alicja']:multi: witaj zwierzątko zakładające gniazdko :loveu: witaj moje gniazdo zaczyna przypominać mieszkanie z katalogu - jedyna szansa, żebyś zobaczyła taki porządek :p byłam z psem dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo boli mnie krzyż odpoczne zjem i zobacze co porobie. Jak będzie się coś dzieło na dg to może nie będe sprzątać :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts