dbsst Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 paula_z napisał(a):Witaj przyrodniczko hahahhaha witaj BeaC napisał(a): /quote] ........................ale łocka:loveu::loveu::loveu::loveu: dziś tez widzieliśmy się z Krówkiem boshe on jest super hiper wystrzałowy :loveu: bonita napisał(a):Suuuper, suuuper wszystkie te Twoje photy :loveu: normalnie dzięki dealer napisał(a):dzien dobry wrobelki elemelki:) czesc Wróbelku elemelku :multi: Agunia-Pańciunia) napisał(a):wróbelaski przepiekne...:loveu: normalnie miod malina.......robaczki mniej mnie kreca,..a te to juz zupełny bark zainteresowania z mojej strony maja......:diabloti: i co mam Ci napisac kolejny raz ze te foty sa przepiekne.....?? nie możesz mi napisac ze mnie uwielbiasz ze jestem iscie doskonała postacią w tym brudnym i brutalnym swiecie...........wiesz takie cos od siebie płynace prosto z serca :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: evaxon napisał(a):dziendoberek wróbelkowa panienko:loveu: :evil_lol: dobarek wnusiu a to dla moich Wielbicielek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 dbsst napisał(a): o w morde to hipnotyzuje:evil_lol: Quote
dbsst Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 za wróbelkami uganiałam sie po całym ogródku :roll: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paula Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Sliczne :loveu: A masz jeszcze Krowka ze Szpilka? :razz: Quote
dbsst Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 znalazłam nową pasje zdjęcia ptaków :multi: Quote
AgaiPhara Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 dbsst napisał(a): Bajecznie wciąga w głąb... Quote
dbsst Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 paula_z napisał(a):Nie no, sliczne :) A masz jeszcze Krowka ze Szpilka? :razz: mam krówka z CTR ką i Szpilka tam się pokazuje okazjonalnie to foty z dziś ale juz dziś ich nie wstawie bo zaraz juz mnie nie ma :eviltong: dziękuje Aga spędziłam nad tym czymś niezłe kilka minut zanim wyszło to o co mi chodziło :oops: Quote
Paula Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 dbsst napisał(a):mam krówka z CTR ką i Szpilka tam się pokazuje okazjonalnie to foty z dziś ale juz dziś ich nie wstawie bo zaraz juz mnie nie ma :eviltong: Buuuuuuu :placz: :placz: :placz: Quote
malawaszka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 aaaa dawajjjj z CTRką :loveu::loveu::loveu: qrczaki na Twoich fotach to nawet wróble ładne :hmmmm: :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Jesooo, Debe ganiała wróbelki po całym ogródku... Na co Jej przyszło... biedne wróbelki... Że też nie było tam nikogo, kto by Ją powstrzymał... Szpilka zajęta amorami, TZ - odganianiem się od dozia... Eh, biednaś Ty, Debe, biednas... Ale ja Cię wesprę i podam Tobie pomocną dłoń, oprzyj się na moim ramieniu i razem pójdziemy przez te świat.. ramię w ramię... Oj, coś bajdurzę i głooopoty wypisuję, a zupełie nie mam czasu... uciekam. Debe, wybacz! Pzdr. Quote
olcha Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='dbsst']to jest pilot od TV strasznie mnie nurtuje co to jest Twoim zdaniem :cool3: :crazyeye: :lol: O booosz ja myślałam, że to...test ciążowy :oops: [quote name='dbsst']i Łał super zdjęcie. Z tym czymś. [quote name='dbsst'] Uwiebiam takie kolory :loveu: [quote name='dbsst'] :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='dbsst'] To wyłazi z monitora :crazyeye: [quote name='dbsst'] :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Basia&Safi Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 chwilunia gdzie jest szpilunia pewno goni jakis dozie :):):):):) Quote
BBeta Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='dbsst'] Jaka głębia :mdleje: :mdleje: Naprawde świetne Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='dbsst'] nie możesz mi napisac ze mnie uwielbiasz ze jestem iscie doskonała postacią w tym brudnym i brutalnym swiecie...........wiesz takie cos od siebie płynace prosto z serca :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to było by za proste tak napisac... a poza tym skad Ty to przepisałas????hmmmm:eviltong: dobarek wnusiu a to dla moich Wielbicielek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a to cos przecudny efekt.... faktycznie wychodzi z monitora..... ale kolory...niesamowite....:loveu: Quote
Pysia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Dominika ...Powalasz mnie na kolana :klacz::klacz::klacz: Quote
ewelinabuck Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 sliczne fotki ,te sobie zakupilam lustro i powolutku rogryzam Quote
dbsst Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='paula_z']Buuuuuuu :placz: :p [quote name='malawaszka']aaaa dawajjjj z CTRką qrczaki na Twoich fotach to nawet wróble ładne zaraz wstawie CTRke :cool1: bo wróble są ładne :loveu: [quote name='Asiaczek']Jesooo, Debe ganiała wróbelki po całym ogródku... Na co Jej przyszło... biedne wróbelki... Że też nie było tam nikogo, kto by Ją powstrzymał... Szpilka zajęta amorami, TZ - odganianiem się od dozia... Eh, biednaś Ty, Debe, biednas... Ale ja Cię wesprę i podam Tobie pomocną dłoń, oprzyj się na moim ramieniu i razem pójdziemy przez te świat.. ramię w ramię... Oj, coś bajdurzę i głooopoty wypisuję, a zupełie nie mam czasu... uciekam. Debe, wybacz! Pzdr. :crazyeye: zatkało mnie normalnie :eviltong: :evil_lol: [quote name='olcha']O booosz ja myślałam, że to...test ciążowy :oops: mój test ciążowy rozkiwtł :eviltong: [quote name='basiulka22tychy']chwilunia gdzie jest szpilunia pewno goni jakis dozie:) no właśnie wyskakujemy na doziobranie :roll: [quote name='BBeta']Jaka głębia Naprawde świetne hihihi [quote name='Agunia-Pańciunia)']a to cos przecudny efekt.... faktycznie wychodzi z monitora..... ale kolory...niesamowite....:loveu: dzięks [quote name='Jupi'] ale śliczne to coś:lol: tylko co to jest :roll: [quote name='HankaRupczewska']Cześć Zdolna Dominiko :loveu: czesc Zdolna Hanno [quote name='Pysia'] Dominika ...Powalasz mnie na kolana a kochasz mnie :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Ile u Was ptaszków:razz: ptasio jest :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:CUDO.............................. Quote
dbsst Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 dzięki sisterko ja przelotem jedna fota i musze spadać :placz: Quote
ewelinabuck Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 mam pytankohmmmm ..co ty robisz ze np jak pies jest w ruchu (skacze biegnie) to on jest tylko ostry a reszta nie???? co pokombinowac w ustawieniach albo moze inny obiektyw cio?? Quote
Recommended Posts