dbsst Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 czesc Dziewczyny ja dziś nadrabiam literaturę piękną, zero myślenia o pracy własnie wstałam :multi: :multi: :multi: nie ma mnie dla nikogo i niczego boshe nie pamiętam takiego dnia :loveu: a kompa miałam na starym mieszkaniu z TV wole tak :eviltong: a zreszta filmy oglądaliśmy na rzutniku i ekranie :roll: w tym pokoju nam się to nie zmieści :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: musiałabym mieć chyba ekran na plecach hahahha Quote
dbsst Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 a oto fotki ogródkowe z mojego "nowego" obiektywu :loveu: :loveu: szkoda, że dwie na milion mi wyszły hahahhahaha a to mój ogrodowy "wibrator" takie coś z niego rośnie a to juz z mojego "starego" emilowego oczka kwiatek ciągle zielony :loveu: Quote
dbsst Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 a to zaległy spacer z nad Wisły :loveu: moje ukochane miejsce w mojej jakby na to nie patrzeć ukochanej Warszawie :multi: i latający pies cyrku debe hahahha Quote
ewelinabuck Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 szpiloslawa no coment zawsze boska a chcialam powiedziec ze masz heeheh fajny "wibrator" powiem ze bardzo ciekawy ksztalt taki rozgaleziony:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='dbsst'] :loveu: kooomin:loveu: dziendoberek :) Quote
Pysia Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Ech ten Twój Emil i Ty tworzycie zgraną pare :loveu: Viktor oczka nowego na razie nie dostanie bo postanowiłam kupić drugi komp :p Fakt że TZ nic o tym jeszcze nie wie ale się dowie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 madzia i medor napisał(a):Ja tyż tak mam:razz::multi::multi: Tyle, że TV po lewej:grins: evaxon napisał(a):to tak jak ja:grins: No to jest nas już 4 Mądre! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='dbsst']a oto fotki ogródkowe z mojego "nowego" obiektywu :loveu: :loveu: szkoda, że dwie na milion mi wyszły hahahhahaha a to mój ogrodowy "wibrator" takie coś z niego rośnie a to juz z mojego "starego" emilowego oczka kwiatek ciągle zielony :loveu: Debe - napisz coś nt. tego "nowego" oczka, please... Pzdr. Quote
Vectra Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Asiaczek']Debe - napisz coś nt. tego "nowego" oczka, please... Pzdr. tak tak napisz co tam masz za szkiełko :cool3: Quote
KaRa_ Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Ja się nie dziwie,że Szpilka jest szybsza niż piłka jeśli ona tak szybuje:evil_lol: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Pysia']Ech ten Twój Emil i Ty tworzycie zgraną pare :loveu: Viktor oczka nowego na razie nie dostanie bo postanowiłam kupić drugi komp :p Fakt że TZ nic o tym jeszcze nie wie ale się dowie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: znaczy sie masz tzw chytry plan.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Widzę ten komin ze swojego okna :roll: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='ewelinabuck']szpiloslawa no coment zawsze boska a chcialam powiedziec ze masz heeheh fajny "wibrator" powiem ze bardzo ciekawy ksztalt taki rozgaleziony:evil_lol: wiesz każdy ma to co lubi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='evaxon']:loveu: kooomin:loveu: dziendoberek :) tiaaaaaa a ja myślałam, że rurka :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Pysia']Ech ten Twój Emil i Ty tworzycie zgraną pare :loveu: Viktor oczka nowego na razie nie dostanie bo postanowiłam kupić drugi komp :p Fakt że TZ nic o tym jeszcze nie wie ale się dowie :evil_lol: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii perfidna baba ma preerrrrrrrrrfidny plan trzymam kciuki :multi: [quote name='Asiaczek']No to jest nas już 4 Mądre! Pzdr. :evil_lol: [quote name='Asiaczek']Debe - napisz coś nt. tego "nowego" oczka, please... Pzdr. [quote name='Vectra']tak tak napisz co tam masz za szkiełko :cool3: nie ma się co ekscytować ten obiektyw ma z 20 lat :roll: :evil_lol: dlatego jest "nowy" jest to zenitowski helios - 44m 2/58 strasznie trudno sie nim robi zdjęcia ale nie poddaje się :evil_lol: [quote name='KaRa_TC'] Ja się nie dziwie,że Szpilka jest szybsza niż piłka jeśli ona tak szybuje:evil_lol: to latawiec jeden jest :eviltong: [quote name='Agunia-Pańciunia)']znaczy sie masz tzw chytry plan..... :evil_lol: mooooooooooja mamcia jest spryciura po niej mam nie tylko wdzięk ale i spryt [quote name='paula_z'] Widzę ten komin ze swojego okna :roll: :loveu: :loveu: widzisz z okna komi a tego szybującego psa nie :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 UWAGA UWAGA: chwale się.......................... BĘDE MIAŁA DOGA :cool1: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :errrr: :errrr: :errrr: za tydzień w sobote Quote
Gosiek Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 :p zdjęcia ogródkowe mi się bardzo podobują :p to drugie to chyba "carska korona" albo jakaś lilija :evil_lol: u mnie też troszkę kwiatków kwitnie mimo koszmarnej pogody :roll: ja chcę słonko :placz: założę sie za bedzie w najblizszych dniach bo... pracuję. Ostatnio pogoda jest wredna - jak pracuję to jest pięknie, jak mam wolne to pogoda do bani i zdjeć sie nie chce robić :diabloti: pozdrawiam śmigusowo :cool3: Quote
Asiaczek Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Na serio?!?!?! TZ się zgodził? Pochwała na piśmie... Pzdr. Quote
Agga Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 dbsst jak zwykle cudne foteczki A może byś zajrzała na chwilkę do takiej jednej galerii. Jak cię znam to jest z inf bardzo do tyłu. Ale ci nie zdradzę musisz sama poczytać.:diabloti: Quote
Vectra Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 dbsst napisał(a):UWAGA UWAGA: chwale się.......................... BĘDE MIAŁA DOGA :cool1: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :errrr: :errrr: :errrr: za tydzień w sobote taaaaaaaaaa :diabloti: Quote
dbsst Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Gosiek']:p zdjęcia ogródkowe mi się bardzo podobują :p to drugie to chyba "carska korona" albo jakaś lilija :evil_lol: u mnie też troszkę kwiatków kwitnie mimo koszmarnej pogody :roll: ja chcę słonko :placz: założę sie za bedzie w najblizszych dniach bo... pracuję. Ostatnio pogoda jest wredna - jak pracuję to jest pięknie, jak mam wolne to pogoda do bani i zdjeć sie nie chce robić :diabloti: pozdrawiam śmigusowo :cool3: hahha ja mam teorie spisku zauważyłam taka zależność jak jestem na urlopie badź myje okna to pada deszcz jak jestem chora lub w pracy do nocy jest DOSKONAŁE słonce do fot i pogoda do wybiegiwania psa tylko kto tak spiskuje przeciw mnie :roll: [quote name='Behemot'] O, jaki falliczny symbol :oops: :evil_lol: no coment :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Asiaczek']Na serio?!?!?! TZ się zgodził? Pochwała na piśmie... Pzdr. iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :multi: :multi: :multi: [quote name='Agga']dbsst jak zwykle cudne foteczki A może byś zajrzała na chwilkę do takiej jednej galerii. Jak cię znam to jest z inf bardzo do tyłu. Ale ci nie zdradzę musisz sama poczytać.:diabloti: nie moge znaleźć Tojej galeryji :roll: czemu nie masz podlinkowanej :mad: [quote name='Vectra']taaaaaaaaaa :diabloti: nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo PRAWDZIWEGO DOGA w sobote :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Vectra Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 skąd doga , jak doga ,jakiego doga , po co doga , od kogo doga i ile tego doga ??? gadaj tiu noooooooo !!!! :diabloti: Quote
Agga Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Ło cholercia nie mam??? No byłam pewna ze mam:crazyeye: Dobra kto mi pomoze zrobić link z tym banerkiem co mam Quote
Paula Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 dbsst napisał(a):UWAGA UWAGA: chwale się.......................... BĘDE MIAŁA DOGA :cool1: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :errrr: :errrr: :errrr: za tydzień w sobote Pika Cię odwiedzi? :p Quote
Gosiek Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 dbsst napisał(a):hahha ja mam teorie spisku zauważyłam taka zależność jak jestem na urlopie badź myje okna to pada deszcz jak jestem chora lub w pracy do nocy jest DOSKONAŁE słonce do fot i pogoda do wybiegiwania psa tylko kto tak spiskuje przeciw mnie :roll: hahaha no właśnie - któż spiskuje przeciwko nam? :roll: to wredne - tyle powiem. Choć w tym tygodniu jakoś tak... odwidziało się pogodzie chyba bo pracuję a pogoda do d....... :diabloti: Quote
Agga Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 dbsst czytaj na tej stronie dość dokładnie. tam jest info dla ciebie:diabloti: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=6742&page=181 Quote
Recommended Posts