Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

madzia i medor napisał(a):
Babuniu, ja to przez Ciebie kiedyś chyba wykituję;) :evil_lol: :evil_lol:

Pewnie i znowu ja winna czyjegoś zgonu :diabloti:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Cześc Debe :multi:
Ja sobie zrobiłam od dogo labe i nie zagladałam przez dwa tygodnie, a co :eviltong:
Nadrabiania miałam u Was ze 30 stron ale to nie problem bo fotki Twojeo autorstwa uwielbiam ogladać :loveu: I dozie były :sweetCyb:
A te fotki z koncertu normalnie bomba :loveu: Lubię Method Mana :multi: Jednak nie słucham go aż tak długo i natrętnie by nazwać sie juz jego fanką :evil_lol:

No i widzę że nie tylko mnie wariatką nazwała :evil_lol: Zacytuję moją babunie - Przyganiał kocioł garnkowi :p

I koniki świetne :razz:

A teraz dobranoc, przez was wstane niewyspana.. :mad:

Posted

dbsst napisał(a):

to jest pilot od TV

strasznie mnie nurtuje co to jest Twoim zdaniem :cool3: :crazyeye: :lol:

:-o :-o :-o :-o Debe lepiej zebyś nie wiedziała

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
alez oczywiscie......przeciez Magda jest humanitarna...co sie bedzie chlopina męczył........................:diabloti:

A to chłopina? Jeżeli tak to mikrusi :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Musicie mi uwierzyc na słowo że Zmoroszelmy są szybsze w zasypianiu od najszybszych zasypiaczy :evil_lol: Potrafią zasnąś przed dosciem do posłanka :diabloti:

ja na samą myśl o czynności na S (i nie jest to sranie) zasypiam :diabloti:

wszystko przed Szpilka.....
mowie o tym procentowym Kubusiu..hihihihi:diabloti:

Szpilka jest abstynetka jak mamusia :cool1:

madzia i medor napisał(a):
Babuniu, ja to przez Ciebie kiedyś chyba wykituję;) :evil_lol: :evil_lol:
Cześć Debeściareczki, ile ładnych fotek wrzuciłyście:razz:

a komu kite wykitujesz :p
czesc Magdaleno to Szpilka wrzucała :evil_lol:

Pysia napisał(a):
Pewnie i znowu ja winna czyjegoś zgonu :diabloti:

JAK ZWYKLE nic nowego Twoje prawdziwe imie to SIEJĄCA ZGON O PORANKU a WIECZOROWĄ PORA PISZĄCA NA DOGO

upsssssssss zdradziłam prawdziwe imie mojej mammamanmanamnaamnaiuaa PtYSI :diabloti:

Maga100 napisał(a):
http://www.thefresh.pl/galerie/070312_methodman_sd_ms/index.php?show=57

buhahahha, jaka nabożność na licu :evil_lol:

a ty oczywiście zamiast rzucić się na pomoc robiłas pstryk, pstryk :diabloti: podła :diabloti: ja bym na pewno tak nie postąpiła :evil_lol:

bo myslałam ze on na jemioła poleci a tu nic :shake: :evil_lol:
to nie ja to EMIL mnie tam nie było :roll:
wiem, że Ty byś podleciała i pot z czoła jeźcowi otarła podała wode i zrobiła opatrunek na stłuczenia wiem ale Ty jesteś M.A.G.A a ja tylko debe :diabloti:

Pysia napisał(a):
A Ty Madziu oczywiście byś poleciała tam ale z ...siekierą :diabloti: Aby dobić :evil_lol:

oj przesadzasz M.A.G.A w życiu by sie nie nie zasiekierowała na nikogo :diabloti:

alez oczywiscie......przeciez Magda jest humanitarna...co sie bedzie chlopina męczył........................:diabloti:

amen

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Cześc Debe :multi:
Ja sobie zrobiłam od dogo labe i nie zagladałam przez dwa tygodnie, a co :eviltong:
Nadrabiania miałam u Was ze 30 stron ale to nie problem bo fotki Twojeo autorstwa uwielbiam ogladać :loveu: I dozie były :sweetCyb:
A te fotki z koncertu normalnie bomba :loveu: Lubię Method Mana :multi: Jednak nie słucham go aż tak długo i natrętnie by nazwać sie juz jego fanką :evil_lol:

No i widzę że nie tylko mnie wariatką nazwała :evil_lol: Zacytuję moją babunie - Przyganiał kocioł garnkowi :p

I koniki świetne :razz:

A teraz dobranoc, przez was wstane niewyspana.. :mad:

witaj moja buntowniczko :razz:
siem cieszem ze siem fotym podobajom :evil_lol:
że ile stron :-o
zważywszy ze mam "mało" odwiedzin to znaczy ze wpadam w samozachwyt i wstawiam miliony fot :razz:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie no bowska jestem jak no własnie bowska :evil_lol: :evil_lol:

Nugatowa napisał(a):
:-o :-o :-o Debe lepiej zebyś nie wiedziała

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Nugatowa :cool3:
bo mnie juz świńskie myśli po głowie chodzą :cool3:

Pysia napisał(a):
A to chłopina? Jeżeli tak to mikrusi :evil_lol:

no gigantem nie jest :cool1:

evaxon napisał(a):
Dominiko chce ci powiedziec ze twoj obiektyw bardziej od konikow kocha psy :loveu:

bo psy w lepsiejszym swietle stają a tak na serio zdradze Ci w sekrecie ze to nie ja je robiłam tylko ja je wstawiłam :cool1:

Posted

dbsst napisał(a):
wiem, że Ty byś podleciała i pot z czoła jeźcowi otarła podała wode i zrobiła opatrunek na stłuczenia wiem ale Ty jesteś M.A.G.A a ja tylko debe :diabloti:

tak i jeszcze bym się nad nim poużalała, bo to moja spechalność :diabloti: a następnie zniosłabym go z tego ringu na własnych barkach :diabloti:
ucz się ode mnie, podła :diabloti:

Posted

dbsst napisał(a):

bo psy w lepsiejszym swietle stają a tak na serio zdradze Ci w sekrecie ze to nie ja je robiłam tylko ja je wstawiłam :cool1:

haha chodzilo mi bardziej o to zeby ci przekazac zebys darowala nam te konie i dawala wiecej Szpili:lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
tak i jeszcze bym się nad nim poużalała, bo to moja spechalność :diabloti: a następnie zniosłabym go z tego ringu na własnych barkach :diabloti:
ucz się ode mnie, podła :diabloti:

oczywiście ale nie wiem czy wu\yjdzie mi to spojrzenie pełne miłości i zrozumienia :roll:

evaxon napisał(a):
haha chodzilo mi bardziej o to zeby ci przekazac zebys darowala nam te konie i dawala wiecej Szpili:lol:

maupa to ja się staram kunie łapie w locie a Ty tylko Szpilka i Szpilka :eviltong:

Posted

dbsst napisał(a):

maupa to ja się staram kunie łapie w locie a Ty tylko Szpilka i Szpilka :eviltong:

maupy to na drzewach:eviltong:
no pieknie sie starasz:loveu: piekne konie:loveu: pieknie w locie :hmmmm::loveu:

Posted

evaxon napisał(a):
maupy to na drzewach:eviltong:
no pieknie sie starasz:loveu: piekne konie:loveu: pieknie w locie :hmmmm::loveu:

ukatrupie własnymi ręcami :mad: :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
jaaaa kcem :evil_lol:

aaa zapomnialam :oops: ja mam,:evil_lol: ino jeszcze nie podkuty :shake::evil_lol:

:lol: wybacz ale....:grin: zle mi sie chyba zrozumialo:evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
:evil_lol: kiedy komarow jeszcze nie ma:evil_lol:

ale bedą jak dojde na piechote do Cie

prosze prawie jak Inti :evil_lol:

Posted

i koniki pazurokopytne

niestety juz było ciemno i foty do doopy jeśli chodzi o kolorystyke :/

tu mi sie jeszcze w reszttki słonka chlopaki wepchnli :multi: