dbsst Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 doprawdy nie wiem co na to Giertych i spólka :shake: :diabloti: Quote
dbsst Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 a teraz tryptyk z serii dog to odważny pies :cool1: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 dbsst napisał(a):Krówek stal sie nie tylko moim idolem ale i mojego TZa :cool1: oooo, będzie coś z tego? :cool3: biedak, po prostu właśnie w tej sekundzie cię dojrzał i go wykręciło :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Maga100 napisał(a):oooo, będzie coś z tego? :cool3: biedak, po prostu właśnie w tej sekundzie cię dojrzał i go wykręciło :evil_lol: kiedyś napewno :cool3: M.A.G.A :diabloti: Quote
Basia&Safi Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 super focia powykrecane fafelki ale dozik sliczny :):):):) moze jednak bedzie doziek zareczynowy heheheh Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Pysia napisał(a):A to chłopina? Jeżeli tak to mikrusi :evil_lol: Pysiu kochana przeciez ja mowie o tym co z tego konia spadal..no Chuck Norris to to nie jest! tylko .....chłopina - takia chudzina... inaczej kon by padl...chyba:shake: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 dbsst napisał(a):a teraz tryptyk z serii dog to odważny pies :cool1: rzekla bym ze to pies obronny...... trzeba go czasmi bronic..... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ciekawe kto w pierwszym momencie byl bardziej przerazony....pies czy chlopiec...:evil_lol: Quote
dbsst Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 eee eee pierwsze drugie i tzracie przerażenie nalezy do Krówka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: heheh jakie zaręczyny czy Ty cos wiesz czego ja nie wiem :cool3: Quote
Basia&Safi Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 hehe bo z tego co pamietam pisalas kiedys o zareczynowym dogu :D:D:D:D Quote
anetta Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Boshhh, co za oczy! :-o:megagrin: kunie, kunie :multi: Quote
e.v.a Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 :grin: haha krówek niezle gały wytrzeszcza:grin: czesc babciu :D Quote
Paula Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Super sie kunie bawia :multi: Krowek jest powalajacy :mdleje: :loveu: Quote
PIKA Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Te dożki są zajedwabiste :loveu: Domi, pragne Ci donieść, ze Muminek, caly i zdrowy dotarl do tego Izraela, lbryka po ogrodzie wlascicieli i sypia na łózku, a precyzyjniej na głowie ich syna (skąd ja to znam? :hmmmm: ) Quote
asiunia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Hej! Debe te zdjecia sa poprosta wyje**** w kosmos:oops: Quote
dbsst Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 basiulka22tychy napisał(a):hehe bo z tego co pamietam pisalas kiedys o zareczynowym dogu :D ale to było dawno i na rzecz Muminka a że Muminek już ma własne życie to mi zaręczyny nie potrzebne ;) anetta napisał(a): Boshhh, co za oczy! :-o:megagrin: kunie, kunie :multi: niezły jest pokemon :p dealer napisał(a):hej hej:) bylam , zajrzalam i ide dalej:) hahahhahahha a idź tylko wróć ;) evaxon napisał(a)::grin: haha krówek niezle gały wytrzeszcza:grin: czesc babciu :D hej paula_z napisał(a): Super sie kunie bawia :multi: Krowek jest powalajacy :mdleje: :loveu: ja jestem w nim mega zakochana :loveu: PIKA napisał(a):Te dożki są zajedwabiste :loveu: Domi, pragne Ci donieść, ze Muminek, caly i zdrowy dotarl do tego Izraela, lbryka po ogrodzie wlascicieli i sypia na łózku, a precyzyjniej na głowie ich syna (skąd ja to znam? :hmmmm: ) :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: bardzo mi przykro z tego powodu (wiem ze to egoistyczne) ale ona jest tak daleko :placz: asiunia napisał(a):Hej! Debe te zdjecia sa poprosta wyje**** w kosmos:oops: hej hahahhaha dzięki Quote
dbsst Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 dziś miałyśmy ze Szpila ciężki dzień najpierw było tak a potem nawet tak :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 i motyl wleciał na chwile i na lodówce przysiadł odpocząc chciał nieborak czy moze poczytać miał zamiar :p ta fota mi sie na maxa podoba :cool1: Quote
Alicja Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 dbsst napisał(a):i motyl wleciał na chwile i na lodówce przysiadł odpocząc chciał nieborak czy moze poczytać miał zamiar :p ta fota mi sie na maxa podoba :cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jaki śliczny szmaterlok;)...a co ta przepisik pod nim;) Quote
dbsst Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 że co......................:-o :-o :-o :-o Quote
Alicja Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 dbsst napisał(a):że co......................:-o :-o :-o :-o:evil_lol::evil_lol::evil_lol:szmaterlok ....to motyl:eviltong: Quote
Recommended Posts