Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agnes']debe
w zasadzie to ja watpic nie powinnam, bo Ciebie nie znam - od tej strony tym bardziej ale powodzenia, powodzenia ;) mi sie buszu nie udalo utrzymac badz otrzymac ale nadrabiam buszem w akwarium:eviltong:tam jakos lepiej to wychodzi

taaaaaak jeszcze bardziej mi dokuczaj ;) :evil_lol:

[quote name='malawaszka']ojejuuu Debest jak Tobie się uda wyhodować ogród w domu to i ja spróbuję

buuuuuuuuhhahhahhahaha ;)

[quote name='PIKA']Czesc Dominika

jak tam Twoje kwiatki?

ŻYJĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeszcze (jeden pada znaczy sie )

[quote name='evaxon']pewnie juz zakwitły i je teraz foci :evil_lol:

po kim to takie złosliwe:razz:
czesc wnusiu
[quote name='paula_z']Mamciu, stesknilam sie

moje maleństwo ukochane :loveu:

[quote name='olcha']O ten z lewej mi zdechł, ten z prawej wydaje się być wymagający to nie dla mnie.

Fikus z prawej żyje sobie w łazience i nie rośnie wcale, listków mu nie przybywa, ale też nie zdycha.
To środkowe zdycha szybko nie dla mnie.

Moje muszą lubić. Mam sporo kwiotów w pokoju, ale to one bidulki muszą dostosowac się do mnie, a nie ja do nich
Łups....to ja mu codziennie miseczkę psiej wody z poprzedniego dnia wlewam To dlatego nie rośnie! :evil_lol:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA

aaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahhahahahahhaha

padłam jesteś wielka ogrodniczką :loveu: :lol:

[quote name='Agnes']ten z lewej jest latwa roslinka, jest nie postawi sie tuz przy oknie gdzie mamy mocne swiatelko i nie bedziemy za czesto podlewac - po prostu jak ma sucho podlewamy ja raz na tydzien i rosnie tfu tfu super

bo to srodkowe o ile dobrze widze to primulka - takie "badziewie" ktore najlepiej wsadzic do gruntu bo marne szanse, ze bedzie dalej kwitlo w domu.

i sie zrobila ogrodnicza galeria

dzi jak mi imponuje Twoja wiedza kwiatowa:-o ;)

TAAAAAAAAAAAAK MAM SWOJĄ OGRÓDKOWĄ GALERIE :loveu:

[quote name='Pysia']Weszka ja Ci zdradzę tajemnice kwiatów przekazywana z dziada pradziada
Kwiatki trzeba podlewać......

Witaj Debe Ja też Cię kocham

hahahhahaha WARIATKA

[quote name='olcha']Właśnie odkryłam, że to z lewej nadal żyje. Przypomniało mi się, że przestawiłam do innego pokoju bardziej nasłonecznionego :cool3: ale już prawie nie żyło.

Chyba czas przesadzić nie?

A to moja najulubieńsza roślinka :loveu: Widać, że jej u mnie dobrze :grins:

JESTEŚ WIELKA nawet nie będe tego komentowac :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='olcha']Hmmm tak patrzę, że to moje lewe jednak mało podobne do debestowego lewego...więc moje jednak zdechło bo nie ma :niewiem:

hahahahhahahahahaa

[quote name='malawaszka']:angryy:i dopiero teraz mi to mówisz???? jak zostały mi prawie same badyle nawet z kaktusów???? PODŁA!!!! :obrazic:

najpodlejsza jaką znam jest ta PtYSIA :roll: :evil_lol:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='Maga100']przecież już pisałam u siebie, że z nia gorzej niż przewwidywałam. ale to pisałam u siebie, a tam nikt mnie nie odwiedza

Krotona mam od lat wielu. Parę razy już lewo zipal. Mial przędziorka, ale się zawzięła i wyleczyłam. Na razie odżył.

eeeeeeeeeee czy ty mnie obrażasz :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a tak w ogóle to tez Cie kocham moja najlepsiejsza przyjaciółko od serca i od no i w ogóle :loveu:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']bardzo gustowna i widac ze swietnie jej u Ciebie i ze bardzo o nia dbasz....jestem pod wrazeniem......

hahahhahahahahahah Olcha jak widac jesteś doceniona i zauważona kestem pełna zazdości i też zadbam o swoje roślinki tak aby być tak wynoszona na piedestał :diabloti: :evil_lol:

[quote name='dealer']a tu ciagle o badylkach?tfuuu chcialam powiedziec o pieknej urody roslinach pokojowych

nio nie kolejna złośliwa dusza ;)

[quote name='Pysia']
Olcha - proponuję kupić ukorzeniacz, obciąć fikusa u góry tak 3 -5 lisci i wsadzić do ziem Ale nie do tej samej Kup przepuszczalną Bo z tego to juz nic nie będzie Nawet jak się u góry zabierze to dół będzie łysy

dzi ale się wymądrza :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Agnes']to ni w zab nie to samo debe ma dracene a ty cos palmowatego - uciekla mi nazwa z glowy jak znajde napisze

taaaaaaak kompleks sie nasila :cool1:

[quote name='Agga']dbss zapraszam do galerii Sarci. COś tam czeka na CIebie....Elfie uszko

pędze lece biegne frune :cool3:

[quote name='jo-jo']DeBe fotki są jak to juz Ala stwierdziła zaje2biste!

I ja po raz kolejny się domagam waszej obiecanej wizyty na polach kabackich

ja sójka kiedyś do Was dojade zobaczycie nie wiem czy w tym wieleniu ale dojade:cool1:

[quote name='Ka-ka']debe.....czyżbyś się wybierała na Kabaty ?????

hahahhahaha tak jak zawsze od lat :diabloti:

[quote name='Agnes']i ja nie wiem nic na ten temat??:mad::mad::eviltong:

ja też :evil_lol:

[quote name='jo-jo']Ależ ja tylko kiedyś namawiałam DeBe na spacer na kabatach ale jakos do tej pory nie dojechała

bo moje drugie imie jest LEŃ Kabaty STRASZNIE daleko :cool1:

[quote name='Asiaczek']Jojku - to namawiaj Debe tak, abym i ja słyszała, OK?
Pzdr.

hahahhahahahahhaha podstępna żmijka :evil_lol:

Posted

[quote name='BeaC']...................jaki superaśny dożek.........szpilka go maltretuje?????

.....................chciałam się pochwalic wiedza na temat co to za kwiatek, ale ktoś mnie ubiegł.
.............fikus beniamin nie lubi przeciagów i zimnych "nóg", najlepiej letnia wode do podstawki................

to pomówienie Szpilka nie maltretuje dogów ona im tylko pomaga skrócić jakże nie wygodne fafle :evil_lol:

kolejna chwalipięta ;)

[quote name='asiunia']
wymiękłam...

i że teraz jestes już mięTka :roll: :evil_lol:

[quote name='Ka-ka']no to ja powiem tak.....SZANOWNA KOCHAAAAANA DEBE.....

Czy Twa sławna osoba zechciałaby zaszczycić w jakiejś możliwej do umieszczenia w sensownch ramach czasowych przyszłości nasze skromne, kabackie łąki i pola,
gdzie bursztynowy świerzop

gryka, jak śnieg biała,

gdzie panieńskim rumieńcem dzięcielina pała....

a już napewno można zdrowo psa ufajdać w błocie :D :D

P.S. coś nie pierwszy raz ten nasz Wieszcz ściemnia...widział on kiedyś pannę rumieniącą sie na żółto?????

:-o :-o :-o :-o :mdleje:

[quote name='Pysia']Dusza poety nie patrzy na kolory A może nie rozróżniał kolorów?

Debe powuedz jak wydobyć z Viktora tą głębie ....Bo czym bardziej czytam instrukcje i próbuję to tym bardziej szajsowate foty robie

a że ja niby wszystko wiedząca ;)
na gg się powymądżam bo na forum sie wstydze :oops:

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witaj sistersjo kwiaciareczko:loveu:
Ja miałam w domku tylko Yuci , Draceny , zygusia i noliny ....yuci że urosły i był busz poszły do przedszkola i do ludzi. draceny do ludzi a zostały tylko 2 noliny mała dracenka i zyguś:p

eeeeeeeee sis czemu po Chinsku godosz :cool1: :evil_lol:
[quote name='olcha']:B-fly: :B-fly: :B-fly:

Kiedy to nie fikus, tylko takie brzydkie coś. Fikusa w łazience trzymam, ale też coś ledwo zipie ostatnio :roll: i cytryna mi zdycha :roll:

hahahhahahahhahahaha ratuj cytryne

Posted

[quote name='Behemot']

[quote name='bonita']

:-o :-o :crazyeye: o kurde
zwariowały

ale EXTRA warjujcie tak częściej :loveu:

zajebiste :multi:

bonita czy to sa grzybki halucynogenki :evil_lol:

Posted

[quote name='Kate I Luka']Hello :)

Ale pikne literki Ci tu kobitki zamieściły :loveu:

heloł

nio pikne :loveu:

[quote name='dealer']eeeee....przepraszam...chyba zabladzilam....chcialam do milosnikow psow....do widzenia..

:)

nie no złosliwość galpująca :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Ka-ka']dbsst...rozumiem, ze zaproszenie Ci się podobało...to kiedy z niego skorzystasz??? :razz:

podobać podoba :cool3: :cool1:

[quote name='BeaC'].........................witam

wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitam

[quote name='Vectra']

aaa w serduszka ja tez kce robic takie literki :multi:

[quote name='PIKA']Cześc Ogrodniczko :evil_lol:

czesc Piko :cool1:

a ja dzis byłam tu i robiłam pstryk pstryk

bardzo mi przykro, że będziecie zakatowane koń zdjęciami koń w locie koń w portrecie i znowu w locie itd itp :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):

bardzo mi przykro, że będziecie zakatowane koń zdjęciami koń w locie koń w portrecie i znowu w locie itd itp :evil_lol: :evil_lol:

atakuj kochaniutka:diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']

nie no złosliwość galpująca :evil_lol: :evil_lol:

...a w galopie beda te koniki tyz?:razz:

Posted

dbsst napisał(a):

Atakuj jak najprędzej :loveu:

Posted

KURDE kiedy zdążyłyście tyle nabazgrać :shake: :evil_lol:

kunie w galupie :evil_lol:

kuń i jedździec który sie do fotografii dostał przez przypadek hahaha

reszta później

testowałam obiektyw na dzisiejszej imprezie i jestem bardzo zadowolona :loveu:
na koncercie sie sprawił i dzis mój UKOCHANY :loveu: :loveu:

Posted

Kamila to nie chodzi o błagania a o to, że te Kabaty tak zajebiście daleko a ja taka leniwa :placz:

dowiedziałam się ze od jutra ide na kolejny kurs obowiazkowy i mam zajete piątki i soboty do 14 a w niedziele pracuje ZAJEBISIE nie ma co :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

[quote name='dbsst']Kamila to nie chodzi o błagania a o to, że te Kabaty tak zajebiście daleko a ja taka leniwa :placz:
[quote name='dbsst']

dowiedziałam się ze od jutra ide na kolejny kurs obowiazkowy i mam zajete piątki i soboty do 14 a w niedziele pracuje ZAJEBISIE nie ma co :angryy: :angryy: :angryy:

nie, to nie

P.S. więcej Siwków nie masz?? kocham siwki....