Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='dbsst']
dzi wstawiaj te foty juz dziś najlepiej :loveu: ale uschne(przyda mi sie w sumie troche schudnąć) z ciekawości :loveu:
ps
dzięki

tiiiaaa....pewnie z kości na ości :mad: raczej mnie by się przydało, bo obiady w środku nocy i czekolada (bo przecież ten magnez taki potrzebny do nauki :diabloti: ) raczej mi nie służą....raczej BARDZO....:mad:

a tak w ogóle, to proszę...mówisz i masz....teraz siedź i myśl, co ja tutaj robię :evil_lol: od razu mówię-wbrew pozorom-NIE MODLĘ SIĘ na tym zdjęciu :cool1:

Posted

[quote name='Maga100']albo za trzy, albo za cztery, albo za czterdzieści :evil_lol: :evil_lol:

PS choć z trudem, ale musze to powiedzieć, że zdjecia boskie :cool1:
Jestem Madziu bardzo cierpliwa ale z regóły dopinam swego ;) Na spokojnie ale zawsze do przodu ;) Jak niuf :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nic mnie nie powstrzyma :eviltong:

Posted

[quote name='Ka-ka']tiiiaaa....pewnie z kości na ości :mad: raczej mnie by się przydało, bo obiady w środku nocy i czekolada (bo przecież ten magnez taki potrzebny do nauki :diabloti: ) raczej mi nie służą....raczej BARDZO....:mad:

a tak w ogóle, to proszę...mówisz i masz....teraz siedź i myśl, co ja tutaj robię :evil_lol: od razu mówię-wbrew pozorom-NIE MODLĘ SIĘ na tym zdjęciu :cool1:

:razz:wow extra

Posted

PIKA napisał(a):
a czemu tak?

A ja widzialam wczoraj 3 - dniowe dogi :eviltong:

wiem byłam
bo lece na trrening

a ja mam nowy telefon i moge gadac za darmo przez 3 miechy i własnie na dogo siedziałam przed chwila przez telefon :cool3:

Posted

fryzura jest...hmm....funkcjonalna ;) no i ciemne włosy nadają trochę bardziej zdecydowanego wyrazu :roll: tak mi się wydaje :lol:

PIKA....też chcę dozia :oops:

Posted

Ty się nie śmiej :mad: ja na dozia choruję od lat...tylko narazie, to bym chyba w ogródku spać musiała, żeby on się zmieścił w mieszkaniu :p ecchh....ale kiedyś będę miała...najchętniej czarnego płaszczowego...chociaż podobają mi się też te...nooo....one nie są chyba u nas uznane..szare arlekiny czy jakoś tak....

Posted

[quote name='Ka-ka'] chociaż podobają mi się też te...nooo....one nie są chyba u nas uznane..szare arlekiny czy jakoś tak....

Pewnie Ci chodzi o merle :evil_lol: ale one nie sa w Polsce uznawane :shake:

Posted

ja niedawno miałam jednak nie uznany czerwony hahahha ale juz mam czarny uznany wiec chyba na wystawe się nadaje nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
ale juz mam czarny uznany wiec chyba na wystawe się nadaje nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

nooo w Afryce chyba :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja jak sie nie zafarbie to mam merle:evil_lol::evil_lol:
merle nie uznane tak :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

sis to TY nir POLSKA AFRYKA :razz: :crazyeye:

Posted

[quote name='dbsst']hahahhahahahha a u nas nie Afryka :razz: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol:
może i nie, ale prawie :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja jak sie nie zafarbie to mam merle:evil_lol::evil_lol:

Ty wiesz, ze ja pojedyńcze merle znalazlam u siebie :roll:

Posted

[quote name='PIKA']Ty wiesz, ze ja pojedyńcze merle znalazlam u siebie :roll:
Hehe :D Powiem mamie, ze ma merle :evil_lol: