Patka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 fajnie popatrzec na te "mokre" foty Lil skrzętnie omija każda kałuże :) Quote
Ka-ka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='dbsst'] dzi wstawiaj te foty juz dziś najlepiej :loveu: ale uschne(przyda mi sie w sumie troche schudnąć) z ciekawości :loveu: ps dzięki tiiiaaa....pewnie z kości na ości :mad: raczej mnie by się przydało, bo obiady w środku nocy i czekolada (bo przecież ten magnez taki potrzebny do nauki :diabloti: ) raczej mi nie służą....raczej BARDZO....:mad: a tak w ogóle, to proszę...mówisz i masz....teraz siedź i myśl, co ja tutaj robię :evil_lol: od razu mówię-wbrew pozorom-NIE MODLĘ SIĘ na tym zdjęciu :cool1: Quote
Pysia Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='Maga100']albo za trzy, albo za cztery, albo za czterdzieści :evil_lol: :evil_lol: PS choć z trudem, ale musze to powiedzieć, że zdjecia boskie :cool1: Jestem Madziu bardzo cierpliwa ale z regóły dopinam swego ;) Na spokojnie ale zawsze do przodu ;) Jak niuf :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nic mnie nie powstrzyma :eviltong: Quote
Alicja Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='Ka-ka']tiiiaaa....pewnie z kości na ości :mad: raczej mnie by się przydało, bo obiady w środku nocy i czekolada (bo przecież ten magnez taki potrzebny do nauki :diabloti: ) raczej mi nie służą....raczej BARDZO....:mad: a tak w ogóle, to proszę...mówisz i masz....teraz siedź i myśl, co ja tutaj robię :evil_lol: od razu mówię-wbrew pozorom-NIE MODLĘ SIĘ na tym zdjęciu :cool1: :razz:wow extra Quote
Justa Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 wyjechane w kosmos ! :multi: a pozatym, zima jak się patrzy :lol: Quote
dbsst Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Kamila w nowej fryzurze jesteś baaaardzo drrrrrrapieżna mmmmmmmniaaaaaaam :loveu: czesc wpadłam i wypadam pa Quote
PIKA Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 dbsst napisał(a): czesc wpadłam i wypadam pa a czemu tak? A ja widzialam wczoraj 3 - dniowe dogi :eviltong: Quote
dbsst Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 PIKA napisał(a):a czemu tak? A ja widzialam wczoraj 3 - dniowe dogi :eviltong: wiem byłam bo lece na trrening a ja mam nowy telefon i moge gadac za darmo przez 3 miechy i własnie na dogo siedziałam przed chwila przez telefon :cool3: Quote
Ka-ka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 fryzura jest...hmm....funkcjonalna ;) no i ciemne włosy nadają trochę bardziej zdecydowanego wyrazu :roll: tak mi się wydaje :lol: PIKA....też chcę dozia :oops: Quote
PIKA Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Ka-ka napisał(a): PIKA....też chcę dozia :oops: to się zgloś do Korony :evil_lol: w marcu bedzie miala do wydania szczeniaki :evil_lol: Quote
Ka-ka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Ty się nie śmiej :mad: ja na dozia choruję od lat...tylko narazie, to bym chyba w ogródku spać musiała, żeby on się zmieścił w mieszkaniu :p ecchh....ale kiedyś będę miała...najchętniej czarnego płaszczowego...chociaż podobają mi się też te...nooo....one nie są chyba u nas uznane..szare arlekiny czy jakoś tak.... Quote
PIKA Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='Ka-ka'] chociaż podobają mi się też te...nooo....one nie są chyba u nas uznane..szare arlekiny czy jakoś tak.... Pewnie Ci chodzi o merle :evil_lol: ale one nie sa w Polsce uznawane :shake: Quote
Asiaczek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 O masz! Następny topik na DGM, gdzie mowa o nieuznanych kolorach... Pzdr. Quote
dbsst Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 hehehe ja mam uznany w Polsce kolor :eviltong: Quote
Asiaczek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Ja - miedzy jednym nieuznanym - też...hihihi... Pzdr. Quote
dbsst Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 ja niedawno miałam jednak nie uznany czerwony hahahha ale juz mam czarny uznany wiec chyba na wystawe się nadaje nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 dbsst napisał(a): ale juz mam czarny uznany wiec chyba na wystawe się nadaje nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nooo w Afryce chyba :evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 PIKA napisał(a):nooo w Afryce chyba :evil_lol::evil_lol: hahahhahahahha a u nas nie Afryka :razz: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja jak sie nie zafarbie to mam merle:evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja jak sie nie zafarbie to mam merle:evil_lol::evil_lol: merle nie uznane tak :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: sis to TY nir POLSKA AFRYKA :razz: :crazyeye: Quote
PIKA Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='dbsst']hahahhahahahha a u nas nie Afryka :razz: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: może i nie, ale prawie :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja jak sie nie zafarbie to mam merle:evil_lol::evil_lol: Ty wiesz, ze ja pojedyńcze merle znalazlam u siebie :roll: Quote
dbsst Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 no tak jak przychodzi co do czego to sie okazuje ze kazda z Was zagramaniczna jest :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja jak sie nie zafarbie to mam merle:evil_lol::evil_lol: [quote name='PIKA']Ty wiesz, ze ja pojedyńcze merle znalazlam u siebie :roll: Hehe :D Powiem mamie, ze ma merle :evil_lol: Quote
Recommended Posts