Alicja Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Ale fajniste foty ...a fafior rewelka ...ja tofać tesz fafiory;) a to zarąbista fotka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Debe foty super :multi::multi::multi::multi: Teraz instrukcje poprosze - jak się foci czarne psy :razz: :grins: Quote
dbsst Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 PIKA piszczy PIŁECZKĄ i to nie byle jak tylko ma swoje rytmy :evil_lol: Oleg ja w to poprostu nie wierze :lol: :lol: :lol: Kara dziękuje jestes przekochana :D Ala :buzi: Vectra no właśnie ja nie wiem jak się tobi czarne psy :shake: jestem mega niezadowolona :placz: Quote
Alicja Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Debeściaczku poszukam w Moim psie artykuł jak sie robi foty czarnych piechów to ci sxeruję ;) Quote
an3czka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='dbsst']heheh Aniu może kiedyś osobiście pocałujesz te kosmate wary :cool3: Oooo ja bardzo chętnie:lol: Quote
an3czka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Debe - geniuszu zdjęcia jak zwykle boskie:modla: Ale Szpilka świetną piłkę dorwała. Takie piszczące i koniecznie w tym rozmiarze, to ulubione Basco. Niestety u nas na wsi, w Krakowie trzeba kilka sklepów zjeździć, żeby takie cacko nabyć:cool1: Quote
Vectra Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Debeściaczku poszukam w Moim psie artykuł jak sie robi foty czarnych piechów to ci sxeruję ;) mi też :cool3::cool3::cool3: tak ładnie prsiiiieeeee :loveu::loveu::loveu::loveu: a wktórym numerze jest ten artykuł ?? Quote
dbsst Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 [quote name='an3czka']Oooo ja bardzo chętnie:lol: jupi jupi jupi :multi: :multi: :multi: Aniu do geniuszu to mi bardzo daleko ale dziekuje :D Alu a powiedz który numer pewnie go mam :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='dbsst']szczery uśmiech :lol: wsio strasznie trudne warunki i strasznie trudne psy :shake: Trudne bo czarne ;) Znam to skąds :cool1: Witaj kobieto inaczej ;) Quote
an3czka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='dbsst']jupi jupi jupi :multi: :multi: :multi: Aniu do geniuszu to mi bardzo daleko ale dziekuje :D Debe naturalnie przez skromność nie mogłaś nic innego napisać:lol: Quote
Paula Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Swietne miny :D Super fotorelacja ze spacerku :klacz: Quote
Justa Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='dbsst']Justa i Gala O rany ! To my ;) Galcia która się zupełnie odnajdywała w towarzystwie :D Bosz:crazyeye: To mój pies :crazyeye: A tak cąłkiem serio serio bardzo miło było Was zobaczyć dzisiaj :) I dziękuję za te śliczniaste foteczki i poprosiłabym je w oryginalnych rozmiarach:razz: :multi: :multi: :multi: Kochane z Ciebie stworzonko !!! :) Nie dość, że miałam miły spacerek, to jeszcze piękne fotki :p Quote
dbsst Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 Pysia napisał(a): Witaj kobieto inaczej ;) witaj nękająca Pysiu :evil_lol: :evil_lol: hehehe Aniu :eviltong: ;) Paula wiesz to komicy na pół etatu ;) :evil_lol: :evil_lol: Justyś :buzi: mnie również było miło ale krótko :placz: Patka :lol: :lol: Quote
dbsst Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 evaxon napisał(a):alee fajne spacerowy :multi: nioooooooooooooooooom :loveu: Quote
Maga100 Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 już nie pitol, że nie umiesz robić zdjeć czarnym psom :angryy: są wspaniałe! :multi: Quote
dbsst Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 [quote name='Maga100']już nie pitol, że nie umiesz robić zdjeć czarnym psom :angryy: są wspaniałe! :multi: eeeeeeeeee Ty naprawdę zwariowałaś od nadmiaru pracy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cola Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Oj dziewczyny :diabloti: ja zarządzam rozejm...i zawsze moge mieć ALE do zdjęć :diabloti: ale coraz fajniejsze fotki wychodza debe :cool3: ..ale jak zobaczyłam następce 350D to było jedno wielkie OOOOOOO...KUTWA!!!!! Quote
Alicja Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 :pDebe to ja już sobie usiandne i poczekam;) Quote
Justa Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 No to ja czekam na fotki z dzisiaj:evil_lol: Quote
leemonca Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 a foty jak zwykle śliczne :klacz:!!! mogłoby ci się coś raz nie udać ;-) Quote
PIKA Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Cześc Debe :multi: Alus ja tez kcem ten artykulik :razz: [quote name='Cola'] ..ale jak zobaczyłam następce 350D to było jedno wielkie OOOOOOO...KUTWA!!!!! przepraszam, moze TY kupujesz ten nowy aparat? :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 dziś mi foty nie wyszły mam świadka Mage :D ale za to bbyła osoba której się udało zrobić coś extra a oto zdjęcia autorstwa JUSTY Quote
Recommended Posts