Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']padłam :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: cholera jaki on musi mieć sprzęt :shake::shake: i jak musi opatentowanego mieć PSa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dominika Twoje fotki są też super - połowa dogomani w kompleksy popada :evil_lol::evil_lol:no waśnie to samo chciałam napisać :razz:
Cześć siostruniu:loveu:i Szpileczko

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

dealer napisał(a):
alez ja sie nie smieje....ilekroc tu wchodze chyle czola przed twym niewatpliwym talentem:modla:

już skończmy bo naprawdę się zaczynam kłopotać

Vectra ta kobieta pstryka canonem 20d ponoć nie wiem jakie ma obiektywy ale TALENT do pstryk i photo niewoątpliwie MA :cool1:
A z tymi komleksami to nie przesadzajmy :shake:

wstawie za chwile wypociny z wczrajszego "studio" mam w domu halogena zamiast światła i tak ustawiony był wczoraj, że przepięknie oświecał pycha Szpili :evil_lol:

Cześć Kluseczkowa Mamo ;)

Posted

ale mam tylko dwie :cool1:
dawno nie było Szpili we śnie ;)

dziś porobie jej wiecej :cool3: bardzo podoba mi się to niewiarygodnie ciepłe światło

Posted

[quote name='dbsst']

Powtarzaam się!!!! Super zdjęcia w ruchu, po prostu boskie, a ucieczka z piłką w pysku..... masakryczne (ja też tak chcę:-()

Posted

[quote name='malawaszka']oo woww jakie boskie :loveu: :loveu: :loveu:

oglądam te foty i nie wierze co ja bym dała za takie tematy :p

BeaC pożycze Ci piłke będziesz miała takie foty w ruchu bo sekret tkwi w żółtej piłce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)
dziękuje :multi:

Eva to raczej Szpilochrap :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Debestko a czy jest jakiś sposób na ściągnięcie tych fotek - np Zeberek :loveu: :loveu: :loveu: ??? cudowne!!!! chciałabym sobie wydrukować i na ścianę :mdleje: ale większe niż te co są

Posted

dbsst napisał(a):
eeeeeeeee nie wiem :siara:

:turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l:

Posted

dbsst napisał(a):
to prawda to są prawdziwe foty :loveu:

od dziś nie dotykam aparatu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
popadłam w mega komleksy :placz::placz::placz::placz:

Posted

evaxon napisał(a):
phiiii tez takie potrafie robic:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

heheheheheno ba zapomniałą powiedzieć że to są moje foty kiedys se tam pstrykłam hahahhahaha

Posted

dbsst napisał(a):
heheheheheno ba zapomniałą powiedzieć że to są moje foty kiedys se tam pstrykłam hahahhahaha

:evil_lol: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']ale mam tylko dwie :cool1:
dawno nie było Szpili we śnie ;)

dziś porobie jej wiecej :cool3: bardzo podoba mi się to niewiarygodnie ciepłe światło

Ooooo, Szpila też odpoczywa:crazyeye:

Posted

[quote name='dbsst']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: hahahahhahaha siem zaczerwieniłam :oops:

wielk i naumiana bede jak bede robić takie http://www.photo.net/photodb/member-photos?user_id=997968 foty :loveu: :loveu:

wtedy wezme Was wszystkich na nauki ;)

naprawde nie wiecie jak mnie cieszy, że Wam sie podobają tym bardziej ża ja tą sesyjke brałam za nędzną nudną i tragiczna a tu tyle miłych słów :loveu: :loveu: :loveu:

DZIĘKUJE:multi:
Debe - te zdjęcia do pięt Ci nie sięgają! Przecież to w zdecydowanej większości martwa natura!!! A Ty robisz fotki baaaardzo żywym zwierzątkom...
Pzdr.