Gosiek Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Dominisiu kochana... robisz cudne foteczki - takie przemyślane - jestem pod wrażeniem.. u mnie to 99% zywioł :oops: Jakoś nie mam chyba takiej duszy jak Ty zeby zdjątka przemyśleć i zrobić co chcę... a może jeszcze po prostu do tego fotograficznie nie dojrzałam..... hihihi Zdjątka - wszystkie, bez wyjątku wspaniałe... naprawdę :buzi: Quote
dbsst Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 [quote name='Gosiek']Dominisiu kochana... robisz cudne foteczki - takie przemyślane - jestem pod wrażeniem.. u mnie to 99% zywioł :oops: Jakoś nie mam chyba takiej duszy jak Ty zeby zdjątka przemyśleć i zrobić co chcę... a może jeszcze po prostu do tego fotograficznie nie dojrzałam..... hihihi Zdjątka - wszystkie, bez wyjątku wspaniałe... naprawdę :buzi: nie przesadzajmy z tymi przemyslanymi fotami Gosiu :oops: ciesze sie ze sie podoba Swiatowej Slawy Moidelina w skrocie ŚSM :evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='dbsst'] syzyfowe prace :lol: Quote
Patka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 alez ona ma mięśnie :crazyeye: to najładnie zbudowany boxik jakiego znam *(nawet w realu) :lol: Quote
KaRa_ Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Dbsst Ty to masz talent do robienia fotek:crazyeye: A Szpila pozuje pierwsza klasa! Quote
dbsst Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Patka napisał(a):alez ona ma mięśnie :crazyeye: to najładnie zbudowany boxik jakiego znam *(nawet w realu) :lol: jejku Patka dziekuje ale ona nie ma miesni jest malutka i w ogole tylko na fotach wychodzi jak jakis super pies (znaczy dla mnie to jest super extra pies ;)) zapytaj zreszta Kasi :cool3: Kara nie przesadzaj Kochanie ja sie dopiero ucze a talentu nie mam za to mam checi ;) Taklunia cos w tych pracach jest ;) Quote
Pysia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 dbsst napisał(a):jejku Patka dziekuje ale ona nie ma miesni jest malutka i w ogole tylko na fotach wychodzi jak jakis super pies (znaczy dla mnie to jest super extra pies ;)) zapytaj zreszta Kasi :cool3: Kara nie przesadzaj Kochanie ja sie dopiero ucze a talentu nie mam za to mam checi ;) Taklunia cos w tych pracach jest ;) Nie mów że Twoje drugie imie to skromność:angryy: Ja robie na ilość foty zwłaszcza te śniegowe.....Moze uświadomisz mi jak ja mam te maupy czarne na białym śniegu ufocić??? Masakra :placz: Quote
Maga100 Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 No moja droga robisz takie postępy, że aż się boję co będzie za pół roku. Bedziemy mdleć z wrażenia przed naszymi monitorami:razz: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
dbsst Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Pysia napisał(a):Nie mów że Twoje drugie imie to skromność:angryy: Ja robie na ilość foty zwłaszcza te śniegowe.....Moze uświadomisz mi jak ja mam te maupy czarne na białym śniegu ufocić??? Masakra :placz: hahahahahaha ja nie jestem skromna mowi to co czuje :evil_lol: a co do ustawien to ja rozszyfrowywalam z miesiac hahahahahhaha MASAKRA Quote
dbsst Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 [quote name='Maga100']No moja droga robisz takie postępy, że aż się boję co będzie za pół roku. Bedziemy mdleć z wrażenia przed naszymi monitorami:razz: :klacz: :klacz: :klacz: tak do mnie mow bede Was focic wiosna :d mam nadzieje ze kiedys sie SPOTKAMY !!!!!!!! Quote
KaRa_ Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 dbsst napisał(a):Kara nie przesadzaj Kochanie ja sie dopiero ucze a talentu nie mam za to mam checi ;) Widac,ze masz smykalke do tego:razz: Quote
Alicja Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Debeściaczku ty mi tu nie sciemniaj że nie masz talentu tylko chęci :angryy:popatrz na swoje foty tak jak my na nie patrzymy ....one sa wspaniałe :loveu: Quote
teqquila Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 ale ona umiesniona :) foty sa superowe :) widac ze ma w sobie pelno energii Szpila Quote
PIKA Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Debeściaczku ty mi tu nie sciemniaj że nie masz talentu tylko chęci :angryy:popatrz na swoje foty tak jak my na nie patrzymy ....one sa wspaniałe :loveu: a najlepiej niech sobie porowna z naszymi :roll: Quote
Alicja Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 PIKA napisał(a):a najlepiej niech sobie porowna z naszymi :roll::razz:nie chciałam Nas tak dołować ;) Quote
Hanna R. Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Ale piękne te zdjęcia ... PIĘKNE ! :crazyeye: Quote
Alka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Maga100']No moja droga robisz takie postępy, że aż się boję co będzie za pół roku. Bedziemy mdleć z wrażenia przed naszymi monitorami:razz: :klacz: :klacz: :klacz: Pozostało mi sie pod tą wypowiedzią Magi podpisac ,:lol: z jedna różnicą, że ja już mdleje ;) Quote
agabass Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Fotki jak zwykle piękne co ty dużo mówić rewelacja a ta boska Quote
dbsst Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 Dziekuje za tak mile slowa jestescie NAJKOCHANISZE na ziemi :buzi: Czesc Gosiu ;) a oto moja wycieczka niedzielna tak wyglada Cmentarz Żydowski bardzo tajemniczy Quote
KaRa_ Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Brr cmentarz jakos za nimi nie przepadam;) A zdjecia swietne To mi sie podoba najbardziej:cool3: Quote
Alicja Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Debeściaczku super foty cmentarne / ja bardzo lubię stare cmentarze / Czy to wasz domek :razz: Quote
dbsst Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 naszczescie nie masz domek chociaz widok musi byc przedni z niego :D hahha ja lubie cmentarze opuszczone domy i takie tam klimaty z jakas swoja wlasna historia na centarzu widzielismy lisa :crazyeye: Quote
Alicja Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 dbsst napisał(a):naszczescie nie masz domek chociaz widok musi byc przedni z niego :D hahha ja lubie cmentarze opuszczone domy i takie tam klimaty z jakas swoja wlasna historia na centarzu widzielismy lisa :crazyeye::cool1:u nas lisy w ta zimę podchodziły prawie pod domy :angryy: Quote
PiotrekJ Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Cześć Debeściaku :p ... Widzę, że Twój geniusz fotograficzny rozwija się pełną parą ;) ... Zdjęcia coraz lepsiejsze, niedługo samą Wind przebijesz :cool3: ;) ... Quote
Recommended Posts