Alicja Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='PiotrekJ']No co Ty? :-o :-o :-o:pa co , jakieś watpliwosci :razz:.Za to byłam w Żninie , Biskupinie , Gąsawie , Gaskach , Rowach , Bydgoszczy , Toruniu , Koszalinie , Poznaniu , Wrocławiu, Krakowie , Cieszynie i etc etc etc :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pa co , jakieś watpliwosci :razz:.Za to byłam w Żninie , Biskupinie , Gąsawie , Gaskach , Rowach , Bydgoszczy , Toruniu , Koszalinie , Poznaniu , Wrocławiu, Krakowie , Cieszynie i etc etc etc :evil_lol::evil_lol::evil_lol: o, ja tez bylam w Zninie :) maja tam fajna kolejke waskotorowa :lol: Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Teklunia napisał(a):o, ja tez bylam w Zninie :) maja tam fajna kolejke waskotorowa :lol:a ja jechałam tą kolejką aż z Wenecji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Warszawa ladna ale jakos bardziej podoba mi sie moja wioska:lol: :cool3: Quote
Teklunia Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):a ja jechałam tą kolejką aż z Wenecji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: haha, tez mijalam Wenecje po drodze i czulam sie bardzo swiatowa ;) Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Teklunia']haha, tez mijalam Wenecje po drodze i czulam sie bardzo swiatowa ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja w Ameryce też byłam / niedaleko Olsztyna ;)/ Quote
Teklunia Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja w Ameryce też byłam / niedaleko Olsztyna ;)/ o, to juz progi nie na moje progi ;) za to bylam w Sfornych Gaciach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: swoja droga urocze miejsce ... Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Teklunia napisał(a):o, to juz progi nie na moje progi ;) za to bylam w Sfornych Gaciach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: swoja droga urocze miejsce ...tam jeszcze nie byłam , ale objechałam sporo miast i mieścinek , tyle ze do stolicy zawsze jakoś nie po drodze było :razz: Quote
dbsst Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Debeściaczku , super foty na gruzowisku .Brak mi słów podziwu / aż się boję ze jak obrośniesz w piórka to ze mna juz gadać nie będziesz chciała :placz:/, no i Modelinka 1 klasa :multi: a ja nie wiem czy lubię Warszawę bo jeszcze w niej nie byłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no wiesz co jak moge nie kciec z Toba gadac no proszkam Cie a ja w Rybniku nie bylam ;) Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='dbsst']no wiesz co jak moge nie kciec z Toba gadac no proszkam Cie a ja w Rybniku nie bylam ;)to nawet jak będziesz sławna fotograf to sie odezwiesz :razz::razz::razz: wsiadaj w intera i już będziesz w Rybniku :p Quote
KaRa_ Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Ale kropelka super!! Co do Warszawy byłam w niej wiele razy nawet umiem dość od dworca PKP na skrzyzowanie Świetokszyska/Marszałkowska:cool3: :cool3: :cool3: Quote
dbsst Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 slawna to ja moge zostac w SPANIU ;)albo w obrzeraniu sie ale nie w foto hahahaha jestem cienka jak doopa weza bez kitu...............za pozno na szkole :shake: Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 dbsst napisał(a):slawna to ja moge zostac w SPANIU ;)albo w obrzeraniu sie ale nie w foto hahahaha jestem cienka jak doopa weza bez kitu...............za pozno na szkole :shake:chyba pójdę zobaczyć do zoologa wężowa doopę , bo muszę to sprawdzić :angryy:a sławy w spaniu to Kuba sobie nie da odebrać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 dbsst napisał(a):slawna to ja moge zostac w SPANIU ;)albo w obrzeraniu sie ale nie w foto hahahaha jestem cienka jak doopa weza bez kitu...............za pozno na szkole :shake: Jestem bardzo ciekawa tej doopy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):chyba pójdę zobaczyć do zoologa wężowa doopę , bo muszę to sprawdzić :angryy:a sławy w spaniu to Kuba sobie nie da odebrać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: PO MOIM TRUPIE MI KUBA odbierze nie oddam latwo tego szlacheckiego tytulu ;) Quote
dbsst Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 Pyyyyyyyyyyyysia no wiesz :cool3: Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='dbsst']PO MOIM TRUPIE MI KUBA odbierze nie oddam latwo tego szlacheckiego tytulu ;):evil_lol:Kuba ma Mistrza , musisz sie postarać to będziesz mieć tytuł wice :razz: Quote
dbsst Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:Kuba ma Mistrza , musisz sie postarać to będziesz mieć tytuł wice :razz: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahha JASNE nawet nie wiesz jaki ja Mistrz jeZdem ;) medal z chrapania mam co rok :D Quote
malawaszka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 jezuuuu wszędzie tak zasuwacie z gadaniem ż nie nadążam :angryy: :angryy: :angryy: Quote
dbsst Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 malawaszka napisał(a):jezuuuu wszędzie tak zasuwacie z gadaniem ż nie nadążam :angryy: :angryy: :angryy: waszeczko znam Twoj bol ja tez nie daje rady :angryy: Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 dbsst napisał(a):buuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahha JASNE nawet nie wiesz jaki ja Mistrz jeZdem ;) medal z chrapania mam co rok :D:razz:no dobra to ty masz z chrapanie a Kubek ze spania :p Quote
dbsst Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:no dobra to ty masz z chrapanie a Kubek ze spania :p hahahah spoko z tym ze chrapania = spanie no coz ale koro mam Mistrza to niech strace ............uciesze sie :multi: :p Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='dbsst']hahahah spoko z tym ze chrapania = spanie no coz ale koro mam Mistrza to niech strace ............uciesze sie :multi: :pmasz mieć :razz: :p Quote
PIKA Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 KaRa_TC napisał(a): Co do Warszawy byłam w niej wiele razy nawet umiem dość od dworca PKP na skrzyzowanie Świetokszyska/Marszałkowska:cool3: :cool3: :cool3: a to daleko byś zaszla :evil_lol: dbsst napisał(a):PO MOIM TRUPIE MI KUBA odbierze nie oddam latwo tego szlacheckiego tytulu ;) No moje drogie zapomnialyscie o mnie :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 no to ja spadam penic Mistzrowski obowiazek :loveu: Quote
Recommended Posts