Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PiotrekJ']No co Ty? :-o :-o :-o:pa co , jakieś watpliwosci :razz:.Za to byłam w Żninie , Biskupinie , Gąsawie , Gaskach , Rowach , Bydgoszczy , Toruniu , Koszalinie , Poznaniu , Wrocławiu, Krakowie , Cieszynie i etc etc etc :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pa co , jakieś watpliwosci :razz:.Za to byłam w Żninie , Biskupinie , Gąsawie , Gaskach , Rowach , Bydgoszczy , Toruniu , Koszalinie , Poznaniu , Wrocławiu, Krakowie , Cieszynie i etc etc etc :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
o, ja tez bylam w Zninie :)
maja tam fajna kolejke waskotorowa :lol:

Posted

[quote name='Teklunia']haha, tez mijalam Wenecje po drodze i czulam sie bardzo swiatowa ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja w Ameryce też byłam / niedaleko Olsztyna ;)/

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja w Ameryce też byłam / niedaleko Olsztyna ;)/
o, to juz progi nie na moje progi ;)
za to bylam w Sfornych Gaciach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: swoja droga urocze miejsce ...

Posted

Teklunia napisał(a):
o, to juz progi nie na moje progi ;)
za to bylam w Sfornych Gaciach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: swoja droga urocze miejsce ...
tam jeszcze nie byłam , ale objechałam sporo miast i mieścinek , tyle ze do stolicy zawsze jakoś nie po drodze było :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Debeściaczku , super foty na gruzowisku .Brak mi słów podziwu / aż się boję ze jak obrośniesz w piórka to ze mna juz gadać nie będziesz chciała :placz:/, no i Modelinka 1 klasa :multi:

a ja nie wiem czy lubię Warszawę bo jeszcze w niej nie byłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no wiesz co jak moge nie kciec z Toba gadac no proszkam Cie

a ja w Rybniku nie bylam ;)

Posted

[quote name='dbsst']no wiesz co jak moge nie kciec z Toba gadac no proszkam Cie

a ja w Rybniku nie bylam ;)to nawet jak będziesz sławna fotograf to sie odezwiesz :razz::razz::razz:
wsiadaj w intera i już będziesz w Rybniku :p

Posted

Ale kropelka super!!

Co do Warszawy byłam w niej wiele razy nawet umiem dość od dworca PKP na skrzyzowanie Świetokszyska/Marszałkowska:cool3: :cool3: :cool3:

Posted

slawna to ja moge zostac w SPANIU ;)albo w obrzeraniu sie ale nie w foto hahahaha jestem cienka jak doopa weza bez kitu...............za pozno na szkole :shake:

Posted

dbsst napisał(a):
slawna to ja moge zostac w SPANIU ;)albo w obrzeraniu sie ale nie w foto hahahaha jestem cienka jak doopa weza bez kitu...............za pozno na szkole :shake:
chyba pójdę zobaczyć do zoologa wężowa doopę , bo muszę to sprawdzić :angryy:a sławy w spaniu to Kuba sobie nie da odebrać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):

Jestem bardzo ciekawa tej doopy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
chyba pójdę zobaczyć do zoologa wężowa doopę , bo muszę to sprawdzić :angryy:a sławy w spaniu to Kuba sobie nie da odebrać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

PO MOIM TRUPIE MI KUBA odbierze nie oddam latwo tego szlacheckiego tytulu ;)

Posted

[quote name='dbsst']PO MOIM TRUPIE MI KUBA odbierze nie oddam latwo tego szlacheckiego tytulu ;):evil_lol:Kuba ma Mistrza , musisz sie postarać to będziesz mieć tytuł wice :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:Kuba ma Mistrza , musisz sie postarać to będziesz mieć tytuł wice :razz:

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahha JASNE nawet nie wiesz jaki ja Mistrz jeZdem ;)

medal z chrapania mam co rok :D

Posted

malawaszka napisał(a):
jezuuuu wszędzie tak zasuwacie z gadaniem ż nie nadążam :angryy: :angryy: :angryy:

waszeczko znam Twoj bol ja tez nie daje rady :angryy:

Posted

dbsst napisał(a):
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahha JASNE nawet nie wiesz jaki ja Mistrz jeZdem ;)

medal z chrapania mam co rok :D
:razz:no dobra to ty masz z chrapanie a Kubek ze spania :p

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:razz:no dobra to ty masz z chrapanie a Kubek ze spania :p

hahahah spoko z tym ze chrapania = spanie no coz ale koro mam Mistrza to niech strace ............uciesze sie :multi: :p

Posted

KaRa_TC napisał(a):

Co do Warszawy byłam w niej wiele razy nawet umiem dość od dworca PKP na skrzyzowanie Świetokszyska/Marszałkowska:cool3: :cool3: :cool3:

a to daleko byś zaszla :evil_lol:

dbsst napisał(a):
PO MOIM TRUPIE MI KUBA odbierze nie oddam latwo tego szlacheckiego tytulu ;)

No moje drogie zapomnialyscie o mnie :evil_lol: