Gosiek Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 cześć Dominisiu :p zdjecia cudowne, niesamowita i jakość i minki Szpileczki - cud miód, malina :loveu::loveu::loveu::loveu: Jestem pogrążona.... w zachwycie :loveu: [SIZE=2]Hihi hi czemu mój psiul ma tyle fruwających kłaków.. latający mop.... obciapię go na lato i też bedę robic taaakie ładne fotaski jak Ty Szpileńce :eviltong: Quote
Gosiek Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Dominisiu, gdzie się podziewasz od 4 dni? wyciągam galeryjkę z 5 stronki :placz: miłego pączusiowego dnia :p Quote
asiunia Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Hej! Dbsst moge patrzec godzinami na fotki Twojego autorstwa:loveu: Quote
Alicja Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Debeściaczki , a pączusie były???????????????????????? Quote
dbsst Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 Gosieńko ja ostatnio mam male problemy z czasem :shake: wczoraj jak dopadlam dom to o 19 juz spalam slodkim snem :placz: Szpilke widuje tylko w przelocie to nie wspoamne juz o kompie :( [quote name='Alicjarydzewska']Debeściaczki , a pączusie były???????????????????????? Czesc paczusiow bylo az za duzo dzis czuje sie jak bombka ASIUNIA :buzi: jestes Kochaniutka Quote
dbsst Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 [quote name='an3czka']Witaj DeBe!!!:multi: witaj moja Kochana :buzi: wlasnie zrobilam sobie mini przerwe w pisaniu stronki ;) Quote
an3czka Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='dbsst']witaj moja Kochana :buzi: wlasnie zrobilam sobie mini przerwe w pisaniu stronki ;) :calus: A jakieś nowe fotki są??:razz: Quote
dbsst Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 [quote name='an3czka']:calus: A jakieś nowe fotki są??:razz: cos moze i bym znalazla ale narazie nie zajmuje sie nimi bo nie chce juz sobie mieszac teraz mam milion zdjec bo i kolzeance obrabiam slubne :/ i juz nie moge patrzec na te towary wszystkie ;) Quote
Teklunia Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Czesc Debe :) Weszkam na strone sprawdzic czt jest cos nowego i... JEST!!! :) Galeria jak sie patrzy... Swietne sa zdjecia Szpilci z innymi piechami. I strasznie podoba mi sie to z pyszczydlami Boorkow :) Brawo :klacz: Quote
dbsst Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 Teklunia napisał(a):Czesc Debe :) Weszkam na strone sprawdzic czt jest cos nowego i... JEST!!! :) Galeria jak sie patrzy... Swietne sa zdjecia Szpilci z innymi piechami. I strasznie podoba mi sie to z pyszczydlami Boorkow :) Brawo :klacz: dzieki :D obiecuje ze to nie koniec ;) ale musze nadrobic i popstrykac troszku :D Quote
Alka Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Debe gratuluję tak szybko rozwijajacej się stronki ! :thumbs: Galeria jest wspaniała ! :klacz:Przepiękne fotki, którer ogląda się z przyjemnością:loveu::loveu::loveu: Quote
agabass Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 biedna Debe oj biedna zapraszamy na relaksacyjne podgryzanko-szczypanko Quote
dbsst Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 agabass napisał(a):biedna Debe oj biedna zapraszamy na relaksacyjne podgryzanko-szczypanko kiedy :D Alka dziekuje :D :buzi: Quote
agabass Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 :evil_lol: Zawsze:multi: :multi: A kiedy tylko chcesz jakby co to widzimy się we wtorek o ile nie zapomniałaś. Szczegóły na gg w swoim czasie :cool3: :cool3: Quote
dbsst Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 agabass napisał(a)::evil_lol: Zawsze:multi: :multi: A kiedy tylko chcesz jakby co to widzimy się we wtorek o ile nie zapomniałaś. Szczegóły na gg w swoim czasie :cool3: :cool3: oki a psie biegi :D Quote
agabass Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 dbsst napisał(a):oki a psie biegi :D psie biegi chyba nie wiem kiedy ten weekend szkoła i to nie wiem do której - poniedziałek mam wolny za to, ale ty pewnie pracyjesz Quote
Magda Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Dobry wieczor!! Fajna stronka! Sama ja tworzysz?:roll: Ja nie mam takich zdolnosci, chociaz robilam stronke na informatyce:lol: Quote
dbsst Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 agabass napisał(a):psie biegi chyba nie wiem kiedy ten weekend szkoła i to nie wiem do której - poniedziałek mam wolny za to, ale ty pewnie pracyjesz wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a ja w poniedzialaek znowu kolo 18 w domu :( ale jakbys zboczyla w drodze do szkoly to daj znaka sygnala kupilam sobie filterek i tulipanek i dodatkowe baterie wiec mam glud pstryk pstryk ;) Madziu z TZ meczymy ta strone hahahahaha idzie jak po gruzie ale............ ciesze sie ze nas dwiedzilas :D :multi: :multi: Quote
mmbbaj Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Witaj Debe! poucz mnie jak wejść na twoją stronkę bo jak wchodziłam dziś w jeszcze istniejący banarek to znajdowałam się w jakiejś stronce o dzieciach, a teraz wchodzę w wikipedię :niewiem:...czy ja taka ciemna masa? :-? Quote
dbsst Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 [quote name='mmbbaj']Witaj Debe! poucz mnie jak wejść na twoją stronkę bo jak wchodziłam dziś w jeszcze istniejący banarek to znajdowałam się w jakiejś stronce o dzieciach, a teraz wchodzę w wikipedię :niewiem:...czy ja taka ciemna masa? :-? ahahahaha wlasnie nie moge polaczyc banerka ze strona ;) www.szpilka.warszawa.pl zostawiam linka ;) SAMA zrobilam banerek :D :multi: Quote
Magda Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 dbsst napisał(a): Madziu z TZ meczymy ta strone hahahahaha idzie jak po gruzie ale............ ciesze sie ze nas dwiedzilas :D :multi: :multi: Zagladam, ale nie pisze....:oops::oops: Wazne, ze robicie ta stronke, a ile czasu to juz niewazne;) Quote
dbsst Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 Magda_Miki napisał(a):Zagladam, ale nie pisze....:oops::oops: Wazne, ze robicie ta stronke, a ile czasu to juz niewazne;) na ale kilka kryzysow juz mialam pisanie strony WCALE nie jest LATWE :angryy: Quote
baskomaniak Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='dbsst']ahahahaha wlasnie nie moge polaczyc banerka ze strona ;) www.szpilka.warszawa.pl zostawiam linka ;) SAMA zrobilam banerek :D :multi: proszę: poniższy kod wstaw w okienko podpisu zamiast adresu banerka: [HTML][/HTML] Quote
dbsst Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 [quote name='baskomaniak']proszę: poniższy kod wstaw w okienko podpisu zamiast adresu banerka: [html][/html] BASKOMANIAKU jestes KOCHANY dziekujemy :buzi: Quote
Recommended Posts