bonita Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 A, właśnie sis wiesz że ja też pomidorki balkonowe miałam :D Pyszzne były:loveu:- podobno:cool3: bo dzieci wszystkie zjadły:p zobaczysz Ty też tak będziesz miała za kilka lat:diabloti::evil_lol: Quote
dbsst Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='bonita']A, właśnie sis wiesz że ja też pomidorki balkonowe miałam :D Pyszzne były:loveu:- podobno:cool3: bo dzieci wszystkie zjadły:p zobaczysz Ty też tak będziesz miała za kilka lat:diabloti::evil_lol: za kilkanaście jak wróca do domu bo jestem wlasnie w trakcie poszukiwania żłobka z internatem :cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cola Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='dbsst']daj zdjęcie :cool1:[/QUOTE] na razie aparat jest schowany w którejś szafce :roll: i nie wiem kiedy się do niego dokopię :eviltong: bo odświeżam mieszkanie za pomocą męża :diabloti: Quote
dbsst Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='Cola']na razie aparat jest schowany w którejś szafce :roll: i nie wiem kiedy się do niego dokopię :eviltong: bo odświeżam mieszkanie za pomocą męża :diabloti:[/QUOTE] wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:shake: Quote
bonita Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='dbsst']za kilkanaście jak wróca do domu bo jestem wlasnie w trakcie poszukiwania żłobka z internatem :cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bosh:shake: Jasiek nie wie w co się pakuje:p:evil_lol: Quote
Cola Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='dbsst']wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:shake:[/QUOTE] tak warczy J kiedy mówię: oddawaj jajka :evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='bonita']bosh:shake: Jasiek nie wie w co się pakuje:p:evil_lol: a raczej z czego sie wypakowywuje :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Cola']tak warczy J kiedy mówię: oddawaj jajka :evil_lol::evil_lol: a co ty chcesz od jego jajek :crazyeye: Quote
Cola Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='dbsst']a co ty chcesz od jego jajek :crazyeye:[/QUOTE] jak jest nieznośny i palma mu odbija, a mnie boli głowa...to tak mu mówię :diabloti: Quote
dbsst Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='Cola']jak jest nieznośny i palma mu odbija, a mnie boli głowa...to tak mu mówię :diabloti:[/QUOTE] i.......................tylko mówisz czy mu je odkręcasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 a to z dedykacja dla niedowidzących :cool1: Quote
Cola Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='dbsst']i.......................tylko mówisz czy mu je odkręcasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko mówię :diabloti: bo z tym odkręcaniem i przykręcaniem jest potem problem Quote
bonita Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Aaaaaaaaaaaaa :loveu: widzę , widzę :D Tamte też widzałam :cool3: Quote
bonita Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 No i poszła se.... wszyscy poszli... co ja teraz będę robić :shake:( wezmę się pewno wreszcie do roboty:diabloti:) Quote
apple Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 :diabloti:[quote name='dbsst']może się wyślizgnie jak jaszczurka :cool1: [FONT=Century Gothic]łudź się łudź:diabloti:[/FONT] jak sum mam wąsa :evil_lol::evil_lol: [FONT=Century Gothic]poooka:razz: [/FONT] kom na hauzen kinder machen :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Century Gothic]Booszzz...nie dziękuję kobieto! Na jakiś czas sie wyleczyłam z takich goopich pomysłów:evil_lol: [/FONT] Quote
apple Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [FONT=Century Gothic]Ale bym tą niuchę wycałowała:loveu: http://www.imagic.pl/files//15160/IMG_0320ps.jpg[/FONT] Quote
malawaszka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 poczytałam, pośmiałam się i teraz to Wam zazdroszczę, że wszystkie na raz jesteście w ciązy bo jak ja już w końcu dorosnę do tego to pewnie nikt nie bedzie :obrazic: chyba, że Wy po drugim bedziecie sobie robić :evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='dbsst']za kilkanaście jak wróca do domu bo jestem wlasnie w trakcie poszukiwania żłobka z internatem :cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zapisz tam od razu Tadeusza W. :cool1: Może być od jutra :cool1::cool1: [quote name='malawaszka']poczytałam, pośmiałam się i teraz to Wam zazdroszczę, że wszystkie na raz jesteście w ciązy bo jak ja już w końcu dorosnę do tego to pewnie nikt nie bedzie :obrazic: chyba, że Wy po drugim bedziecie sobie robić :evil_lol: Kupą, mości panowie, kupą.... W kupie raźniej.... Jeszcze masz szansę załapałac się na kawałek Debowej i Colowej ciąży :cool3: A potem... ja potem na pewno nie będę w ciąży :cool1: Never again :cool1: Quote
Iza i Avanti Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Jesoooooooooooooooo! Widziałam boską Szpilkę! Quote
Alicja Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='dbsst']a to ja myślałam, ze przyjedziesz Listopadem i zostaniesz do 18stki Jaśka:diabloti: [FONT=Arial] i będę z Jaśkiem lekcje odrabiać :diabloti:[/FONT] [quote name='malawaszka']poczytałam, pośmiałam się i teraz to Wam zazdroszczę, że wszystkie na raz jesteście w ciązy bo jak ja już w końcu dorosnę do tego to pewnie nikt nie bedzie :obrazic: chyba, że Wy po drugim bedziecie sobie robić :evil_lol:[FONT=Arial] śpiesz się ...śpiesz ;)[/FONT] Quote
Cola Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 http://www.imagic.pl/files//15160/IMG_0308ps.jpg czemu Szpilowa taka poważna i jakby smutna? :cool1: [quote name='malawaszka']poczytałam, pośmiałam się i teraz to Wam zazdroszczę, że wszystkie na raz jesteście w ciązy bo jak ja już w końcu dorosnę do tego to pewnie nikt nie bedzie :obrazic: chyba, że Wy po drugim bedziecie sobie robić :evil_lol: ale kto tu mówi o dorastaniu :evil_lol: wystarczy jak przestaniesz uważać i nie zabijesz bociana :diabloti::evil_lol::evil_lol: mało czasu Ci zostało :p pospiesz się :cool3: [quote name='Maga100']Jeszcze masz szansę załapałac się na kawałek Debowej i Colowej ciąży :cool3: A potem... ja potem na pewno nie będę w ciąży :cool1: Never again :cool1: nigdy nie mów na pewno nie będę :diabloti: sseesseeesseeessseeee ja znoszę swój odmienny stan wręcz rewelacyjnie i mam nadzieję, że tak zostanie do końca :cool1:....pewnie po porodzie będę z żalem wspominać jak maluszek grzecznie siedział w brzuszku :diabloti: Quote
Alicja Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Cola'] nigdy nie mów na pewno nie będę :diabloti: sseesseeesseeessseeee ja znoszę swój odmienny stan wręcz rewelacyjnie i mam nadzieję, że tak zostanie do końca :cool1:....pewnie po porodzie będę z żalem wspominać jak maluszek grzecznie siedział w brzuszku :diabloti: [FONT=Arial]zawsze możesz dopakować drugiego potomka ;) Cześć Moja Sis :loveu: wyspana :razz::razz:.....:scared:[/FONT] Quote
Maga100 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Cola']nigdy nie mów na pewno nie będę :diabloti: sseesseeesseeessseeee ja znoszę swój odmienny stan wręcz rewelacyjnie i mam nadzieję, że tak zostanie do końca :cool1:....pewnie po porodzie będę z żalem wspominać jak maluszek grzecznie siedział w brzuszku :diabloti: ja tam z żalem nie wspominam, choc teraz jest zdecydowanie gorzej, jezeli chodzo sen (a co to jest sen?) i totalną zmianę życiową. I i swiadomie i z pemedytacja never again ciąży :diabloti::diabloti: Dominiko, coś dla ciebie :evil_lol: Blog.pl - artykuły - Rozkłada taka nogi, a potem siadać chce! Quote
Asiaczek Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='dbsst']Witajcie, dziewczyny BIORĘ OSTATNIE OPAKOWANIE zastrzyków :laugh2_2:przechodzę na tabletki :laugh2_2:i po czterech dniach kontrol :laugh2_2:już za kilka dni będę wolnym człowiekiem :smilecol:mój dom już nie będzie przypominał siedliska narkomanów tylko będzie zdrowym gniazdem lekomanów :laugh2_2:. Miałam mieć przedłużone leki ale jest poprawa i właśnie w nocy została podjęta decyzja :laugh2_2: Jaśko Grubaśko sam się utrzyma :Cool!::sweetCyb::bigcool::bigok:[/QUOTE] Brawo!!! A jak wizyta na USG? Było podwójnie?:lol: Pzdr. Quote
Cola Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]zawsze możesz dopakować drugiego potomka [/FONT];) teraz już nie można dopakować :evil_lol::evil_lol: chyba, że schował się za kręgosłupem :diabloti: [quote name='Maga100']ja tam z żalem nie wspominam, choc teraz jest zdecydowanie gorzej, jezeli chodzo sen (a co to jest sen?) i totalną zmianę życiową. I i swiadomie i z pemedytacja never again ciąży :diabloti::diabloti: ja tam się cieszę, że mogę sobie jeszcze pospać :p spokojnie poleżeć i nie ugotować obiadu i zwalić winę na brzuch jak by co :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Bycie w ciąży jest fajne :p szczególnie jak ma się taki mały brzuszek jak ja :diabloti: Quote
Recommended Posts