SZPiLKA23 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Duzy bedzie ale mysle ze troche mniejszy od normalnych samcow bardziej jak suka Quote
Panca Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 dzieki wysle zdjecia i zobaczymy czy sie spodoba Quote
halcia Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 On jest super,To znowu psiak ,który jest pupilkem wszystkich:evil_lol:Jak nie spi,to cały czas działa.To buta rabnie,to zabawki poszuka,sepi tez fachowo:evil_lol:Dzis ubawiły nas jak z Kojakiem wyjmowały sobie piłeczke z pysia,bo zabawka była jedna.Szpilka nie zdażyła pstryknac,a wygladało to jak namietny pocałunek:evil_lol:Ale dostał nowa zabaweczke. Quote
Koperek Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Cudowności cudne!:loveu::loveu::loveu: SZPILKA ja tam nic nie sugeruję, ale BELCEREK to prawie identyk, jak Twoja Sarcia- normalnie mogłabyś z niego zrobić braciszka przyszywanego, tylko dobre chęci są potrzebne:diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Sama mowie ze przypomina mi Sare i chyba miedzyinnymi dlatego go tak lubie ale na przyszywanie mimo najwiekszych checi nie ma szans narazie :( Quote
halcia Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Gdzieś go przyszyjemy,to takie cudo radosne...Wszyscy go uwielbiamy:lol: Quote
SZPiLKA23 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 I jak na szczeniaka nie az taki energiczny i szalony ale bawic sie lubi :) Quote
halcia Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Z" chora"nózka inny by pewnie lezał,a człowiek na pewno,a mały łazi cały czas,chyba,ze nic sie nie dzieje,to podsypia:lol: Quote
kosieczko Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Fajny ten psiak, oby jak najszybciej znalazł domek!!!! Halcia czy są gdzieś fotki "ostatnich" piesków, jamnika, pekińczyka itd.? Quote
Neczka Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Beckerku, domek się musi znaleźć szybko, nie ma innej opcji :roll: Wyślę Kosieczko fotki ;) Quote
albiemu Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Belcerku ubolewam, że nie udało mi się uściskać w ten weekend ... Quote
halcia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Poradziłem sobie jakoś,były inne,czochrały mnie ,tuliły,tylko spólke rozbiły ,zabrały mi Kojaka,a taka dobrą spółkę juz tworzylismy....:evil_lol:Jedna zabawka w dwóch pysiach,wykradanie butów,sępienie...i jeszcze mieliśmy pare planów....:eviltong: Quote
SZPiLKA23 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Beker jest swietnym psem szaleje za 2 ;) Quote
halcia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 kto wie kim dla nas była Gatka,potem Kenia,to teraz niech wie,ze takim towarzyszem w pracy stał sie mały.Kibicuje i co jaks czas lize by dodac otuchy w tym błocie:eviltong: Quote
albiemu Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 taaa... Szpilka matczyne potrzeby się budzą że tak biednego Belcera na rękach poskładałaś? :D heheh Jeszcze pielucha i wielka agrafka na wysokości pępka ... no luzzzzzz- jak Ty tego Belcera trzymasz :D hehehehe no ubawiłaś mnie przednio :D heheheh Belcer - a Ty sobie chłopie dajesz takie jaj z siebie robić? Ludzie patrzą.... :D heheh Kochany Belcer - cieszę się, że już niebawem go spotkam. Aaaa Szpilka a może w piątek dosiądziesz się do mnie do pociągu i razem w schronie popracujemy? Quote
halcia Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Mały wiernie nam towarzyszył przy wszelkich pracach w błocie i wyglądał jak my.Bogusia zaganiała go do pomieszczeń,ale on wiał za nami.Więc jak Szpilka wzięła go sposobem który rozpowszechniłam w schronisku:eviltong: nie odmówiłam sobie zrobienia im zdjęcia:evil_lol:,tym bardziej,ze na rekach tak fajnie ,nieporadnie wygląda:lol: Quote
albiemu Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 :roll: Szpilka musiałaś mieć w dzieciństwie klocki LEGO ... no kurna musiałaś! Tak psa poskładać Quote
SZPiLKA23 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ja miałam młotek zeby sobie Lego z głowy wybic, a Belcer sam sie tak fajnie ułozył, bedzie pieknym psem o dobrej budowie juz jak biegnie to przypomina mi Sare Z ta praca w schronisku to do Ciebie czy Przemysla mam jechac ? :D Quote
SZPiLKA23 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 używa jej ładnie i bieganie dobrze mu zrobi bo wzmocni miesnie Quote
halcia Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 On niesmiałek zdażył sobie tylko jajka ogonkiem nakryć jak go Szpilka porwała:evil_lol:Jak tam mały,zwiedzasz dalej? Quote
Recommended Posts