Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

On jest super,To znowu psiak ,który jest pupilkem wszystkich:evil_lol:Jak nie spi,to cały czas działa.To buta rabnie,to zabawki poszuka,sepi tez fachowo:evil_lol:Dzis ubawiły nas jak z Kojakiem wyjmowały sobie piłeczke z pysia,bo zabawka była jedna.Szpilka nie zdażyła pstryknac,a wygladało to jak namietny pocałunek:evil_lol:Ale dostał nowa zabaweczke.

Posted

Cudowności cudne!:loveu::loveu::loveu:

SZPILKA ja tam nic nie sugeruję, ale BELCEREK to prawie identyk, jak Twoja Sarcia- normalnie mogłabyś z niego zrobić braciszka przyszywanego, tylko dobre chęci są potrzebne:diabloti:

Posted

Poradziłem sobie jakoś,były inne,czochrały mnie ,tuliły,tylko spólke rozbiły ,zabrały mi Kojaka,a taka dobrą spółkę juz tworzylismy....:evil_lol:Jedna zabawka w dwóch pysiach,wykradanie butów,sępienie...i jeszcze mieliśmy pare planów....:eviltong:

Posted

kto wie kim dla nas była Gatka,potem Kenia,to teraz niech wie,ze takim towarzyszem w pracy stał sie mały.Kibicuje i co jaks czas lize by dodac otuchy w tym błocie:eviltong:

Posted

taaa... Szpilka matczyne potrzeby się budzą że tak biednego Belcera na rękach poskładałaś? :D heheh Jeszcze pielucha i wielka agrafka na wysokości pępka ... no luzzzzzz- jak Ty tego Belcera trzymasz :D hehehehe

no ubawiłaś mnie przednio :D heheheh

Belcer - a Ty sobie chłopie dajesz takie jaj z siebie robić? Ludzie patrzą.... :D heheh

Kochany Belcer - cieszę się, że już niebawem go spotkam.

Aaaa Szpilka a może w piątek dosiądziesz się do mnie do pociągu i razem w schronie popracujemy?

Posted

Mały wiernie nam towarzyszył przy wszelkich pracach w błocie i wyglądał jak my.Bogusia zaganiała go do pomieszczeń,ale on wiał za nami.Więc jak Szpilka wzięła go sposobem który rozpowszechniłam w schronisku:eviltong: nie odmówiłam sobie zrobienia im zdjęcia:evil_lol:,tym bardziej,ze na rekach tak fajnie ,nieporadnie wygląda:lol:

Posted

Ja miałam młotek zeby sobie Lego z głowy wybic, a Belcer sam sie tak fajnie ułozył, bedzie pieknym psem o dobrej budowie juz jak biegnie to przypomina mi Sare

Z ta praca w schronisku to do Ciebie czy Przemysla mam jechac ? :D