albiemu Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 BEKER - młody pies, który naprawdę boleśnie rozpoczął swoje życie. Fantastyczna psia osobowość, wielka cierpliwość do bólu, olbrzymie zamiłowanie do snu, wiara w człowieka, olbrzymi apetyt do pełnej miski, zabaw i życia. Pies został potrącony najprawdopodobniej przez auto. Wielka determinacja weterynarzy i tak naprawdę olbrzymia chęć życia i ufność tego psa to jego druga szansa na zycie bo tak wybrał. Pies przeszedł ciężką operację miednicy oraz tylniej łapy. Możecie sobie Państwo wyobrazić jak wielkim to było dla psa cierpieniem. Zawsze jednak witał szcześliwym ogonem, wielką miłością w oczach, sercem tak bardzo ufnym. Psiak pomimo ciężkiej operacji pięknie dochodzi do siebie. Stara się dorównać sprawnością innym psiakom i coraz lepiej mu to wychodzi ... kwestia czasu jak pierwszy wybiegnie w psiej konkurencji po wolność przez drzwi. Śpioch nieprzeciętny i jest to chyba nie tyle efekt jego stanu co zwyczajnie zamiłowanie do spania. Jedno co naprawdę go wyróżnia na ucho - panikarstwo. Nie lubi zastrzyków i zawsze głośno przez nie płacze ... w końcu to jeszcze kilkumiesięczne psie dziecko, które jeszcze na długo będzie pamiętać czym jest ból. Za wiele przeszedł ... Pies naprawdę potrafi przy sobie zatrzymać, nie da się obok tego brzdąca przejść obojętnie ... zwyczajnie się nie da. BEKER - pies do kochania na wczoraj. Pies przebywa w Orzechowcach pod Przemyślem woj. podkarpackie. Kontakt Kaśka 608 424 460 [email protected] Schronisko 016 672 07 07 prosić z kierownikiem Panem Arturem Bąkiem Pies za około 4 - 5 tygodni będzie miał robione prześwietlenie ponieważ łapa, w ktorej było przedwnione złamanie wymagała śrubowania. W związku z tym psiaka czeka kolejny zabieg wyjmowania śrub i olbrzymim wskazaniem i zaleceniem jest przeprowadzenie tego zabiegu w lecznicy w której jest prowadzony. Adopcja będzie możliwa dopiero po zabiegu, ewentualnie trzeba będzie go na zabieg dowieść jeśli znajdzie dom. Quote
Koperek Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 To ja pierwsza się wpisuję i zaraz coś pokombinujemy ;) KOCHAM TAKIE DUŻE PSIE DZIECI! :) A że lubi spać?- w końcu szczenior jeszcze. albiemu- te 4/5 tygodni to bardzo długo każecie mu siedzieć w schronie :( Jak znajdzie się dobry domek wcześniej to niech jedzie, bo urwis będzie rósł w zastraszającym tempie, a wcale dobrych manierów nie nabędzie... Wiem, że to o zabieg ponowny chodzi, ale mój ['] też miał drutowaną tylną łapkę (kolanko) i inny lekarz mu wyjmował "sprzęt" z nóżki i było OK. Tytuł ogłoszeń: BELCER - pies do kochania na wczoraj. BELCER... Młodziutki pies, który bardzo boleśnie rozpoczął swoje życie. Fantastyczna psia osobowość, wielka cierpliwość do bólu, olbrzymie zamiłowanie do snu, wiara w człowieka, olbrzymi apetyt do pełnej miski, zabaw i życia. Pies został potrącony przez auto. Wielka determinacja weterynarzy i tak naprawdę olbrzymia chęć życia i ufność tego psa to jego druga szansa na zycie bo tak wybrał. Pies przeszedł ciężką operację miednicy oraz tylniej łapy. Możecie sobie Państwo wyobrazić jak wielkim to było dla psa cierpieniem. Zawsze jednak witał szcześliwym ogonem, wielką miłością w oczach, sercem tak bardzo ufnym. Psiak pomimo ciężkiej operacji pięknie dochodzi do siebie. Stara się dorównać sprawnością innym psiakom i coraz lepiej mu to wychodzi. Kwestia czasu, jak pierwszy wybiegnie w psiej konkurencji po wolność przez drzwi schroniska. Śpioch nieprzeciętny i jest to chyba nie tyle efekt jego stanu co zwyczajne zamiłowanie do spania. Przebywa w schronisku w Orzechowcach. Dane do ogłoszeń: (k. Przemyśla, woj. podkarpackie) Kontakt Kaśka 608 424 460 [email protected] Schronisko 016 672 07 07 prosić z kierownikiem Panem Arturem Bąkiem p.s. Tycieńkę pozmieniałam (nie gniewasz się albiemu...?) tekst- im krótszy tym więcej się mieści. A ostatnia część dot. Belcera (ta na czerwono) zostawiam do rozważania przez telefon- gdyby ktoś się zdecydował zadzwonić to będzie na to przygotowany;) Quote
SZPiLKA23 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Jestes maluchu moj :loveu: Ciotka zrobi allegro tylko daj jej obiad zrobic ;) Quote
albiemu Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 no i widzisz Koperek ... Ty to ja normalnie :) Pięknie wyszło i dzięki za wsparcie! Co do leczenia i lecznicy uzgodnione że ma to być w miejscu gdzie odbyła się operacja bo przyznaje - wielkie wrażenie na mnie robią lekarze weterynarii Państwo Barket i z uwagi na moją wielką słabośc do psa chcę również aby to było u nich. Ale to tak jak piszesz do uzgdnienia z potencjalnym domkiem :) jak robić aby jak najlepiej było. Pozdrawiam Państwa Barket - dzięki za pomoc dla Belcera, który dochodzi do siebie :) i jako, że wiem, że będziecie czytali jego wątek proszę o wpis w sprawie jego zdrowia bo to, że jesteście nim zachwyceni to juz wiem :) Quote
Miśka84 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Jaki pluszak :loveu: Biedne psie dziecko:shake: Quote
albiemu Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 albiemu po skrzynce już wie, że Koperek ruszyła z ogłoszeniami :) DZIĘKI KOCHANA! :loveu: Quote
Koperek Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 BELCEREK ogłoszony na tych najbardziej zwierzęcych portalach: - animalia.pl - warszawa.gumtree.pl - petworld.pl - petsy.pl - e-zwierzak.pl - adopcja.org.pl - schronisko24.pl - bono-polska.pl - ojej.pl - adopcjapsa.pl - autogielda.pl - mammisia.pl - neeon.pl ...tylko aktywuj albiemu i czekaj na domki :) Quote
albiemu Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 [quote name='Koperek']BELCEREK ogłoszony na tych najbardziej zwierzęcych portalach: - animalia.pl - warszawa.gumtree.pl - petworld.pl - petsy.pl - e-zwierzak.pl - adopcja.org.pl - schronisko24.pl ...tylko aktywuj albiemu i czekaj na domki :) albiemu robi i czeka :) iiii nie mam śmiałości za bardzo ale proszę Cię nie dla siebie ale o pomoc w ogłoszeniach dla Grota. Masz dobrą rękę - pomożesz albiemu? :oops: Belcer! Dobrze chłopaku będzie!!!!! śpij i śnij pięknie ... Quote
Koperek Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 albiemu Ty mnie tu nie czaruj, bo jeszcze żaden pies z mojego ogłoszenia nie poszedł :) (przynajmniej nic o tym nie wiem ;)) ...ale jak tylko czas znajdę to się odezwę! p.s. Jeszcze BELCEREK dostał kilka. Quote
SZPiLKA23 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 BELCER - pies do kochania na wczoraj (534286498) - Aukcje internetowe Allegro Quote
albiemu Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 ejjj u Belcerka cisza taka a to przecież cudowności takie ... Quote
SZPiLKA23 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Ciotku Kaśku wstaw wiecej fot śliczności naszych ;) Quote
Koperek Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Przepiekny owczar będzie z BELCERKA!:loveu::loveu: Już zazdroszczę przyszłemu opiekunowi!:loveu: Matko, żeby człowiek nie był tak ograniczony przez życie... echhh....:roll: Quote
Koperek Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 No to ciotka zaczęła się rejestrować i BELCEREK pokazuje się jeszcze na: - psy.pl - zwierzaki.org ;) Quote
albiemu Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Nasze Belcerowe cudowności - ten pies powala swoją wielką chęcią do zabaw, psocenia - nie da się obojętnie przejść obok tego psiego ciacha! :) Quote
Koperek Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 albiemu, jakie Ty mi cudowności pokazujesz:loveu:!!! Za jakie grzechy tak zamęczasz uczciwego człowieka??? Nie godzi się cioteczko, oj nie:shake: Quote
Neczka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Becker prześpiochał dziś prawie cały dzień :roll: łapciaki :loveu: Quote
Panca Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 no to z watku Kojaka trafilam do Belcera...cudny cudny cudny szczenior!!!!podesle go jednej Pani co chce pieska:cool3: Quote
SZPiLKA23 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Panca napisał(a):no to z watku Kojaka trafilam do Belcera...cudny cudny cudny szczenior!!!!podesle go jednej Pani co chce pieska:cool3: Dziekiiiii to cudny pies i bardzo madry dzisiaj w mig poją ze jezeli siadzie grzecznie to dostanie zabawke a potem mi ja przynosił Quote
Panca Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Szpilka powiedz mi jeszcze czy on bedzie duzym psiakiem? taki ONek czy mniejszy? Quote
Recommended Posts