Miśka84 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 halcia napisał(a):On niesmiałek zdażył sobie tylko jajka ogonkiem nakryć jak go Szpilka porwała:evil_lol: Wymiękam..... Halcia twoje teksty ;););) Quote
halcia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Czy ja wiem?Młody to sie jeszcze wstydzi:evil_lol:Mały,przykrzy mi sie za toba! Quote
Neczka Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 On jest bombowy...:loveu: ...gryzak mały :diabloti: A na imię mu BECKER a nie BELCER :eviltong: Quote
lunarmermaid Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 O matko,jakiego śliczniocha macie u siebie!!! Ja uwielbiam duże psy i takie nietypowe jak Spajky. A ten to po prostu....istne cudeńko!!!:loveu: Musi szybko domek znaleźć. Quote
halcia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 śpij spokojnie malenki....:evil_lol:,zeby ci sie nie sniło,ze Szpilka cie gdzies porywa :shake: Quote
halcia Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Dzień dobry słoneczko,orzechowskie cudo!........i dobranoc,bo pewnie sie nabiegałes,a nózka powinna byc ćwiczona,ale pewnie nie za duzo;) Quote
Koperek Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Bossssssssssssssssski BELCEREK nadal bez domku!:placz::placz::placz: Jak to możliwe??? Będzie z niego duży, piękny, mądry pies, a tu ni śladu dogomaniackiego domku (innego sobie nie wyobrażam)!!!:-(:-(:-( Quote
halcia Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Malenstwo,co porabiasz,masz tam jeszcze jakie buty do zabawy?:eviltong:Jak nóżka? Quote
albiemu Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 w piątek nie miałam czasu nawet z nim pobyć, wzięłam się za noszenie słomy tak więc nie miałam czasu pogadać z maluchem co u niego ... :shake: Belcer pozdrawiam i ściskam mam nadzieję nie spotkamy się więcej bo znajdziesz dom zanim albiemu do schronu dojedzie ... Quote
Neczka Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='albiemu'](...)Belcer pozdrawiam i ściskam mam nadzieję nie spotkamy się więcej bo znajdziesz dom zanim albiemu do schronu dojedzie ... O tego BELCERA mi właśnie chodziło a aucie :) Quote
albiemu Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 ojjj wiem :D ale już zmieniać nie będę :) Quote
halcia Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Skacz se sama :evil_lol:mam chorą nózke,moge" dostojnie" biegac :evil_lol:Brakuje mi juz tego cudnego pysia....Dzień następny.....nikt nie zaglądnął.....:shake::shake: Quote
Neczka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 ...Beckerowski w wydaniu "oj jak mi źle, jak nie dobrze ! " :diabloti: Quote
lunarmermaid Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 A czemu mu tak nie dobrze...? Nikt biedulka nie wymiział??? Quote
Neczka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 A gdzież :eviltong: Cały dzień plątał się to za mną, to za pracownikami. Pomagał mi nosić gałęzie, pewnie się poprostu spracował chłopak :evil_lol: Quote
albiemu Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 wklejam zdjęcie aby wiadomo było czego zachwyt Szpilki dotyczył od zaraz :) Quote
halcia Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Ja tez nie zmieniam zdania ......,ze mały jest piekny! Quote
Recommended Posts