Rauni Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Ludek, jesteś wielka, że ładujesz tyle tych filmików, aczkolwiek fakt, że robisz to alfabetycznie sprawia, że się bardzo ucieszyłam, że moje młodsze psy mają imiona raczej z początku alfabetu :P. A na Sunday i Vigo to sobie jeszcze poczekam... ale mam nadzieję, że coś się znajdzie :) Quote
marider Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Dzieki za zawody z atrakcjami, przwiezlismy nawet jakies zelastwo :cool3: oprocz kilku "dętek" :lol: Coz, zimowa przerwa bokiem wyszla a mala ilosc treningow zrobily swoje wiec czas wziasc sie znow za ostra robote :mad:... Natomiast dziwi mnie fakt ze nikt z organizatorow nie pomyslal zeby te zawody zaczynac np o godzinie 7 czy 8 rano a nie o 9 (obsuwy zawsze sa i tak). Zwlaszcza przy takiej liczbie startujacych i detkujacych ktorzy na sile probowali ukonczyc przebiegi, pies stawal okoniem a czas lecial.. O ktorej skonczyliscie w sobote biegac, o 23? Sedzia musial padac na twarz... to samo psy i biegajacy po torze :cool1: Pzdr Quote
belgunia Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Zapominalscy!!!! Ksiązeczki zdrowia (2szt), paszporty (4 szt) i książeczki startowe (10 szt) - zostawione we Włocławku - zostaną wysłane jutro kurierem do Marzeny Domińczak, ktora jedzie do Bytomia. Rauni, wśród nich nie ma Twojej:( Chyba były duze faktycznie te zawody - to widać po ilosci zostawionych przedmiotów:):) Mamy też krzesełko składane, czyje jest? :) Pozdrawiam Dorota Quote
Dogha Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Ludek, Dziękować bardzo za filmiki Ghana i innych psów.:happy1: Quote
Rauni Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 O, krzesełko też moje, tzn. taki stołeczek na trzech nóżkach... Tak to jest, jak człowiek niewyspany... Kurczę, a książeczkę Vigo diabeł ogonem nakrył :( Quote
Felki Ghandi i Jazz Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Natomiast dziwi mnie fakt ze nikt z organizatorow nie pomyslal zeby te zawody zaczynac np o godzinie 7 czy 8 rano a nie o 9 Maciek, Zgadzam się ale tylko połowicznie. 1-go dnia dobrze jest zacząć biegi o 8.30 czy 9.00 bo ludzie muszą dojechać nieraz z bardzo odległych miejsc. Wiekszość z nas pewnie nie może wyjechać w piątek i nocować. Drugiego dnia (większość nocuje) przy dużej ilości psów warto rozpocząć biegi o 7-8. Quote
Felki Ghandi i Jazz Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Ludek, Dzięki za filmiki nasze ale nie tylko - warto oglądać i uczyć się od najlepszych. Czy możemy dać linki do Twoich filmików na szetlandowe forum? Quote
yassue Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Dziękuję ślicznie za wszystkie filmiki Tesinki, mam nadzieję że jeszcze jakieś się pojawią :loveu::multi::loveu: Quote
LALUNA Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Drugiego dnia (większość nocuje) przy dużej ilości psów warto rozpocząć biegi o 7-8. I o tej godzinie sie zaczęły. Tylko było przestawienie czasu. WIec jakbysmy zaczeli o 7 to byłaby 6. A sedzia tez musi sie wyspac, aby z jasnym umysłem i duzymi siłami mógł sędziować. Quote
Devis&Marta Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 CHCIAłAM BARDZO PODZIEKOWAć ZA SUPER ZAWODY:multi: Czy przez przypadek ktoś uchwycił moją Coffee na zdjęciu lub filmiku:roll: Quote
Felki Ghandi i Jazz Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 LALUNA napisał(a):I o tej godzinie sie zaczęły. Tylko było przestawienie czasu. WIec jakbysmy zaczeli o 7 to byłaby 6. A sedzia tez musi sie wyspac, aby z jasnym umysłem i duzymi siłami mógł sędziować. Racja, mielismy zmianę czasu. Uwaga w tym wypadku nieaktualna. Jeszcze raz dzieki za zawody i Waszą pracę. Quote
Edyta & Regis Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Ludek: bardzo serdecznie dziękuję:Rose::Rose::Rose:. I bardzo dziękuję anonimowej osobie, która tak gwałtownie wstrzymała oddech pod koniec naszego sobotniego agility, kiedy Regis wybierał się na inną hopkę. Dzięki za empatię:buzi: Quote
sortis Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 A ja zgubiłam talerzyk frisbee, czerwony, jawz. Chyba zostawiłam na dachu autka... Quote
Agata i Zorka Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Załapałyśmy się z Zorzą na fotki:) jupi! dziękować:) Quote
belgunia Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Melduję, że dochód (345 PLN) z FULL JUMPINGU został własnie wpłacony na konto Zielonej Szkoły :) To była bardzo miła niespodzianka dla Kierownika tego obiektu:) Mamy PLUSY!!! A wszystkim, którzy pomogli w zebraniu tej kwoty BARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJEMY!!!! Pozdrawiam Dorota Quote
belgunia Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Ula, postaram sie zamieścić wyniki, chociaż moja mama wzięła laptopa z wynikami i nie wiem czy da mi przy nim usiąść :) Znacie to - życie bez netu jest nuuudne:) Ale postaram się. Quote
Aussie Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 A czy zobaczymy gdzieś wyniki dodatkowego jumpingu? :cool3: Quote
Aussie Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Ech te przeskakujące posty :angryy: Będę dźwięczna Dorotko! :loveu: Quote
Ludek Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Felki Ghandi i Jazz napisał(a):Ludek, Dzięki za filmiki nasze ale nie tylko - warto oglądać i uczyć się od najlepszych. Czy możemy dać linki do Twoich filmików na szetlandowe forum? Możecie. Filmiki są dzieckiem zbiorowym cavano :) Quote
Cloudy Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Kilka fotek również ode mnie :) Przepraszam za jakość, ja ogólnie debiutuję w fotografowaniu tej dziedziny :roll: Moje pierwsze zawody w ogóle - jestem pod ogromnym (!!) wrażeniem perfekcyjnej organizacji, poziomu przebiegów i atmosfery. Super. Na pewno jeszcze nie raz wybiorę się na zawody agility, mam nadzieję, że również w plener! Gratulacje! Oczywiście nie bardzo wiem, kto jest kto, wspomóżcie :) Reszta TU Quote
sheltia12 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Dzięki za dupsko mojego psa ! :D (to to ofutrzone na koncu :D) Quote
Astro&Marta Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Luiza dziękuje za filmiki!!! Jaka flegma ze mnie... myślałam, że chociaż z Astrem biegne po torze... Szeltik może pokaże jak się wyciaga nogi na trawie... . Ja zostawiłam ręcznik ;D Quote
wix Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 w koncu ogarnelam jutuba ;) Karolina & Diamond YouTube - KAROLINA&DIAMOND, Włocławek 2009 YouTube - KAROLINA&DIAMOND, Włocławek 2009 Agata & Zorka YouTube - AGATA&ZORKA, Włocławek 2009 YouTube - AGATA&ZORKA, Włocławek 2009 YouTube - AGATA&ZORKA, Włocławek 2009 YouTube - AGATA&ZORKA, Włocławek 2009 Paulina & Grota YouTube - PAULINA&GROTA, Włocławek 2009 YouTube - PAULINA&GROTA, Włocławek 2009 Zuzia & Ghandi YouTube - ZUZANNA&GHANDI, Włocławek 2009 Ada & Tosia YouTube - ADA & TOSIA, Włocławek 2009 Maciej & Nobel YouTube - MACIEJ&NOBEL, Włocławek 2009 YouTube - MACIEJ&NOBEL, Włocławek 2009 YouTube - MACIEJ&NOBEL, Włocławek 2009 Olga & Sunday YouTube - OLGA&SUNDAY, Włocławek 2009 Martyna & Toronto YouTube - MARTYNA&TORONTO, Włocławek 2009 YouTube - MONIKA&TESSA, Włocławek 2009 YouTube - MARTYNA&TORONTO, Włocławek 2009 YouTube - MARTYNA&TORONTO, Włocławek 2009 Wanda & Jinx YouTube - WANDA&JINX, Włocławek 2009 Monika & Tessa YouTube - MONIKA&TESSA, Włocławek 2009 YouTube - MONIKA&TESSA, Włocławek 2009 YouTube - MONIKA&TESSA, Włocławek 2009 YouTube - MONIKA&TESSA, Włocławek 2009 Niuka & Kłak YouTube - AGNIESZKA&KŁAK, Włocławek 2009 Magda & Mac YouTube - MAGDA&MAC, Włocławek 2009 Ania & Lilla YouTube - ANIA&LILLA, Włocławek 2009 YouTube - ANIA&LILLA, Włocławek 2009 YouTube - ANIA&LILLA, Włocławek 2009 YouTube - ANIA&LILLA, Włocławek 2009 YouTube - ANIA&LILLA, Włocławek 2009 Bolesław & Cezar YouTube - BOLESŁAW&CEZAR, Włocławek 2009 YouTube - BOLESŁAW&CEZAR, Włocławek 2009 Olga & Vigo YouTube - OLGA&VIGO, Włocławek 2009 Nela & Frodo YouTube - NELA&FRODO, Włocławek 2009 Quote
Crazy Lab Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 YouTube - Kanal von CrazyLabiszon jeszcze nie wszystkie filmiki wgrane, YT się buntuje ale będę jeszcze wgrywać;) może ktoś znajdzie coś dla siebie Quote
Recommended Posts