Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ludek, jesteś wielka, że ładujesz tyle tych filmików, aczkolwiek fakt, że robisz to alfabetycznie sprawia, że się bardzo ucieszyłam, że moje młodsze psy mają imiona raczej z początku alfabetu :P.

A na Sunday i Vigo to sobie jeszcze poczekam... ale mam nadzieję, że coś się znajdzie :)

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieki za zawody z atrakcjami, przwiezlismy nawet jakies zelastwo :cool3: oprocz kilku "dętek" :lol: Coz, zimowa przerwa bokiem wyszla a mala ilosc treningow zrobily swoje wiec czas wziasc sie znow za ostra robote :mad:... Natomiast dziwi mnie fakt ze nikt z organizatorow nie pomyslal zeby te zawody zaczynac np o godzinie 7 czy 8 rano a nie o 9 (obsuwy zawsze sa i tak). Zwlaszcza przy takiej liczbie startujacych i detkujacych ktorzy na sile probowali ukonczyc przebiegi, pies stawal okoniem a czas lecial.. O ktorej skonczyliscie w sobote biegac, o 23? Sedzia musial padac na twarz... to samo psy i biegajacy po torze :cool1:

Pzdr

Posted

Zapominalscy!!!!
Ksiązeczki zdrowia (2szt), paszporty (4 szt) i książeczki startowe (10 szt) - zostawione we Włocławku - zostaną wysłane jutro kurierem do Marzeny Domińczak, ktora jedzie do Bytomia. Rauni, wśród nich nie ma Twojej:(

Chyba były duze faktycznie te zawody - to widać po ilosci zostawionych przedmiotów:):)
Mamy też krzesełko składane, czyje jest?
:)
Pozdrawiam
Dorota

Posted

O, krzesełko też moje, tzn. taki stołeczek na trzech nóżkach...

Tak to jest, jak człowiek niewyspany...

Kurczę, a książeczkę Vigo diabeł ogonem nakrył :(

Posted

Natomiast dziwi mnie fakt ze nikt z organizatorow nie pomyslal zeby te zawody zaczynac np o godzinie 7 czy 8 rano a nie o 9

Maciek,
Zgadzam się ale tylko połowicznie. 1-go dnia dobrze jest zacząć biegi o 8.30 czy 9.00 bo ludzie muszą dojechać nieraz z bardzo odległych miejsc. Wiekszość z nas pewnie nie może wyjechać w piątek i nocować. Drugiego dnia (większość nocuje) przy dużej ilości psów warto rozpocząć biegi o 7-8.

Posted

Drugiego dnia (większość nocuje) przy dużej ilości psów warto rozpocząć biegi o 7-8.

I o tej godzinie sie zaczęły. Tylko było przestawienie czasu.
WIec jakbysmy zaczeli o 7 to byłaby 6. A sedzia tez musi sie wyspac, aby z jasnym umysłem i duzymi siłami mógł sędziować.

Posted

LALUNA napisał(a):
I o tej godzinie sie zaczęły. Tylko było przestawienie czasu.
WIec jakbysmy zaczeli o 7 to byłaby 6. A sedzia tez musi sie wyspac, aby z jasnym umysłem i duzymi siłami mógł sędziować.

Racja, mielismy zmianę czasu. Uwaga w tym wypadku nieaktualna.
Jeszcze raz dzieki za zawody i Waszą pracę.

Posted

Ludek: bardzo serdecznie dziękuję:Rose::Rose::Rose:. I bardzo dziękuję anonimowej osobie, która tak gwałtownie wstrzymała oddech pod koniec naszego sobotniego agility, kiedy Regis wybierał się na inną hopkę. Dzięki za empatię:buzi:

Posted

Melduję, że dochód (345 PLN) z FULL JUMPINGU został własnie wpłacony na konto Zielonej Szkoły :) To była bardzo miła niespodzianka dla Kierownika tego obiektu:) Mamy PLUSY!!!
A wszystkim, którzy pomogli w zebraniu tej kwoty BARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJEMY!!!!

Pozdrawiam
Dorota

Posted

Ula, postaram sie zamieścić wyniki, chociaż moja mama wzięła laptopa z wynikami i nie wiem czy da mi przy nim usiąść :) Znacie to - życie bez netu jest nuuudne:)
Ale postaram się.

Posted

Felki Ghandi i Jazz napisał(a):
Ludek,
Dzięki za filmiki nasze ale nie tylko - warto oglądać i uczyć się od najlepszych.
Czy możemy dać linki do Twoich filmików na szetlandowe forum?

Możecie.

Filmiki są dzieckiem zbiorowym cavano :)

Posted

Kilka fotek również ode mnie :)
Przepraszam za jakość, ja ogólnie debiutuję w fotografowaniu tej dziedziny :roll:
Moje pierwsze zawody w ogóle - jestem pod ogromnym (!!) wrażeniem perfekcyjnej organizacji, poziomu przebiegów i atmosfery. Super. Na pewno jeszcze nie raz wybiorę się na zawody agility, mam nadzieję, że również w plener! Gratulacje!
Oczywiście nie bardzo wiem, kto jest kto, wspomóżcie :)

Reszta TU

Posted

Luiza dziękuje za filmiki!!!
Jaka flegma ze mnie... myślałam, że chociaż z Astrem biegne po torze... Szeltik może pokaże jak się wyciaga nogi na trawie... .
Ja zostawiłam ręcznik ;D

Posted

w koncu ogarnelam jutuba ;)

Karolina & Diamond
YouTube - KAROLINA&DIAMOND, Włocławek 2009
YouTube - KAROLINA&DIAMOND, Włocławek 2009

Agata & Zorka
YouTube - AGATA&ZORKA, Włocławek 2009

Paulina & Grota