Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 600
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koszt hoteliku w Kielcach - 20 zł + karma. Prześwietlenie nie wiem, pewnie zależnie od wielkości psa (prześwietlają w uśpieniu) i ilości zdjęć. Koszt hoteliku mogę opłacić.

Posted

Muszę się wylogować na ok. godzinę. Podaję numer do lecznicy, z którą się wczoraj kontaktowałam 41 362 88 50. Oczywiście można diagnozować też w innej lecznicy. W razie konieczności dzwońcie wysyłam nr tel. na PW.

Posted

Cena badania pewnie też od wagi będzie zależała więc dlatego pytam. Czyli max 20 kilo się zapytam ile będzie kosztować. Ja mogłabym jak coś pożyczyć jakieś 100 zł i najwyżej by się bazarek zrobiło żeby to oddać - trochę rzeczy się znajdzie. To dzwonię.

Posted

Koszt rtg w tej lecznicy w Kielcach to około 40 zł. Tylko termin jest jednynie na czwartek na 14. Dzisiaj weźmiemy Misia do lekarza tu w Ostrowcu - musi go ktoś zobaczyć. Tak czy siak nie ma sensu jechać na rtg do Kielc - bez wizyty w Ostrowcu - tak mi powiedziano w tej klinice przed chwilą. Bo jeśli okaże się że nie ma podejrzenia złamania - to rtg mu nie zrobią i zafundujemy sobie po prostu wycieczkę.

Iwop daj znać o której jesteś wolna - ja się dostosuję do Ciebie.

Posted

Pies musi dostać leki przeciwzapalne i przeciwbólowe. Zobaczymy co lekarz powie. Potem mogę go zawieźć do Kielc do Hotelu gdzie poczeka na transport do B-b.

Posted

iwop napisał(a):
To jak się umawiamy? Podam mu kiełbasę z sedalinem i zadzwonię do Ciebie? To bedzie przed 16...

Ok. Do której lecznicy pojedziemy? Ja wcześniej z Klarą chodziłam do Zalskiej a teraz do Darwetu kolo billi.

Posted

Ok to przygotuję też smyczkę i dokumenty z transportu Klary przy okazji to załatwimy. Zadzwoń do mnie jak tylko będę miała przyjechać. Ja zaraz zmykam ale do 16 powinnam się bez problemu ze wszystkim obrobić.

Posted

ewab napisał(a):
Już jestem. Iwop czy mam potwierdzić hotelik?
Ewab poczekaj proszę do wieczora ok?
Musimy wiedzieć co lekarz powie i zaplanować ewentualny dojazd do Kielc. Jak stoisz z czasem dzisiaj i jutro? Żeby nam pomoc z tym hotelikiem itp?

Bo nie wiem czy dzisiaj po lekarzu by dało radę to załatwić, czy jutro i co z Misiem na noc będzie. Trzeba to jakoś zorganizować. Ja do Kielc mogę jechać po wecie.

Posted

Iwop, Viris no ja po prostu :iloveyou: Was !!!!!!!
Ewab :Rose:

Czy Misio byłby u Pana Przemka w domu????

Ja dopiero pożegnałam hydraulików bo wczoraj wieczorem coś się porobiło z uszczelką w rurze i co sąsiadka z góry odkręciła wodę to zalewało mi łazienkę. Uroki mieszkania w bloku :mad: Podstawiłam miskę i zajmowałam się sprawą Misia no ale dziś musiałam zmierzyć się z tym mokrym problemem.

Posted

Panie Drogie dziś jestem do dyspozycji, jeśli zdecydujecie że przyjeżdżacie do Kielc i mogę się Wam przydać na coś to piszcie, dzwońcie (z małym wyprzedzeniem czasowym jeśli można) :lol:. Jutro niestety pracuję cały dzień.

Viris czy Ty jako Moderator masz jakikolwiek wpływ na to Forum??? Te przeskakujące posty - no kiedyś to mnie trafi .....:angryy: