Burchardt Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Yorkie']Dzięki za miłe słowa :buzi: Ja się sobie nie podobam przez okulary. Dopiero od niedawna je noszę i nadal się nie mogę przyzwyczaić ani do noszenia, ani do nowego wyglądu :roll:[/quote] Okulary, fajna rzecz. Ja je noszę od 2 roku życia, a swoje lata juz mam / w zasadzie mogłabyś być miją córką, hi, hi, hi /. Na pocieszenie mogę Ci powiedzieć, że do wszystkiego można się przyzwyczaić. Soczewki są jakąś alternatywą, ale niestety nie wszyscy mogą je nosić. Fajnie wyglądasz, nie przejmuj się. Pozdrawiamy Kasia i Tupek Quote
Erato Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Yorkie ja tez od niedawna mam okulary, ale stwierdziłam ze one dodaja uroku i w Twoim przypadku też tak wlasnie jest:) Arisek jest taki malutki jak mój Marino:) Normalnie jak bym jego na zdjeciu widziała jesli chodzi o gabaryty:) oczywiscie Quote
Hania:) Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Erato']Yorkie ja tez od niedawna mam okulary, ale stwierdziłam ze one dodaja uroku i w Twoim przypadku też tak wlasnie jest:) [/quote] A mnie sie od dziecka marzyly okulary.......:cool3: I nie mam :placz: bo "zerówek" nie bede nosic, a wzrok dobry;) Quote
Pegaza Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 A moje leżą na pólce w etui i tak se leżą juz hmm ze 2 lata może i więcej kurcze jakoś się przyzwyczaić do nich nie moge :eviltong: Quote
agoosia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Yorkie sliczna z Ciebie młoda dama!! no ale Aris :/ zartuje on tez przystojniak jak ta lala :) Quote
PositiveThought Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 zgodnie z obietnicą pokazujemy się ^^ [IMG]http://i52.photobucket.com/albums/g10/ultrafioletowo0/Aidufek/marzec/dworek/tn_PICT0015.jpg[/IMG] [IMG]http://i52.photobucket.com/albums/g10/ultrafioletowo0/Aidufek/marzec/dworek/tn_PICT0014.jpg[/IMG] [IMG]http://i52.photobucket.com/albums/g10/ultrafioletowo0/Aidufek/marzec/dworek/tn_PICT0031-1.jpg[/IMG] Quote
Sara_i_Aris Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 No i co tak zwlekałaś? Śliczna jesteś :loveu: A ile masz lat, jeśli można wiedzieć? Quote
Aga76 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Bu... a już ryczałam w galerii... że nic nie ma :oops: Beatko, piękna z ciebie dziewczyna![/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
PositiveThought Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 [quote name='Yorkie']No i co tak zwlekałaś? Śliczna jesteś :loveu: A ile masz lat, jeśli można wiedzieć?[/quote] ach :oops: 2 gimnazjum. [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Bu... a już ryczałam w galerii... że nic nie ma :oops: Beatko, piękna z ciebie dziewczyna![/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] :oops: wypada się zaburaczyć, prawda? :oops: Quote
Sara_i_Aris Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 [quote name='PositiveThought']ach :oops: 2 gimnazjum.[/quote] W moim wieku :multi: :bigcool: :Cool!: Quote
PositiveThought Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 [quote name='Yorkie']W moim wieku :multi: :bigcool: :Cool!:[/QUOTE] jaka radość 8) Quote
PositiveThought Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 [QUOTE='pingwinek=];4377446']i w moim tez ^^[/QUOTE] możemy założyć jakiś klubik 8) Quote
koregra Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Anusia to ty z gimnazjum ? Coś chyba tu nie jasne dla mnie:cool1: Quote
PositiveThought Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']I w moim, w moim też :megagrin:[/QUOTE] Anusia... :p Quote
Sara_i_Aris Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 [quote='pingwinek=];4377446']i w moim tez ^^[/quote] [quote name='PositiveThought']możemy założyć jakiś klubik 8)[/quote] Tak, najlepiej spotkanie nasze i naszych yorków :megagrin: Quote
Anusia & Alutka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 [quote name='koregra']Anusia to ty z gimnazjum ? Coś chyba tu nie jasne dla mnie:cool1:[/QUOTE] [quote name='PositiveThought']Anusia... :p[/QUOTE] Żesz to zawistne... No co?? Chciałam poczuć sie młodo :oops: Quote
pingwinek=] Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 spotkanie a ja bardzo chetnie ^^ Lilu chetnie pozna nowe yoraski- bo u nas na osiedlu to jakos ich tak malo x/ - a jesli jakies sa- to tylko w domu siedza -.- naszczescie mamy zaprzyjazniona sznaucerke miniaturke- na nia mozna zawsze liczyc- zmeczy to moje male jak nikt :D - sie rozpisalam xD Quote
PositiveThought Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 dziwne... strasznie tych yorków dużo, ale jak przychodzi co do czego, to maluchy i tak nie mają się z kim bawić. :roll: Quote
agoosia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 no u nas tez biednie z klezankami.. co prawda okazało sie ze na osiedlu są jeszcze 2 yorki ale jeden jest jakis niepewny nie chce sie bawic i wogule jakis taki bardzo spokojny jest.. a 2gi to nawet nie wiem bo własciciellka nie pozwala sie do tego psiaka zblizyc!! suma sumarum nie mamy z kim na spacery wychodzic :( Quote
koregra Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 No to i ja się tu ujawnię żeby nie było ( będziecie miały co rano komentować ) P.S. Zdjęcia stare bo teraz nie ma mi kto zrobić:evil_lol: Ja i Cori na długim spacerku ( Cori miała 3 miesiące[FONT=Verdana][COLOR=black][FONT='Times New Roman'], [FONT=Verdana][SIZE=2]był też[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]z nami TŻ i[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]mamy nawet w trójkę zdjęcie ale musiałabym zapytać czy się zgodzi na publikację[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR] :cool3: )[/FONT] [IMG]http://img158.imageshack.us/img158/2043/23969176ns2.jpg[/IMG] To na działeczce ( Cori 3 mc ) [IMG]http://img410.imageshack.us/img410/7710/37991098ms5.jpg[/IMG] Tu pomaga mi w badaniach terenowych - no raczej przeszkadza ( wiek 5 miesięcy ) ( ja zajmowałam się tymi krzaczorami za nami ) - trochę kiepskie te zdjęcie :cool1: [IMG]http://img68.imageshack.us/img68/5408/23012781co8.jpg[/IMG] My na na wycieczce w górach - była dzielna :cool3: ( 6 mc) [IMG]http://img340.imageshack.us/img340/7549/85462215fg4.jpg[/IMG] Na zdjęciach chyba już będzie dobrze widać jaki z niej okruszek :-( Quote
Sara_i_Aris Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 [quote='pingwinek=];4379326']spotkanie a ja bardzo chetnie ^^ Lilu chetnie pozna nowe yoraski- bo u nas na osiedlu to jakos ich tak malo x/ - a jesli jakies sa- to tylko w domu siedza -.- naszczescie mamy zaprzyjazniona sznaucerke miniaturke- na nia mozna zawsze liczyc- zmeczy to moje male jak nikt :D - sie rozpisalam xD[/quote] U nas na osiedlu też mało, mieszka suczka york, ale rzadko z nią wychodzą na dwór... i podobno jezcze jakieś inne, ale ciekawe kiedy wychodzą na spacery :roll: Aris też ma zaprzyjaźnioną sznaucerkę miniaturkę :D Tzn. miał... Koregra, ale Cori jest maleńka :shocked!: Quote
Anusia & Alutka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Kamilka :loveu: Kamilka sie pokazała :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Aga76 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Piękna Kamila i piękna Cori - jednym zdaniem śliczny duet [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts