Poker Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 i może panią zaprosiłabyś do siebie,żeby zobaczyła psiaki w internecie, bo macie dość blisko do siebie :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Lisek http://www.dogomania.pl/forum/f28/nietypowa-sprawa-tym-razem-lis-szuka-przytulnego-domu-gdansk-129453/ ciężko z rudymi.... a tutaj roczny piesek Wiewiór jeszcze mam wieść o 5 letniej yoreczce Quote
Poker Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Poker napisał(a):zapomniałam dodać,że psiak niekoniecznie musi być rudy, może być w innym kolorze byle NIE CZARNY. przypominam :evil_lol: Lisek słodki, ale za młody, bo to roczniak zaledwie, potrzebuje młodszych właścicieli:lol: Quote
Poker Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 i co słychać u Misia-Kacpra, bo totalna cisza zaległa :roll: Quote
magda b Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Kacper jest po zabiegu. Wybudził się w miarę spokojnie. Dopóki nie ubrał gustownego wdzianka (Poker, dziękuję) chciał wciąż się lizać. Był na pierwszym spacerku. Niestety po powrocie "wariuje". "Skopał" wszystkie możliwe miejsca (legowisko, kanapę...) jest nadaktywny, dyszy jakby pokonał kilometr biegiem. Próbuje dosięgnąć do rany i czasem popiskuje. Myślę, że znieczulenie ustąpiło i odczuwa ból. Czy mogę mu coś podać z ludzkich leków? Teraz znalazł sobie miejsce na zimnych kaflach w przedpokoju i uspokoił się. Oby do jutra. Quote
Poker Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 po zabiegu podają zawsze środki przeciwbólowe długodziałające. Czy on ma szwy rozpuszczalne czy do zdjęcia? Szwy nierozpuszczalne mogą czasami kłuć uciętym końcem w skórę i jest to baaardzo niemiłe. MilenyDz cosik nie ma, trzeba w odpowiednim momencie coś powiedzieć starszej pani.Jak ja tego nie lubię :shake: Quote
Bella1 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 W Schronisku prawie zawsze dają szwy rozpuszczalne Quote
magda b Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Poker napisał(a):jak się czuje psiak? Jest lepiej choć nie chce pić wody z miski (?). Z ręki trochę wypił, skusił się też na trochę mleka. Śniadanie zjadł małe, ale chętnie. W domu jest przygaszony i nieswój, wigor odzyskuje na spacerze. Podejrzewam, że nie jest zadowolony ze stroju ale bez tego ani rusz. Obiecałam Pani z Borowskiej, że odezwę się po zabiegu. Czy mam dzwonić? Quote
Poker Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 MilenaDz powinna się wypowiedzieć czy pies wraca do poprzednich właścicieli na 100% i dopiero wtedy można do pani zadzwonić i powiedzieć prawdę. Znalazłam dla niej ze 3 oferty, powinna być zadowolona, chociaż będzie pewnie na początku wkurzona. Quote
Poker Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Poker napisał(a):MilenaDz powinna się wypowiedzieć czy pies wraca do poprzednich właścicieli na 100% i dopiero wtedy można do pani zadzwonić i powiedzieć prawdę. Znalazłam dla niej ze 3 oferty, powinna być zadowolona, chociaż będzie pewnie na początku wkurzona. Moje sunie zazwyczaj 1.dobę są przymulone, gorzej jedzą, potem jest już z górki. A może on się martwi,że dzieci nie będzie miał :eviltong:;) Quote
MilenaDz Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Przepraszam za milczenie. Ciesze sie ze po zabiegu juz ok. Zadzwonie do ludzi z Pawlowic i ustale ostateczna wersje. Quote
Od-Nowa Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Poker a mogłabyś spytać czy sunia ciachnięta wchodzi w grę? bo wtedy ta ruda Maja i Yoreczka miałyby szanse Quote
Poker Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 myślę,że ciachnięcie nie ma znaczenia.Przecież Misio tez jest teraz ciachnięty:evil_lol: Tylko trzeba patrzeć na wiek psa,żeby nie był za młody,bo młodziaki potrzebują się wyganiać i lepiej,żeby trafiały do trochę młodszych osób. Quote
Poker Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Od-Nowa napisał(a):i Maja i Yoreczka mają po 5 lat to ok. Czy mogłabyś panią zabrać do siebie i pokazać jej zdjęcie tych psiaków , które znajdziemy, zeby wybrała jakiegoś? Quote
Od-Nowa Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 tak. to jak już przekażesz jej te wszystkie wieści...(oby nadal chciała z nami rozmawiać :diabloti:) podaj mi proszę numer Pani - zadzwonię jakoś się umówić. Quote
Toller Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Czyli psiak wraca do tych swoich poprzednich właścicieli na 100 %? Quote
Od-Nowa Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 jak macie jakichkolwiek kandydatów do pokazania pani wklejajcie tutaj linki albo zdjęcia ,żeby były w jednym miejscu! Quote
Poker Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Milena DZ jeszcze nie odpowiedziała na 100%, chyba że przegapiłam. Quote
Poker Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/warszawa-reksia-szuka-nowego-domu-131950/ może tej dac też szansę ? biedna mała :-( Quote
MilenaDz Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Po moim ostatnim poscie dzwonila do mnie magdab i powiedziala ze sama dzwonila do tych ludzi z Pawlowic i wraca (nie wiedzialam ze tutaj tego nie napisala, a ja jak nie wejde na forum po kazdym powiadomieniu mailowym o nowym poscie to dogo przestaje mi wysylac w ogole a nie mam czasu wchodzic co chwile). Wstepnie umowila nas na sobote, jeszcze dokladny termin dogramy. Takze trzeba pani powiedziec ze inny piesek bedzie - przykro mi Poker ze na Ciebie spadla ta "zaba". :( Quote
Poker Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 mnie jest jeszcze bardziej przykro. Od-Nowa, trzeba porządną ofertę dla pani przygotować niezależnie czy z niej skorzysta czy nie i umówić się z nią u Ciebie na oglądanie.Kiedy możesz .Ja zadzwonię do niej jak wszystko będę wiedziała, czyli jakie psy i termin u Ciebie. Dowiedz się proszę ma wątkach Twoich psów czy są na pewno do wzięcia i od kiedy oraz jak by było z dowiezieniem do wrocławia. Ja robię to samo z " moimi" psami. Quote
Recommended Posts