asika5 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 modliszka moje gratulacj:klacz:e wspaniale przeprowadzona akcja, oczywiście przy udziale wielu wspaniałych ludzi - wam tez gratuluje Czekamy na wieści z nowego domu Elwiska :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Zbójini Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 godzinę temu piesa oddałem w Pruszczu meżowi Cantadorry. Za te ogłoszenia w radio to faktycznie:klacz::klacz::klacz: dla Cantadorry. Może by iść czasem w tym kierunku... Może do ludzi bardziej trafia... Quote
Agata,Sonia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Czekamy z niecierpliwoscia na info:nerwy::nerwy: Quote
modliszka84 Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Podobno Elwis od razu zachowywał się jak u siebie, narazie jest wszystko dobrze, za jakis czas pewnie będą zdjęcia. Quote
egradska Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Ludzie kochani, a co z domkiem z Bydgoszczy? Czy został w inny sposób "zaowczarkowany"? Pytam, bo w Bydgoszczy pilnie potrzebuje pomocy ONeczka: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f402/maltretowany-owczarek-zamkniety-w-komorce-na-dzialce-sprawa-u-prokuratury-130329/index2.html#post11710862[/url] Quote
Cantadorra Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Elwis mieszka z dwoma pannami, w olbrzymim domu z ogrodem. Na parterze i w domu, czyli dokladnie jak sobie wymarzyc mozna akurat dla Elwisa. Nowa wlascicielka z corka uwielbiaja owczarki, co widac po zdjeciach :) Elwis nie przejal sie zbytnio zmiana otoczenia i zachowywal sie bardzo przyjacielsko do wszystkich domownikow, byl zaciekawiony i duzo wachal. Bardzo lagodny jak do tej pory w sposobie bycia. Domownicy wygladaja na odpowiedzialnych ludzi i deklaruja (zreszta pozwolilam sobie wziac to na pismie), ze nie pozwola, zeby drugi raz mu sie cos takiego przytrafilo, jak odsylanie z domu niby stalego. W ciagu dwoch tygodni jestem umowiona na wizyte, strzele kilka zdjec, to Modliszka wstawi. Pozdrawiam i zapewniam, ze Elwis nie wygladal na stesknionego za Panem z Bialego :diabloti: Quote
Zbójini Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Elwis żyje!:multi: no ja tez zauważylem że generalnie Elwis ma wszystko w tyle:diabloti: super wieści, czekamy na fotki. Cantadorra-[URL="http://www.fotosik.pl"]www.fotosik.pl[/URL] i będziesz mogła sama wstawiać foty :evil_lol: Quote
modliszka84 Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Dzieki Cantadorra!!! Elwis to wspaniały pies i jestem pewna że gdy jego ktoś pokocha, to on odwdzięczy się całym sobą. Quote
clo Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 internet mi szwankowal ale teraz nie wierze takie cudne wiesci!!!powodzenia elwisku!!:)) Quote
gosia17 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Elwisku jak ci w nowym domku,czy potrzebne wsparcie czy moge przeznaczyć kasę na inne biedaki? Quote
Zbójini Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Elwisowi raczej niczego już nie zabraknie ale tutaj mamy pożar Gosiu. przepraszam za offa ale brakuje nam 600 zł do jutra:shake: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/min-900zl-do-czwartku-pilnie-potrzebna-pomoc-na-operacje-onki-130521/[/URL] Quote
asika5 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Już nie mogę się doczekać foteczek z nowego domku Elwiska Quote
gosia17 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Elwiskowe 50zł poszło wczoraj dla Larysy. Quote
martik b Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Cudownie się czyta takie szczęśliwe zakończenia. Cieszy mnie Elwisku, że znalazłeś upragniony dom:p Quote
Wyjątek Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 A co słychać w tym nowym domku? :cool3: Quote
Zbójini Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 własnie , jakies fotki byy poprosili w końcu;) przepraszam za offa. zginęły mi psy, prosże o pomoc, dawanie ogłoszeń, przeszukiwanie portali, moze ktoś ma znajomych w okolicy? [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f96/2-owczarki-niemieckie-mierzeszyn-k-gdanska-5-6-luty-2009-a-131136/"][COLOR=#000000]2 owczarki niemieckie Mierzeszyn k. Gdańska 5/6 luty 2009[/COLOR][/URL] Quote
gosia17 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 to straszne,ja jestem za daleko na Śląsku Quote
Pipi Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 A co u Elwiska,prosimy chociaż troszeczkę wiadomości na początek.Jak jego zdrowie?Czy jest mu dobrze w nowym domku?Ciągle czekamy. . . . Quote
Cantadorra Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Kochani, Elwis sie na dobre zadomowil. Wyglada niezle, przytylo mu sie. Mial rtg i okazalo sie, ze .... dysplazji nie ma. Ma zwyrodnienia kregoslupa w ostatnim odcinku. Nie wiem co jest gorsze, oba schorzenia sa powazne. Elwis nazywa sie nadal Elwis, nie zmieniono mu imienia. Ma dwie kolezanki, z ktorymio roznie sie uklada. Robi sie zalotny w stosunku do kolezanek i dlatego w marcu, jak juz sie bardziej przyzwyczai do nowego domu, straci meskosc :diabloti: Mam zdjecia, ale musze przejsc u Zbojniego lekcje wstawiania zdjec na fotosiku. Pozdrawiam, Quote
martik b Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Świetnie, że się Elwisek zadomowił :) ale lepiej żeby nie tył zbytnio, bo to dodatkowe obciążenie i dla stawów i dla kręgosłupa a w jego wypadku niech lepiej linie trzyma ;) Quote
Recommended Posts