Lionees Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='mestudio'][B]Daję 10 zł miesięcznie[/B], chwilowo więcej nie mogę bo sama mam u siebie 10 zwierząt w różnym stanie plus jeden pies, do którego dojeżdżam na dokarmianie go i muszę mu zrobić budę gdyż mieszka w norze z dachem okrytym folią.[/QUOTE] Bardzo dziękujemy:Rose: Quote
Lionees Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='lidka_park']wybaczcie, dzis nic nie dałam rady załatwic w sprawie DT, bo byłam od rana na uczelni załatwiać sprawy... :oops: [B]jutro na bank sie tym zajmę[/QUOTE] [/B] Lidziu tylko dopilnuj tego,bo praktycznie piesek mógłby już wyjść ze schronu nawet jutro... Quote
BasiaD Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 NO, koniecznie, trzeba go zabrać jak najszybciej ( i podać mi nr konta :eviltong: Quote
Lionees Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='BasiaD']NO, koniecznie, trzeba go zabrać jak najszybciej [B]( i podać mi nr konta[/B] :eviltong:[/QUOTE] Kurcze to chyba do Lidzi trzeba będzie wysyłać:roll: Zaraz się z nią rozmówię Quote
Lionees Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='mestudio']Jakieś namiary na wpłatę poproszę:-).[/QUOTE] Wczoraj juz nie zdążyłam się rozmówić z Lidzią odnośnie konta,bo zniknęła z dogo,a nie mam z nią innego kontaktu.Dzisiaj napiszę pw do Lidzi,niech się odezwie w sprawie konta [B][SIZE="4"][COLOR="Red"]Czy ktoś mógłby wspomóc Arielka?Brakuje nam jeszcze deklaracji na 80zł:[/COLOR][/SIZE][/B] :-( Quote
BasiaD Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Arielku wskakuj do góry, już pora na opuszczenie schronu.... Quote
Lionees Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Aldrumka']Ode mnie 20 zł na miesiąc[/QUOTE] Kochana:loveu:-bardzo dziękujemy:calus: Quote
maarit Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Mogę tylko podnieść i wstawić pieska do podpisu bo musze sie ze swoich zobowiązań wywiązać:roll: Quote
Lionees Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Gonia13']Mogę tylko podnieść i wstawić pieska do podpisu bo musze sie ze swoich zobowiązań wywiązać:roll:[/QUOTE] Goniu to też bardzo sie liczy,zawsze jest szansa,że ktos tu jeszcze zajrzy Quote
lidka_park Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 ewentualny DT byłby w domku na wsi. Arielek byłby w domu, ale na podwórku sa duże psy i troche boimy się, czy psiaki sie dogadaja i czy nie zrobią naszemu dziadziusiowi krzywdy. Musimy sie upewnić jak to wszystko wygląda, dlatego pojedziemy tam z wizytą. Niestety nie wiem jeszcze kiedy, bo nie mam prawka i zależna jestem od innych. :shake: nr konta dla wpłat dla Arielka podam na PW Quote
Lionees Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Lidziu super,że kroi się dt;).Sprawdź kochana wszystko bardzo dokładnie,a w razie jakichkolwiek wątpliwości nie oddawaj Arielka.Będziemy mu szukć czegoś innego.On musi mieć spokój,bo to stary psiak już jest.No i dowiedz się,jak z opieką weterynaryjną,czy mają blisko,bo to też bardzo ważne ze względu na jego wiek,a także dlatego,że tak naprawdę nie wiadomo,czy psiak nie ma jakiś dolegliwości np.ze względu na wiek.Domek MUSI się nim opiekować,pies MUSI być w mieszkaniu(nie daj boże,żeby go wywalili gdzieś do stodoły,jak np siknąłby w domu:angryy:).No i niech domek wie,że MUSI zdawać relacje i robić zdjęcia.My płacimy i my wymagamy.Jeżeli coś byłoby nie tak,to nie dawaj tam Arielka.Znajdziemy inny dt.Czekał tyle w schronie,to poczeka jeszcze trochę.Napisz mi proszę swój nr telefonu na pw,tak na w razie czego,dobrze? Quote
Aga_Mazury Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Arielek ma guza na jądrze (będziemy wycinać) i zęby w stanie dramatycznym... będziemy leczyć co można, resztę usuwać.. niestety to wszystko też kosztuje :( Narazie Arielek nie może tez iść do adopcji ponieważ być może będzie także "dowodem w sprawie"... Jeżeli ktoś chciałby, mógłby wspomóc leczenie Arielka to prosimy o wpłaty na konto AFN z dopiskiem "Ariel Ostroda". Quote
Maszaberla Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 To na jakie konto wplacac? To podane przez Lidzie? Quote
Maszaberla Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Dziewczynki podpowiedzcie prosze co zrobic zeby miec pod swoim postem banerki reklamowe z psiakami? Pomozcie Quote
lidka_park Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 nr konta na DT prześle zainteresowanym na PW zaś na leczenie Arielka prosimy wpłacać na konto AFN [SIZE=4]78 2130 0004 2001 0388 0143 0001[/SIZE][SIZE=4][COLOR=#008000] [/COLOR][/SIZE] z dopiskiem "Ariel Ostroda". Quote
Maszaberla Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Dziekuje za pomoc z banerkami, dziewczyny jestescie kochane:calus: Quote
Maszaberla Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='lidka_park']nr konta na DT prześle zainteresowanym na PW zaś na leczenie Arielka prosimy wpłacać na konto AFN [SIZE=4]78 2130 0004 2001 0388 0143 0001[/SIZE] z dopiskiem "Ariel Ostroda".[/quote] Przelalam jednorazowo 20 zl na ww. konto Czekam na wyplate to oczywiscie bede finansowac co miesiac jak obiecalam.. Quote
Ukryty Smok Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Poproszę o numer konta. Pzdr, Ukryty Smok Quote
Maszaberla Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='lidka_park']nr konta na DT prześle zainteresowanym na PW zaś na leczenie Arielka prosimy wpłacać na konto AFN [SIZE=4]78 2130 0004 2001 0388 0143 0001[/SIZE] z dopiskiem "Ariel Ostroda".[/quote] Z tego co wiem to mamy tutaj podany nr konta - leczenie najwazniejsze prawda? Ja wplacilam na to konto bo na razie nie ma sensu chyba wplacac na osobne konto na dt tak? Quote
Talia Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 To jako nadawce wpisać Alarmowy Fundusz Nadziei? Quote
Lionees Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Kurcze nawet nie wiem czy tak brzmi ten skrót:roll: Może po prostu napisać AFN i nr konta.Powinno dojść Quote
Recommended Posts