Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tiramisu ,Nitencja sie bardzoooooooooooooo się spisała fotografując małe zarazki :evil_lol: :mad: :mad: :mad:
Dobrze ,że chociaz jedno zdjęcie Semidei zrobiła:razz:

Posted

:kaffee_2:

Magicnesca napisał(a):
Tiramisu ,Nitencja sie bardzoooooooooooooo się spisała fotografując małe zarazki :evil_lol: :mad: :mad: :mad:
Dobrze ,że chociaz jedno zdjęcie Semidei zrobiła:razz:

:loveu: Na tym zdjęciu Semi chyba jest z lekka zaskoczona i w pośpiechu odpowiednią pozycję chciała przyjąć. Ma w oczach wypisane: "Oj znowu .... czekajcie, czekajcie, już jestem gotowa, no to pstryk!" :cool3: Ja jeszcze jakieś zdjątko się trafi to poproszę :lilangel: :modla: Zbieram wszystkie zdjęcia Semi w jeden album - już mam ich 16!! :multi: Idę po kawkę.

Posted

Magicnesca napisał(a):

A ja mam takie pytanie z innej beczki: Czy ta przepiękna biała bródka jest związana jakby to powiedzieć ... z wiekiem szczęnięcym i z wiekiem "zaniknie" czy zostanie??? :evil_lol: :loveu:

Posted

Magicnesca napisał(a):
W Sosnowcu-Niwka :cool3: :loveu:
a teraz specjalistka od tworzenia list prezentuje ,którzy powinni przejść na CSM :evil_lol:
Lista CSM (ciemna strona mocy
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
BOS
KOZIK
MAX
BLACK ( i jego żona White)
JASZCZURKA
KARDUSIA
ZADZIORNY
PUCHU
OMM

zobaczymy na konic roku ,którzy juz są po ciemniej stronie ,a którzy mają poślizg i przejdą na 2008:cool3: :multi: :diabloti:

a teraz zdjecie Agatki

zgadnijcie czyja to miłość????????:razz:
Kogoś listy :evil_lol:

Witam wszystkich:loveu:
Po ciemnej stronie mocy są również inni członkowie OMM-owa.
Poukładamy sobie priorytety i będziemy zapisywać się na listę:evil_lol:oczekujących :eviltong:no ale niestety to potrwa:-(

Wizyta i zdjęcia z zarazkowa CUDO, oczy się śmieją na takie widoki:)
Nitencja wszyscy Ci współczują w moim domu i podziwiają za silną wolę, że dałaś radę wyjechać z zarazkowa...
Bosowa rodzina i Zadzorny zapewne wyciągali siebie wzajemnie, Nitencjo a jeszcze zostawić swój skarb...PODZIWIAMY!!

BOMBEL-Dorotko, ogromne gratulacje z powodu Magic i Męża, zazdraszczamy niezawistnie.

Posted

Nitencja napisał(a):
dawaj Nineczko
bo potem bedzie opznienie 2tygodniowe

No,no ,no.....tylko nie dwa tygodnie.......:eviltong: :mad: :evil_lol: :lol: :lol:

A widzę że Nina już mi nic do wstawienia nie pozostawiła......:evil_lol: :eviltong:
A ja tu pieczołowicie przegladam foty.....i doopa :lol: :lol: :lol:

Jej nie można dac aparatu do ręki........:eviltong: :lol: :lol: :loveu:

Posted

OMM napisał(a):
...
Bosowa rodzina i Zadzorny zapewne wyciągali siebie wzajemnie,

.

............hehehehehe..........pudło:evil_lol: :evil_lol: :cool3: :cool3:

Posted

Tak kto jest ja dałeś mi swoja karte i mam karte Kasi z aparatu i mam władzę:multi: :evil_lol:
no żeby nie było ,że tylko zdjęcia Waszego autorstwa daję to:
Fruwajace "bakterie"

"Wielka Pardubicka"

:lol:

Posted

Bosik ,żeby nie było ,że już nie ma zdjęć do wstawiania:diabloti:
to zaprezentuję nasze wczorajsze męskie towarzystwo :loveu: :loveu: :loveu:
BOSIK

ZADZIORNY i dowód ,że ma jeszcze zdjęcia w swoim aparacie:)

i ANDRZEJ i jego naleweczki

Posted

:lol: ....zapsiony dom.....a zadziorny nie może się zdecydowac czy małe czy dorosłe...podprowadzic

:razz: ....ten zarazek mój

;) ..zadziorny.......a może takiego pszenicznego byś chciał....no bierz go póki Nitencja nie widzi

:lol: ....ani mi się waż zadziorny, pszenica jest Nitencji...stwierdził Andrzej.........bo...:mad:

:lol: ....właśnie ...ona jest moja

:loveu:

Posted

witam !!! witam!!! pewnie się zdziwicie co tu robię o tej porze?!! ale po konsultacji z rodzinką ze Świdnicy, rozsądek wzioł górę. relacje z dróg były niespecjalne i fakt, znajomi próbowali dojechać i im sie nie udało... dali znać zostań w domu no i zostałyśmy ale trzymamy kciuki za Asię i jej psiuty

Posted

dorota07 napisał(a):
witam !!! witam!!! pewnie się zdziwicie co tu robię o tej porze?!! ale po konsultacji z rodzinką ze Świdnicy, rozsądek wzioł górę. relacje z dróg były niespecjalne i fakt, znajomi próbowali dojechać i im sie nie udało... dali znać zostań w domu no i zostałyśmy ale trzymamy kciuki za Asię i jej psiuty

jak to się mówi: co się odwlecze, to nie uciesze... jeszcze Emilka zostanie interchampionką:multi:

Posted

dorota07 napisał(a):

Bardzo mądra decyzja:cool3: Nie zawszelka cenę;)
Chociaż drogi wczoraj do Zarazkowa nie były lepsze .:shake:
Zdjęcie drogi do Zarazkowa z aparatu Nitencji:-o

Posted

HaNisia napisał(a):
jak to się mówi: co się odwlecze, to nie uciesze... jeszcze Emilka zostanie interchampionką:multi:

oj HaNisia pewnie by się chciało:multi: :multi: i masz rację nic na siłę, zdążymy pojeżdzić czekam teraz na relacje od Asi bo z tego co wiem od strony Poznania nie było tak źle na drodze...tylko w samym Głgowie padaczka..

Wojenka superowe masz te figurki!!! czyje to dzieło?? a sunia zawładnęła poprostu podłogą

no a relacje z Zarazkowa jak zawsze powalają...

Posted

bombel napisał(a):
przekazuję najnowszy komunikat z Niwki white & black

No baaardzo sielankowo! :razz: Super się dogadały i jaka to już wielka miłość !! :lol: :evil_lol:

Posted

ha!!! ha!!! do pierwszej cieczki:evil_lol: :evil_lol: ja jestem bardzo ciekawa kto kogo będzie molestować....:diabloti: :diabloti: oj coś wiem na ten temat....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...