Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam przy południowej :kaffee_2: ;)

Przeczytanie wczorajszej dyskusji troszkę mi zajęło.
I nie zgadzam się że zawsze atmosfera przy ringu westów jest taka jak opisujecie.Myślę,że jednak w każdej rasie są osoby które potrafią zepsuć atmosferę.
Ale w jednym się zgadzam-wystawy powinny być okazją do spotkań,wymiany doświadczeń i pogaduch,uwielbiam wystawy piknikowe i chyba przerzucę się kiedyś na nagie chińskie grzywacze,cobym nie musiała tak długo przygotowywac psa do (jakby nie patrząc) konkursu piękności :evil_lol:, a poświęcić go na pogaduchy i piwko :D

Nina tak nasunęło mi się pytanie...
czy w tym roku również organizujesz Urwiskowo?
I czy w związku z tym,że 'zaraziłaś' się szkotami będzie to impreza tylko szkocia?
Bo wiesz...w zeszłym roku mnie ominęło to miałam nadzieję się załapać w tym roku,ale nie mam szkota....:placz:

Posted

[quote name='Lexie']Witam przy południowej :kaffee_2: ;)

Przeczytanie wczorajszej dyskusji troszkę mi zajęło.
I nie zgadzam się że zawsze atmosfera przy ringu westów jest taka jak opisujecie.Myślę,że jednak w każdej rasie są osoby które potrafią zepsuć atmosferę.
Ale w jednym się zgadzam-wystawy powinny być okazją do spotkań,wymiany doświadczeń i pogaduch,uwielbiam wystawy piknikowe i chyba przerzucę się kiedyś na nagie chińskie grzywacze,cobym nie musiała tak długo przygotowywac psa do (jakby nie patrząc) konkursu piękności :evil_lol:, a poświęcić go na pogaduchy i piwko :D

Nina tak nasunęło mi się pytanie...
czy w tym roku również organizujesz Urwiskowo?
I czy w związku z tym,że 'zaraziłaś' się szkotami będzie to impreza tylko szkocia?
Bo wiesz...w zeszłym roku mnie ominęło to miałam nadzieję się załapać w tym roku,ale nie mam szkota....:placz:

Kasiu jak najbardziej będzie w tym roku organizowane ,ale tym razem Zarazkowo-Urwiskowo -Petitowo:evil_lol: ,wiec wszyscy sa mile widziani nie zaleznie od koloru....sierści:)
Wiesz może sie zaraziłam szkotami ,ale we mnie jeszcze "siedzi" charakter westie ,co dało się wczoraj poznać:diabloti:
A co do wystaw (odzywa się we mnie westie) a ilu wystawa Kasiu byłaś?
Nowa Ruda, Częstochowa i .....? to troche mało aby mówic jak jest przy ringach westie ,wystaczy tez wejść na forum westikowe i poczytać po wystawach posty ,które ooddaja atmosfere przy ringu westie ( owszem są jak zywlke wyjątki od reguły np: Nowa Ruda )

Posted

To w Urwiskowie będzie w tym roku bardzo... KOLOROWO !!!!:evil_lol:

Jesli chodzi o wystawy to w zeszłym roku byłam na ok.15 :p Oczywiście nie zawsze wystawiając, więc miałam trochę czasu na obserwacje :)
Myślę, że to i tak dużo biorąc pod uwagę fakt że 'siedzę' w temacie dużo mniej czasu niż niektórzy i mając na głowie małe dziecko. Jest to dla mnie i tak wielkie 'kombinowanie' jak się wyrwać z domu.
Atmosferę na wystawach czasem trzeba sobie zrobić samemu...jak ktoś nie podchodzi do mnie,to ja podchodzę do niego-choć właściwie to sprzeczne z moim charakterem :oops:

Pozdrowienia!!
I w tym roku proszę o wcześniejsze info z datą tegorocznego spotkania w Urwiskowie,żeby się nie okazało że znowu być nie mogę, a bardzo bym chciała...:oops:

Posted

[quote name='Lexie']Atmosferę na wystawach czasem trzeba sobie zrobić samemu...jak ktoś nie podchdozi do mnie,to ja podchodzę do niego-choć właściwie to sprzeczne z moim charakterem :oops:

To jest to oczym pisaliśmy wcześniej
A co do podchodzienia tojak sie jeździ jako kibic to może ma się czas na podchodzenie ,ale przy westie jak masz zgłoszonego psa (westie) to nie masz czasu na podchodzenie i pogaduszki a po wszystkim to każdy ucieka do domu a w szkotach jest inaczej :evil_lol:

Posted

[quote name='Wojenka']:calus: Miło mi,ale jakoś czasem już niewyrabiam w tym wątku :diabloti: .

Szkotom też możnaby zrobić testy psychiczne :p .Ciekawe ile byłoby nadmiernie bojaźliwych,a ile agresywnych :cool1: .

:lol: kurcze !! Wojenka ja bym nie ryzykowała z tymi testami na szkotach:shake:
ja już wolę żyć w świadomości ,że jestem co nie co mądrzejsza i sprytniejsza od niego,

bo jak by mnie wyprowadził w pole na tych testach i wyszła na idiotkę to tylko... :flaming: kto to wie co im po główach chodzi:shake: :niewiem: :niewiem: :niewiem:

Posted

[quote name='Magicnesca']Hej wstawać, HaNisia już wypiła swoją kawę a reszta :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: a może na taka kawę się skusicie:-)

Wy popołudnowa kawusia a Ori...

Posted

Hej Szkociarze !! Zobaczcie co kupiłam w LIDL-u dzisiaj:

Bodryś oczywiście pierwszy musiał swojego nochala wsadzić

Te obróżki są po 7,99/szt.

Posted

To ja osoba uzależniona:cool3:
Na stronie oddziału Głogowa jest już stawka szkocików ( i nie tylko) i plan sędziowania

Miłego szukania staweczki ;)

A ja w ramach walki z uzależnieniem pojechałam na wieś do tatusia po wałówkę :p Tatuś jest dobrym kucharzem . Już został westomaniakiem. Myślę, że bardzo łatwo można by go Zeszkocić :diabloti:

Idę spać, :sleep2:

Ps a propo rzygania... będzie ciężkostrawnie osoby wrażliwe proszonę są o nie czytanie. Mój Maślaczek nigdy nie był fanem podróży, ale dzisiaj przeszedł samego siebie. Strasznie się zrzygał, a potem się cały w tym wytarzał ...

Posted

Nooo, ładnie, a ja jestem grzywacz chiński :roll: , wprawdzie kolor i długość moich włosów odpowiadają, ale reszta, hihihi, nieźle... Czego to się człowiek w dniu swych urodzin dowiaduje :razz:

Posted

[quote name='dorota07']kkasik dużo zdrówka i sukcesów w kynologii i w :Rose: :Rose: :new-bday: :new-bday: :tort: :tort: :cunao: :cunao: życiu osobistym

Ojej, bardzo, bardzo mi miło :oops: i... nie dziękuję :bye:

Posted

[quote name='puchu']

zabójcze!, również nie dziękuję :multi: , ale ten koleś w niczym nie przypomina moich szkotków, no może w tym, że jest równie nienażarty:eating:

Posted

[quote name='kkasik']Nooo, ładnie, a ja jestem grzywacz chiński :roll: , wprawdzie kolor i długość moich włosów odpowiadają, ale reszta, hihihi, nieźle... Czego to się człowiek w dniu swych urodzin dowiaduje :razz:

kkasik WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!:loveu: :loveu: :loveu:

Właśnie powstała lista urodzin :cool3: pozwolisz ,że Cię dołączę:loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...