Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pani dzwoniła do mnie 15 razy - głównie na wykładach byłam. Z tego z mówiła, Pani jest chora - nie chodzi (nie zrozumiałam, czy wcale czy teraz) i z psem wychodziłby syn.
Trzeba zrobic wizytę - jutro zadzwonię jeszcze i spytam o adres, bo Pani zaprasza. tyle że dom dla Mony musi być juz na 100% - ona nie może wrócić kolejny raz.
I dopóki nie zdiagnozujemy co jej jest - niestety do adopcji nie pojedzie.

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Mona jest w domku tymczasowym, trzymajcie kciuki może tymczas się zakocha.
Sunia ma problemy nerkowe - kamienie. Dostaje karme na rozpuszczenie tych struwitów czy jak to się nazywa - pewnie coś przekręciłam.
Potem niestety do końca na specjalistycznej suchej karmie.

• 2 months later...
Posted

Same dobre wieści, choc i tak od dawna nikogo już Mona nie zajmowała - w sumie tyle nieszczęść, a jedna mała Mona.

Po lekach i karmie specjalistycznej - kamienie się rozeszły - nie ma ich. usg i badanie moczu czyste.
Tyle że sunia musi być na specjalnej karmie.
I...ma wreszcie dom - ten wspaniały dom tymczasowy okazał się zakochany w Monie i nie oddał. Mona podróżniczka sporo podróżuje , zwiedza, jest grzeczna i...rozpieszczona. Kochana bardzo. Spotkałyśmy się u weta - jakaż to pogodna dziewczynka. I oczywiście, jako Mona - nie mogła przecież zasiadac na podłodzie, wpakowała się na krzesełko w poczekalni, co uwiecznił mój TZ.

Obok Mony - jej zakochana w suni Pańcia.
Dziękujemy!!!

To wielka radość zobaczyć uśmiechniętą MOnę - tym bardziej, że przed pierwszą adopcja była troszkę w naszym domu na tymczasie. I wiem, jaka kochająca i łagodna to sunieczka.

Posted

od razu jak poznałam teraz już stałych Państwa Mony to wiedziałam, że to wpaniali ludzie, no i widać to po Monie że sunia kwitnie, wygląda pięknie i jest uśmiechnięta :) ciesze się