GoniaP Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Dzięki Domi za wstawienie zdjęć :loveu: Klaudia napisała: Zmieniliśmy imię Płakusiowi na Beso (Buziak) jest już strasznie zmęczony po całym dniu zasypia nawet na siedząco po czym po chwili znowu dostaje powera,nie wiem skąd mu sie ta energia bierze.Pozdrawiam. Quote
Helga&Ares Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 On jest niesamowity :loveu::loveu::loveu: Taki niepozorny, zwyczajny kundelek, a jednak ma coś w sobie, co przyciąga, bo na prawdę lepiej trafić nie mógł! Ogromnie się cieszę :multi: Quote
Helga&Ares Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 GoniaP napisał(a):No właśnie, w końcu trafiło na niego, a do wyboru miałam jakieś 500 innych :-( To co? Skoro takie cuda się zdarzają, może wybrać następnego biedaczka? Nawet dwa :placz: Quote
GoniaP Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Helga&Ares napisał(a):On jest niesamowity :loveu::loveu::loveu: Taki niepozorny, zwyczajny kundelek, a jednak ma coś w sobie, co przyciąga, bo na prawdę lepiej trafić nie mógł! Ogromnie się cieszę :multi: No właśnie, w końcu trafiło na niego, a do wyboru miałam jakieś 500 innych :-( To co? Skoro takie cuda się zdarzają, może wybrać następnego biedaczka? Quote
bigos Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 no, ale teraz to chyba imię zmienione?:razz: Quote
stonka1125 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 fajny domek ma chłopczyk,teraz jak będzie płakusiał to tylko ze szczęścia! Quote
rafalkoza Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Beso alias Plakus jest wspanialy:) nie da sie go zatrzywac -to istna kula energii:) Quote
Helga&Ares Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
GoniaP Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 rafalkoza napisał(a):Beso alias Plakus jest wspanialy:) nie da sie go zatrzywac -to istna kula energii:)Witaj Rafale :loveu: No zdradź wreszcie, że grasz wielką rolę w życiu Płakunia vel Beso :loveu: Quote
GoniaP Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Patrząc na te zdjęcia chce mi się dwie rzeczy: Płakać i skakać ze szczęścia :multi: Quote
Helga&Ares Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 GoniaP napisał(a):Patrząc na te zdjęcia chce mi się dwie rzeczy: Płakać i skakać ze szczęścia :multi: i mi też:loveu::multi::placz::loveu::multi: Trafił do RAJU:iloveyou::iloveyou: Quote
stonka1125 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 jaki on rozmarzony na pierwszym zdjęciu,oczka zamkniete i myziaj mnie myziaj...fantastycznie że sie odnaleźli! Quote
bigos Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 zdjęcia wspaniałe:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Anja93 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Cudownie ogląda się te foty :loveu: Płakuś zamienił się w księcia Beso śpiącego na królewskim łożu :eviltong::loveu: Zasłużyłeś na to piesku. Quote
GoniaP Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Ciekawe co tam u Płakusia :loveu: Quote
claudine Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Siedzę właśnie jedną czwartą pośladka na swoim ulubionym fotelu przy komputerze,ponieważ resztę zajmuje Beso.Piszę tez jedną ręką na klawiaturze ponieważ drugą muszę go drapać po szyjce ( spróbowałabym nie :p ) Besuś jest typowym kanapowcem i pieszczochem,właściwie to mega pieszczochem,lubi być w centrum uwagi,a właściwie to trzeba mu jej poświęcać 100 %.Beso niezwykle szybko się zadomowił,właściwie to zachowuje się jakby mieszkał u nas od zawsze.Pozdrawiamy: Klaudia + Beso Quote
Helga&Ares Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='claudine']Siedzę właśnie jedną czwartą pośladka na swoim ulubionym fotelu przy komputerze,ponieważ resztę zajmuje Beso.Piszę tez jedną ręką na klawiaturze ponieważ drugą muszę go drapać po szyjce ( spróbowałabym nie :p ) Besuś jest typowym kanapowcem i pieszczochem,właściwie to mega pieszczochem,lubi być w centrum uwagi,a właściwie to trzeba mu jej poświęcać 100 %.Beso niezwykle szybko się zadomowił,właściwie to zachowuje się jakby mieszkał u nas od zawsze.Pozdrawiamy: Klaudia + Beso[/quote] Ile ten pies miał szczęścia, że trafił na WAS:loveu::multi::loveu: Quote
Helga&Ares Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Królewicz na własnym tronie :loveu::loveu::loveu: Quote
OLUTKA55 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 sama radosc jak sie widzi takiego szczesliwego pychola:lol: Quote
Helga&Ares Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Zimowo-szalejący Beso:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts