dorcia44 Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Witaj Małgosiu co u was słychac? jak tam moja slicznotka ,ma apetyt ?koty już nie fukają na nią? dzieci już przywykły do nowego członka rodziny? Quote
goska i zwierzyniec Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Witaj, posłałam Ci wiadomość. koty nie fukają, bo przy pierwszym ataku dostały eksmisje i siedzą w stodole, a Chili pilnuje zby nie podchodzili.Co mi tu będą na księżniczkę napadać. Jedzonko.... tu trochę spanikowałam, teraz przeczytałam instrukcje i jutro już będzie ok. Na razie nie chciała jeść nic i wymieszałam karmę z łyżeczka tej puszki.... wylizała puszkę. Karam nie jest fajna, a ten bento kronen to wogóle jest niejadalny :evil_lol:, ale ją oszukuję, mocze w puszeczce, i karmie po kuleczce. o matko:razz: [URL="http://picasaweb.google.pl/everka/Perelka?authkey=1wMhwo1ATqo&feat=directlink"][/URL][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images38.fotosik.pl/53/27804749593128abmed.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images37.fotosik.pl/53/1c960543a76cc1demed.jpg[/IMG][/URL] to perełka na porannym spacerku Quote
dorcia44 Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Recavery co ci dałam jest superowe i ona bardzo go lubiła ,dostawała mało bo to drogie okropnie :oops: i przeważnie karmie tym małe kociaki tymczasy,ale sunie też po troszku dostawały ...wysoko kaloryczne ,dla niejadków i dla rekonwalescentów .. Perełka to najpiekniejszy pies jakiego miałam .....najbardziej wrażliwy ,czuły i delikatny...i pieszczoszek okropny ..i jeść lubi oj lubi ..na razie tęskni :-( ja też...tż. w domu .zdziwił się że białe małe nie przybiegło i nie obszczekało ...smutno było ,smutno jest ..ale nie raz tak trzeba . Jak już Perełka was pokocha to i mi lżej będzie. zdjęcia piękne Quote
goska i zwierzyniec Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Witam, postram sie kupić jakś inną puszkę ( wysokiej jakości) bo recavery tez nie ( a co!) wyglada jakby odcinała sie od wszystkiego co kocha, żal mi jej. spałam dziś z nią w łóżku ( rany kiedys zrobiłam wyjatek dla igły i teraz igła w nowym domu grzeje miejsce w łożku dziecku) , pierwszy raz z psem. Jak to człowiek ewoluuje. :p Pozdrawiam wszystkich którzy mi/nam kibicują. Quote
sherina Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Gosiu, ugotuj jej kurczaczka, może wsunie. Dużo kciuków dla Was. Quote
goska i zwierzyniec Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Kurak wszedł, z suchym.:Cool!: Quote
dorcia44 Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 super ,bardzo ,bardzo się ciesze ..kurakiem możesz ją przekupywać ona go uwielbia i surową wołowinke i kawałek got. wątrubki drobiowej... a balsam tylko po kąpieli .tak nasmaruj i na 2-3 min. zostaw i spłucz. Quote
dorcia44 Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Witam z rana ,jak mineła nocka ? jak zaczął sie dzień?czy są postępy w jedzeniu ,kochaniu ,przyjazni? Quote
marta23t Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 ja też śledzę losy Perełki z zapartym tchem :cool3: o duuuuuuuuużo wiadomości poproszę i zdjęcia koniecznie:loveu: Quote
Folen Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Dostałam dziś bardzo wzruszającego maila w sprawie Perełki..aż nie wiem co odpisać. Chyba pora zdjąć ją z allegro. Szczęścia malutka w nowym domu... Quote
dorcia44 Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 do mnie też dzwonili z Allgro w sprawie Perełki ....ale mam nadzieje że Perełka już niedługo będzie szczęśliwa,naprawdę szczęśliwa. Quote
goska i zwierzyniec Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Rankiem nie łączyła mi sie strona, nie mogłam nic napisać. Nocka mija spokojnie, wychodzimy sobie na spacerek o 21 i 4 rano. Perełka śpi ze mną w łóżku i jak musi wyjść to wstaje, taki sygnał i mnie podnosi. to nie problem, wyjście zajmuje nam 10 sek ( ja się nie muszę ubierać ,mogę wyjśc na podwórko w piżamie) Kupiłam royal canin i z kurczakiem zjadła, dzis je już normalnie. i takie super przekąski, w końcu po czesaniu dostała nagrode. Allegro nie ściagnęłyscie? nie ufacie mi? i Byłam u weta, zabralam numer faxu i adres mailowy, zeby mogli z poprzedniej lecznicy zdjecia wysłac, bo pan Stanisław troche spłoszony jest, ze mu taką niespodzianke zrobiłam.:cool3: Ale sam piesek mu sie podobał - bo chyba nie ma takiego , któremu by sie nie podobał. Nawet jednemu wielkiemu brązowemu owczarkowi który szedł bez smyczy, też sie podobał. obcielam drzewa, porzadkuje podwórko, byłam z synem u lekarza, i troche mi bokiem ta fizyczna praca wychodzi, moze jeszcze bede miala natchnienie, to zmienie post. Pozdrawiam Quote
dorcia44 Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 jak była Maltusia to tez wychodziłam o 4 rano ....z tym że kończyłam dzień spacerowy o północy a zaczynałam o 4 ....nie wiele to dawało bo maltusia siusiała i tak. Perełka też tak wychodziła ,chciała jedna leciała i druga. Jak zabrakło Maltusi ,Perełka wyciszyła się troszkę ,ale jak przywiozłam Yoko i Amelke to ta oszalała ze szczęścia ,ona uwielbia się bawić. a jak z kotami dokazywała :razz: co do zaufania ,Małgosiu uważasz że gdybym nie zaufała to oddałabym ci Perełke ..... u nas spadł snieg,Perła uwielbia ten stan wybielenia świata ,ten puszek pod nogami ,wtedy to dokazywała.:loveu: Quote
goska i zwierzyniec Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Byłam u was. breja sie zrobiła, nie było jej fajnie, bo jej sie wszystko lepiło do włosów i zaraz po siku na ręce chciała a w ogóle to dziś miałyśmy 2 godziny tylko dla siebie, głaskanie i tulenie , i spokojny sen na kolankach ( w CH WOLA) Od jutra koniec szaleństw, stacjonarnie bardziej Quote
dorcia44 Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 no tak dzieci do szkoły ,koniec wojaży :razz: ja też czekam z utęsknieniem na fotki ,wiem też że niedługo będą. Quote
goska i zwierzyniec Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 witam nic nie słychać, perełka spi pod kompurterm, Chili pojechał do nowego domu, wiec koty weszły do domu, już wiedzą ze fukna i znów banicja, wiec grzeczne są, ale perełka jeszcze się boi spadł śnieg i psa nie widać na zdjęciach Quote
sherina Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 zaglądałam rano i nico nie było napisane..teraz widzę, że jest :lol: poproszę foty na śniegu :eviltong: i jak zwykle kciuki. Quote
marta23t Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 i dużo informacji. Gosiu my Cie tu zamęczymy Kochana - przyzwyczajaj się bo Perełka ma tyle ciotek i każda chce wiedzieć co i jak:evil_lol: Quote
Hawanka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [B][FONT=Times New Roman]Oj tak ja tak samo śledze losy Perełci :loveu:Oj ma ciotek ta Perełcia.[/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman]Czekamy z niecierpliwością na zdjecia :cool3:[/FONT][/B] Quote
dorcia44 Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Małgosiu co u was? jak Perełka ? Quote
Recommended Posts