Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To wtedy idzie do lekarza

Tutaj nikt za nikogo nie odpowiada, to jest żaden obóz ani nic w tym stylu, także jesli coś ci się stanie, to na pewno ktos pomoże ci się dostać gdzieś do lekarza czy szpitala ale nic poza tym

Posted

były już akcje, groźne i mniej groźne ale jak na razie wszyscy zyją,
a co do ludzi to poza kacami porannymi i wymiotami poimprezowymi to większych urazów nie było z tego co pamiętam

Posted

A rok temu były jakies problemy z tym związane? No bo jak gdzieś będzie suczka z cieczką i parę niewykastrowanych piesków to rzeczywiście może być nie najlepiej.. :roll:

Edit: pisałyśmy w tym samym czasie ;)

Posted

[quote name='Patikujek']były już akcje, groźne i mniej groźne ale jak na razie wszyscy zyją,
a co do ludzi to poza kacami porannymi i wymiotami poimprezowymi to większych urazów nie było z tego co pamiętam[/quote]

nie strasz mnie :roll:
inne niech sie gryza aby nie moja i nie z moja :eviltong:

to chyba normalne ze nikt nie wezmie na zlot suki z cieczka?!
takie rzeczy da sie przeciez przewidziec i chyba kazdy umie liczyc i wie kiedy suka bedzie miala cieczke

moja po sterylce :diabloti: dzieci nie bedzie :eviltong:

Posted

Nie no raczej cieczkującej suczki nie będzie, to by nie przeszło

A co do afer, to ostatnio, o jakis patyk poszło, czy o gwałcenie nie pamiętam już, a wczesniej jeszcze w morsku to pamiętam jak raz którys ucho któremuś rozwalił, ale spoko, wszystko było przez niedopilnowanie, raczej suki nigdy się nie ścinały a jak cos to były pilnowane i nie trzymne razem

spokojnie, mój york 3 zloty już przezył i zyje:cool3:

Posted

[quote name='Patikujek']Nie no raczej cieczkującej suczki nie będzie, to by nie przeszło

A co do afer, to ostatnio, o jakis patyk poszło, czy o gwałcenie nie pamiętam już, a wczesniej jeszcze w morsku to pamiętam jak raz którys ucho któremuś rozwalił, ale spoko, wszystko było przez niedopilnowanie, raczej suki nigdy się nie ścinały a jak cos to były pilnowane i nie trzymne razem

spokojnie, mój york 3 zloty już przezył i zyje:cool3:[/quote]

moja nie co wieksza niz york :evil_lol: i mam nadzieje ze tez przezyje :razz:
ogolnie to jest ulegla do wiekszych psow wiec spoko ,gorzej jak jakis maly zechce nia rzadzic ,to mu pokaze ze sie myli ;)
kaganiec biore jakby co , niewiadomo co sie wydarzy

a tak wogole to moze bysmy zrobili jakis spis psow? rasa ,wielkosc np i czyj ? wtedy byloby latwiej moze sie nie ktorym zdecydowac na zlot , ja np obawialam sie ze beda rottki bo sie ich panicznie boje i wolalam nie pytac czy sa bo bym nie pojechala jakby sie okazalo ze sa :roll:

Posted

jak tak patrze po nickach to raczej żaden rotek się nie zapowiada

w zesmłym roku najgroźniejszym psem zlotu była ona:
[IMG]http://lh3.ggpht.com/_CJVP809emOs/ScpbbHpkZvI/AAAAAAAAAKc/cEzNoSHshzY/s512/DSCF5794.JPG[/IMG]
Luffencja:diabloti:
ale w tym roku nie jedzie(raczej)

Posted

Ja zaliczyłam już 3 zloty a o reszcie się nasłuchałam i jeszcze nie było takiego dobrowolnie odważnego psiaka który by się pojawił, no a trafić się zawsze może, i tu już nikt nic nie zrobi, trzeba będzie bardzo pilnowac swoich mężczyzn:diabloti:

Posted

ale ma szeroka klate :razz:

to dobrze wole zeby nie bylo rottkow :eviltong:

suka z cieczka moze sie pojawic zawsze w okolicy ,wtedy Ci co maja psy maja problem :diabloti:

Posted

Globalnydog nie bój się ;) moja suka uchodziła w schronie za agresywną do innych zwierząt, u mnie w okolicy też ma problem z dogadaniem się z niektórymi osobnikami, a na zlocie nie było z nią żadnych problemów :) może oprócz tego, że z jeziora nie chciała wychodzić... :roll: :eviltong:

Posted

[I][B]Obejrzałam filmiki z zeszłego roku....bardzo fajne wspomnienia...szkoda, że w tym roku nie jedziemy :(
ale mam nadzieję, że uda nam się wpaść chociaż na weekend:roll: przygarniecie nas?:evil_lol::eviltong:[/B][/I]

Posted

[quote name='rose']przypominam ze do końca marca należy wpłacić zaliczkę! po 31 usuwam z listy osoby które nie zapłacą![/quote]

alez Ty drastyczna
wtedy jak zostana wolne miejsca to dalej bedzie mozna sie zapisac czy jak?