Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No przyznam troche, że wysokość zaliczki jest dosyć duża... a czasu do zlotu sporo. Bo jakby cokolwiek się wydarzyło to przepada prawie cala suma za zlot. No ale cuż życie :p Inni nie narzekają to ja chyba też nie mam co.

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paulina87']No przyznam troche, że wysokość zaliczki jest dosyć duża... a czasu do zlotu sporo. Bo jakby cokolwiek się wydarzyło to przepada prawie cala suma za zlot. No ale cuż życie :p Inni nie narzekają to ja chyba też nie mam co.[/quote]

ale w zeszłym roku też zbieraliśmy po 50zł;)

Posted

[quote name='Estera']Rose- Asia mi powiedziała, żebym Ci przekazała, żebyś uważniej czytała to co żeś napisala :lol: Zaliczka na pierwszej stronie wynosi 100 zl :lol:[/quote]

aaaaa a dlaczego tak napisałam?:D nie pamiętam:D zmienialiśmy wysokość zaliczki:>

Posted

Aneczko nic nie zmieniałyśmy. Od początku była kwota 100 zł, tylko termin z kwietnia zmieniłyśmy na koniec marca, Dlatego, ze ilość domków ograniczona, a ludzi sporo :cool3: Kto pierwszy ten lepszy :cool3:

Posted

[quote name='Estera']Aneczko nic nie zmieniałyśmy. Od początku była kwota 100 zł, tylko termin z kwietnia zmieniłyśmy na koniec marca, Dlatego, ze ilość domków ograniczona, a ludzi sporo :cool3: Kto pierwszy ten lepszy :cool3:[/quote]

aaaa

a to w końcu ile mamy tych domków?:P:eviltong:

Posted

[quote name='rose']aaaa

a to w końcu ile mamy tych domków?:P:eviltong:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak Asia odzyska kompa to wszystko napisze :eviltong:

Posted

[B]Rose[/B] dzisiaj wieczorkiem wpłacę kasę, więc jutro powinna być :cool3:
Przypominam, że w Naszym domku ( Kasia&Rika + TZ, dogg.. ) jest jeszcze jedno wolne miejsce ;)