Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olekg89']Gops -teren jest ogrodzony , ale brama jest otwarta :razz: A poza tym skoro boisz się ,że zwieje to chyba nie powinnaś go/jej spuszczać luzem prawda?[/quote]

sa rozne sytuacje nie przewidziane typu ..."o kotek .."
nie biore pudlowego tylko sucz ;)
[quote name='komar']A tak swoją drogą... co komu przeszkadzają rodzice?? mi to akurat zwisa i powiewa czy pije przy rodzicach czy nie... ale według mnie rodziców nie powinno sie traktować jak wrogów;) a jezeli do tego wszystkiego potrafgią byc na luzie to tym bardziej nie powinno sie mieć nic przeciwko;)

A co jesli cała rodzinka jest zaangazowana w dgm??:)

to że ktoś jest rodzicem i posiada rodzine to nie musi od razu zostac "skreslonym" z takich wyjazdów;)

Rodzice czy nie, jezeli da sie z nimi dogadać to super;)

[SIZE=1][COLOR=yellow]I teraz pewnie mnie zjedzie ktoś z góry na dół[/COLOR][/SIZE]:roll::roll:[/quote]

brawo!!!!
tak trzymaj :evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']Ale większość osób uważa ,że ich rodzice są spoko ,lub ci rodzice za takich się uważają.A w praniu wychodzi co innego.:diabloti:[/quote]

Takie życie;) "nie poznasz dopóki nie spróbujesz":p

Posted

A mi chodzi głównie o to, że rodzice jadą "bo tak chcą" a dogomaniacy wpisywać się nie mogą, bo nie ma dla nich miejsca, lub miejsca zaraz nie będzie, bo rodzinki pozajmują.

Posted

[quote name='komar']to juz jest logiczniejsze wytłumaczenie:D

Ale i tak niektórzy rodzice ida do pokoi:) i tylko chyba jedna rodzinka zajmuje jeden domek[/quote]tak, ale część zapisanych osób nie jest chyba jeszcze nigdzie dopisana, wiec część do pokoi pewnie pójdzie...
Ja zawsze mam logiczne wytłumaczenia :p

Posted

to chyba normalne ze gdyby moi rodzice mieli caly czas jakies pretensje i nie lubili psow ,nie znali mozliwosci mlodych ludzi to by sami nie jechali ze mna i mi tez nie pozwolili .
wiedza ze na taki wyjazd wiekszosc ludzi jedzie po to by pic(to normalne ) :razz:
i ze nie bedziemy spac o 22 ;)
ja tam dalej twierdze ze moi sa spoko :eviltong:
nie beda z wami pili i nie beda z nami lazic na spacery , ale nie bedzie zadych afer po zlocie z ich strony .

a ze zajmuja miejsce to rzeczywiscie nie powinno tak byc , ale mnie samej nie puszcza :roll:

Posted

[quote name='gops']to chyba normalne ze gdyby moi rodzice mieli caly czas jakies pretensje i nie lubili psow ,nie znali mozliwosci mlodych ludzi to by sami nie jechali [..][/quote]
heheh,ja nic do Was nie mam;) ale rok temu mieliśmy już takich 'rodzicow' ,ktorzy mieli być ok, a na zlocie w ogóle się odizolowali,nic im nie pasowało, ani razu nie zwrócili uwagi że im się coś nie podoba, lub że tak nie powinno być, a potem wrócili i wielkie pretensje na wątku :roll: i może dlatego mamy takie przewrażliwienie na tym punkcie:angryy: Ale skoro Twoi rodzice są uświadomieni, to myślę, za damy radę:evil_lol:;)

Posted

[quote name='Estera']A mi chodzi głównie o to, że rodzice jadą "bo tak chcą" a dogomaniacy wpisywać się nie mogą, bo nie ma dla nich miejsca, lub miejsca zaraz nie będzie, bo rodzinki pozajmują.[/quote]

Mi też właśnie o to chodziło:eviltong:
o ile się nie mylę, ktoś wcześniej "super" pomysł rzucił, żeby rodzice byli w tych domkach z natryskiem.. to na to wychodzi ze my mamy się integrować z rodzicami a polowa zlotowiczów ma być w pokojach z dala od drugiej polowy?:eviltong:

dobra póki co to wszystko to takie sranie w banie, bo tyle osób sie zapisało a jak na razie 2 tylko zapłaciły.. nie zdziwię się jeśli na końcu wyjdzie, że zamiast całego ośrodka wynajmiemy max 5 domków i będziemy się urzerać juz nie z rodzicami tylko z wczasowiczami..:roll:

Posted

obiecuje ze nic nie odwala :eviltong:

cos czuje ze bedzie fajnie :diabloti:
mam nadzieje ze sie psy wszystkie polubia i nie bedzie akcji bo ja panikara jestem :oops:

Posted

[quote name='Patikujek']Akurat tamci rodzice na których marudzicie byli dogomaniakami:p anie tylko rodzicami którzy przyjechali w opiece na dziećmi[/quote]

no właśnie to jeśli dgomaniacy byli przeciwko nam to nie wiemy czego mamy się spodziewać po 'zwykłych' rodzicach:diabloti:

Posted

No to widzę,że wyjaśnione :D

Gops!!!!!! Dlaczego pudlowatego nie bierzesz?!:placz::placz::mad::razz:

A co pozajmowanych miejsc, moi rodzice będą w pokoju a nie w domku.:lol:

Posted

[quote name='ulvhedinn']A ja się pytam, czemu nas nie ma na liście? :mad:[/quote]

pokój, domek bez natrysku? albo z natryskiem jeśli dogadasz się z tymi, którzy maja miejsce jeszcze w domkach:eviltong:

Posted

[quote name='ulvhedinn']Od natrysku bardziej mi zależy na bliskości kibelka :evil_lol: Moge sie zreszta dogadywać, bedę z ? psami, na pewno KrA....[/quote]

Kibelek jest w każdym domku;)

Posted

[quote name='Atkaaaa']No to widzę,że wyjaśnione :D

Gops!!!!!! Dlaczego pudlowatego nie bierzesz?!:placz::placz::mad::razz:
[/quote]

moja mama by na zawal padla, przeciez to jej synek :eviltong:
pozatym jest stary i ma swoje humory ,nie wiadomo co mu kiedy odbije ;)
biore sucz ktora kocha pudle....ciagac za uszy :diabloti::evil_lol: napewno sie dogadaja ;)

Posted

Ej a jeśli dopisałaby się do mojego domku koleżanka jako os. tow. to nie macie nic za złe? Bo mówi, że chciałaby ze mną pojechać... ale jeżeli w takim razie ma nie starczyć miejsc dla dogomaniaków to nie ;).

A co do rodziców, to do mojej mamy też macie jakieś zarzuty? :razz:

Posted

[quote name='gordonowa']Ej a jeśli dopisałaby się do mojego domku koleżanka jako os. tow. to nie macie nic za złe? Bo mówi, że chciałaby ze mną pojechać... ale jeżeli w takim razie ma nie starczyć miejsc dla dogomaniaków to nie ;).

A co do rodziców, to do mojej mamy też macie jakieś zarzuty? :razz:[/quote]

Twoja mama była spoko:eviltong: w oczy się nie rzucała tak jakby jej wcale nie było:evil_lol:
A co do OT to jeśli bierzesz ja do swojego domku to mysle, że nie ma problemu;)