komar Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Mysia_']czyli co będziemy mieć nową parę na zlocie? :cool3: Oluś i Komar, tylko wiecie, że się wszystkie związki po zlocie rozpadają :eviltong:[/quote] Ja tam nie zamierzam sie z nikim wiązać;D a juz napewno nie z facetami:D:D Quote
rose Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='komar']Ja tam nie zamierzam sie z nikim wiązać;D a juz napewno nie z facetami:D:D[/quote] ha! widzisz Olek widzisz:eviltong: chyba coś innego było błędem:evil_lol: złym epizodem:diabloti: Quote
rose Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='komar']ludzie popełniają wiele błędów:D[/quote] jakaś aluzja?:roll: Quote
komar Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 owszem:D błędem jest to że zaśmiecamy wątek:p:p Quote
rose Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='komar']owszem:D błędem jest to że zaśmiecamy wątek:p:p[/quote] suchar :eviltong: Quote
komar Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 tego bym do suchara nie zaliczyl:D to [IMG]http://photos.nasza-klasa.pl/13660/105/main/fbef31b596.jpeg[/IMG] jest suchar:D Quote
Mysia_ Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Olek powinneś zalewać się łzami, a nie cieszyć :eviltong: Zła emotikonka :shake: Quote
rose Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='olekg89']Komarku łamiesz mi serduszko:lol:[/quote] nie martw się, zawsze możesz przyjść do mnie:evil_lol: Wczoraj już usłyszałeś parę propozycji:diabloti: Quote
olekg89 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Mysia-bo on się tak ze mną droczy:loveu:To taka nasza gra wstępna:lol: Rose-nie skorzystam :roll: Quote
rose Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='olekg89']Mysia-bo on się tak ze mną droczy:loveu:To taka nasza gra wstępna:lol: Rose-nie skorzystam :roll:[/quote] teraz toi tak już po ptakach:eviltong: miałeś szansę na Sylwestra:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='olekg89']Mysia-bo on się tak ze mną droczy:loveu:To taka nasza gra wstępna:lol: [/quote] rozumię :razz::razz::razz: Dobra bez gadania, wpłacać zaliczkę na zlot :mad::mad::mad: Quote
Macho Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 O właśnie.... Wy tu gadu gadu a czas do zlotu leci.... Z resztą Ania pewnie chętnie wyskoczy na zakupy :diabloti: Quote
Kasia&Rika Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 proszę mi dopisać + osoba towarzysząca + drugi pies czyli Kasia&Rika + osoba towarzysząca + 2 psy + domek:cool3: czyli nasz domek będzie pełen ;-) Quote
Ana_Zbyska Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Macho']O właśnie.... [SIZE=5][B]Wy[/B][/SIZE] tu gadu gadu a czas do zlotu leci.... Z resztą Ania pewnie chętnie wyskoczy na zakupy :diabloti:[/quote] ???? A Ty Machonku zapłaciłaś?:diabloti: Podejrzewam, że oczywiście ... nie:evil_lol: Quote
rose Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='Macho']O właśnie.... Wy tu gadu gadu a czas do zlotu leci.... Z resztą Ania pewnie chętnie wyskoczy na zakupy :diabloti:[/quote] no właśnie właśnie płacić!! za mysiowe sobie sobie torebkę:loveu: Quote
Dog Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Kasia&Rika']proszę mi dopisać + osoba towarzysząca + drugi pies czyli Kasia&Rika + osoba towarzysząca + 2 psy + domek:cool3: czyli nasz domek będzie pełen ;-)[/quote] no i super :evil_lol: ;) Quote
Mysia_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Ana_Zbyska']???? A Ty Machonku zapłaciłaś?:diabloti: Podejrzewam, że oczywiście ... nie:evil_lol:[/quote] tylko Mysia zapłaciła :loveu: Jak zwykle świece przykładem :diabloti::razz: Quote
Patikujek Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ja do końca terminu zapłacę na pewno ale kiedy to nie wiem, na tą chwilę jestem biedniejsza nisz ta mysz kościelna:shake::shake::shake: A wszędzie chca do pracy tylko ślusarzy, albo fryzjerki albo pracowników do żabki:placz: Quote
olekg89 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Ja zapłace jak w końcu mi się przypomni ,żeby przypomnieć matce ,że ma przelać kase:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Patikujek']Ja do końca terminu zapłacę na pewno ale kiedy to nie wiem, na tą chwilę jestem biedniejsza nisz ta mysz kościelna:shake::shake::shake: A wszędzie chca do pracy tylko ślusarzy, albo fryzjerki a[B]lbo pracowników do żabki[/B]:placz:[/QUOTE] no to na co czekasz? :evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 no co Ty :eviltong: do Żabki? :shake: Lepiej na ślusarza, więcej płacą :diabloti::evil_lol: Quote
Patikujek Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Do żabki nie idę bo by mi do końca psyche zrąbali, a juz jest osłabiona:evil_lol: a na ślusarza??? też o tym myślałam ale kurczę chcą żeby pokazać im tzw. papierek:cool3: Quote
Recommended Posts