Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam:)
Przepraszam, że tak długo nie informowałąm o postępach naszego Cykunia...Duzo się u mnie ostatnio działo.
Cykuś zaczyna powoli zachowywać się jak prawdziwy domownik. W nocy walczy z kotkami Agatki o miejjsce w łóżku!
Sam wychodzi i wraca z ogrodu, co wcześniej było nie do pomyślenia!
Na spacery rano i wieczorem wychodzi poza dom, na smyczy jak przystało na prawdziwego domowego pieska,
Od końca września wrócili studenci do Agatki(chłopak i dziewczyna) Bałyśmy się, że Cykuś będzie znowu zestresowany, ale ku naszemu zadowoleniu nie było wcale tak źle. teraz nawet sam zagląda do ich pokoi:)) Agatka go rozpieszcza, kupuje codziennie jakieś smakołyki(paróweczki z indyka) tak dla smaczku:)
To niesamowite, że Cykuś po tylu latach "bezpańskości" tak szybko sie zadomowił!
Cykuś jest naprawdę niesamowitym pieskiem!
Pozdrawiamy wszystkich gorąco.
Buziaki dla Budryska:*

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MonAmiPet']Witam:)
Przepraszam, że tak długo nie informowałąm o postępach naszego Cykunia...Duzo się u mnie ostatnio działo.
Cykuś zaczyna powoli zachowywać się jak prawdziwy domownik. W nocy walczy z kotkami Agatki o miejjsce w łóżku!
Sam wychodzi i wraca z ogrodu, co wcześniej było nie do pomyślenia!
Na spacery rano i wieczorem wychodzi poza dom, na smyczy jak przystało na prawdziwego domowego pieska,
Od końca września wrócili studenci do Agatki(chłopak i dziewczyna) Bałyśmy się, że Cykuś będzie znowu zestresowany, ale ku naszemu zadowoleniu nie było wcale tak źle. teraz nawet sam zagląda do ich pokoi:)) Agatka go rozpieszcza, kupuje codziennie jakieś smakołyki(paróweczki z indyka) tak dla smaczku:)
To niesamowite, że Cykuś po tylu latach "bezpańskości" tak szybko sie zadomowił!
Cykuś jest naprawdę niesamowitym pieskiem!
Pozdrawiamy wszystkich gorąco.
Buziaki dla Budryska:*[/QUOTE]

też bym chciała taki luksusik :)

cieszę się ,że wszystko ok :)

pozdrawiam!!! :*

Posted

Miło czytać takie super wieści o byłym Cykorku. A taki mały luksusik dla oczu i ducha jak zdjęcia, tez miło byłoby.. Pozdrawiam Panią Cykusia, a psiakowi- dużo, dużo głasków.

Posted

aż łza się w oku kręci czytając tak cudowne wieści z nowego domku. Ja to bym właśnie takie psiaki wszystkie zabrała do siebie, bo to najwierniejsze stworzenia pod słońcem;-)
To dobrze czuć , że w swej walce i swych przekonaniach nie jesteśmy sami i gdzieś tam są tacy wspaniali ludzie, którzy czują jak my;-)

Posted

[quote name='ihabe']aż łza się w oku kręci czytając tak cudowne wieści z nowego domku. Ja to bym właśnie takie psiaki wszystkie zabrała do siebie, bo to najwierniejsze stworzenia pod słońcem;-)
To dobrze czuć , że w swej walce i swych przekonaniach nie jesteśmy sami i gdzieś tam są tacy wspaniali ludzie, którzy czują jak my;-)[/QUOTE]
Tak, taki watej jak Cykorkowy to balsam na duszę znękaną dogomanią.
Problem w tym, że czujemy wszyscy tutaj, bo ta idea nas łączy- ale pomóc można tylko w niewielu przypadkach....mimo to należy próbować, walczyć ...
Tutaj wątek znalazł szczęśliwy finał...

Posted

W przyszłym tygodniu obiecuję zrobić naszemu bohaterowi jakieś fotki:)
Jak mi sie uda oczywiście, gdyż Cykuś szybko biega...hahahahah
On jest w ciągłym ruchu, więc sądzę, że do demencji starczej jeszcze mu daleko:)))))

Posted

Jejku jak pomyślę soie, że jeszcze kilka miesięcy temu walczyliśmy o każdą złotówkę dla Cykorka o jakiekolwiek zainteresowanie...a teraz proszę jakie szczęście. Dzięki takim przypadkom nie można nigdy tracić nadziei

Posted

[quote name='MonAmiPet']W przyszłym tygodniu obiecuję zrobić naszemu bohaterowi jakieś fotki:)
Jak mi sie uda oczywiście, gdyż Cykuś szybko biega...hahahahah
On jest w ciągłym ruchu, więc sądzę, że do demencji starczej jeszcze mu daleko:)))))[/QUOTE]

A to sprężynka jedna :D
Proponuję wrotki albo rolki żeby Cykusia dopaść a aparatem ;)

• 2 weeks later...
Posted

kumple Cykorka ze schronu

Miodzio

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/194721-Młody-Miodzio-pilnie-szuka-domku...Żywiec?p=15561119#post15561119[/URL]

Stefcio

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/194710-10-letni-Stefko-czeka-z-nadzieją....Żywiec[/URL]

• 2 weeks later...
Posted

Jejku jak ja sie cieszę, że jest ten wątek! Taką nadzieję daje, ze psiak, który tyle czekał w końcu moze zasnac w ciepłym domku. Dzięki temu, ze Cykus znalazł dom postanowiłam szukac go też dla naszego Warsa, który 11 lat w schronisku przesiedział. Nie wierzyłam, że coś z tego bedzie.. ale udało się! Warsiu już grzeje doopke w nowym domeczku a właściciele kochają go całym serduchem. Dla takich chwil warto normalnie aż życ :) Pozdrowienia dla wszystkich ciotek i wujków Cykusia no i wielkie ukłony dla nowych właścicieli Cykusia i głaski dla samego Cykuśka :)

Posted

Tak, Cykorek miał szczęście i niech jak najdłużej psina cieszy się swoim w końcu domkiem.
To jest optymistyczny watek, a nam- Rudzinkowym fankom- bardzo trzeba tego optymizmu...
Cykorku, bądź szczęśliwy.

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Przeczytałam cały wątek Cykorka vel Cykusia, ale przyznam się, że po przeczytaniu tytułu zaczęłam od końca. Po prostu tak potrzebowałam dobrych wiadomości. Mam nadzieję na więcej takich zakończeń.

[COLOR=red]- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - [/COLOR]
[COLOR=purple]
[/COLOR] [B][COLOR=purple]30 kociaków pod opieką BUDRYSKA - POMÓŻ jak możesz - żwirek, karma, ogłoszenia, ds[/COLOR][/B]
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/175384-30-kociak%C3%B3w-pod-opiek%C4%85-BUDRYSEK-POM%C3%93%C5%BB-%C5%BCwirek_og%C5%82oszenia_ds"]http://www.dogomania.pl/threads/1753...5%82oszenia_ds[/URL]

• 1 month later...
Posted

[quote name='danka4u1']Cykorku, odszukałam Twój wątek. Chciałam Cie odwiedzić i zobaczyć Twój szczęśliwy pychol. Co u Ciebie? Bardzo czekamy na wiadomości, zdjęcia?[/QUOTE]
Cykorku, jesteś tam??