Zuza i Noddy Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='Unbelievable']:multi::multi: ja będę w sobotę z aparatem, można zgłaszać zamówienia na zdjęcia : P[/quote] Źle mi się zacytowało wcześniej. Proszę o foteczki z Mp. Quote
moon_light Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 trzymam kciuki za to zeby nie wpuszczali niezgłoszonych psów. I tak bedzie tłok jak co roku... :angryy: Quote
M&S Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='moon_light']trzymam kciuki za to zeby nie wpuszczali niezgłoszonych psów. I tak bedzie tłok jak co roku... :angryy:[/quote] Jutro pewnie będzie luz.... Quote
panienkabubu Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='Maks i Spark']Jutro pewnie będzie luz....[/QUOTE] Całe szczęście, że my jutro :cool3: Quote
Coyote Ugly FCI Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [SIZE=4][B][COLOR=Red]Koleżanka( [url=http://www.canossa.prv.pl]++ || Strona hodowli psów rasy American Staffordshire Terrier ||++[/url]) poszukuje transportu do Warszawy (niedziela) z bardzo spokojną suczką z KRAKOWA/ KATOWIC/CHRZANOWA oczywiście dokłada sie do kosztów podróży [/COLOR][/B][/SIZE] Quote
Biutka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Podobno wyżłom strasznie źle poszło- posypało się sporo ocen Bd... Quote
Judit Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Biutka']Podobno wyżłom strasznie źle poszło- posypało się sporo ocen Bd...[/QUOTE] sporo bdb w wyżłach niemieckich krótkowłosych - u psów, i w wyżłach weimarskich krótkowłosych - też u psów. w gordonach takie wyniki mniej więcej jak przypuszczałam. Quote
macsow1 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 :loveu:Moja Lhasa apso MAGIC OF ELEGANCE Azurowa Amhara najlepszy junior w rasie i ścisły finał na best in show junior i tym samym ukończyła MŁODZIEŻOWY CHAMPIONAT POLSKI :loveu: (11 miesięcy) Tutaj należą się ogromne podziękowania dla hodowli "Nasza Sfora FCI" za opiekę nad mufką i wspaniały handling. DZIĘKUJĘ :multi: Quote
M&S Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='macsow1']:loveu:moja lhasa apso magic of elegance azurowa amhara najlepszy junior w rasie i ścisły finał na best in show junior i tym samym ukończyła mŁodzieŻowy championat polski :loveu: (11 miesięcy) tutaj należą się ogromne podziękowania dla hodowli "nasza sfora fci" za opiekę nad mufką i wspaniały handling. DziĘkujĘ :multi:[/quote] gratulacje !!!!!! Quote
bargest Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 My tez po wystawie i same sukcesy.Gryfonik belgijski TEQUILA Bargest Naj.Dorosla Suka,CWC,CACIB,BOB,gryfonik brukselski ALI-BE v.d.Platte Belskes Naj.Pies CWC,CACIB,BOB i moja najmlodsza pociecha PEARL OF HAPPYNESS Bargest Zw.Mlodziezy:multi:Oprocz tego suczka/ gryfonik brukselski/ z mojej hodowli SCARLETT Bargest Naj.suka CWC,CACIB.Gratulacje dla Malgosi i Grzegorza.:lol: Quote
M&S Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='bargest']My tez po wystawie i same sukcesy.Gryfonik belgijski TEQUILA Bargest Naj.Dorosla Suka,CWC,CACIB,BOB,gryfonik brukselski ALI-BE v.d.Platte Belskes Naj.Pies CWC,CACIB,BOB i moja najmlodsza pociecha PEARL OF HAPPYNESS Bargest Zw.Mlodziezy:multi:Oprocz tego suczka/ gryfonik brukselski/ z mojej hodowli SCARLETT Bargest Naj.suka CWC,CACIB.Gratulacje dla Malgosi i Grzegorza.:lol:[/quote] GRATULUJEMY byłam dziś na wystawie, szkoda, że się nie spotkałyśmy.... A. Quote
M&S Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Guciek']Gratulacje dla wszystkich! Pytanie do tych, których sędziował Zvi Kupferberg - jak wrażenia? [B]I druga sprawa - czy ktoś się może orientuje, czy ze zgłoszonym psem można w trakcie wystawy wyjść i potem wrócić na ewentualne finały?[/B] Mam kilka spraw w Warszawie do załatwiania, a średnio widzi mi się jeżdżenie tam co chwila:roll:[/quote] ....Moim zdaniem można Quote
Guciek Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Gratulacje dla wszystkich! Pytanie do tych, których sędziował Zvi Kupferberg - jak wrażenia? [B] I druga sprawa - czy ktoś się może orientuje, czy ze zgłoszonym psem można w trakcie wystawy wyjść i potem wrócić na ewentualne finały?[/B] Mam kilka spraw w Warszawie do załatwiania, a średnio widzi mi się jeżdżenie tam co chwila:roll: Quote
boksiedwa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Gratki dla dzisiejszych zwyciężców :) [quote name='Guciek']Gratulacje dla wszystkich! Pytanie do tych, których sędziował Zvi Kupferberg - jak wrażenia? [B] I druga sprawa - czy ktoś się może orientuje, czy ze zgłoszonym psem można w trakcie wystawy wyjść i potem wrócić na ewentualne finały?[/B] Mam kilka spraw w Warszawie do załatwiania, a średnio widzi mi się jeżdżenie tam co chwila:roll:[/quote] teoretycznie, według regulaminu, nie :mad: ale jak uda ci się dogadać z "wpuszczającymi" to pewnie wyjdziesz i wrócisz spokojnie :evil_lol: Quote
M&S Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='boksiedwa']Gratki dla dzisiejszych zwyciężców :) teoretycznie, według regulaminu, nie :mad: ale jak uda ci się dogadać z "wpuszczającymi" to pewnie wyjdziesz i wrócisz spokojnie :evil_lol:[/quote] .....to jak wg. Ciebie byłoby możliwe zorganizowanie BIS 3 dnia wystawy ? Quote
moon_light Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Guciek']Gratulacje dla wszystkich! Pytanie do tych, których sędziował Zvi Kupferberg - jak wrażenia? [B] I druga sprawa - czy ktoś się może orientuje, czy ze zgłoszonym psem można w trakcie wystawy wyjść i potem wrócić na ewentualne finały?[/B] Mam kilka spraw w Warszawie do załatwiania, a średnio widzi mi się jeżdżenie tam co chwila:roll:[/quote] oczywiście że mozesz :) . przecież nie każdy parkuje na parkingu, możesz im powiedzieć że wychodzisz do auta które stoi przed płotem...i tyle :) Quote
M&S Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='boksiedwa']3 dnia to co innego a wg. regulaminu [I][B]VIII. Uprawnienia i obowiązki wystawców[/B][/I] [I][B]6. Wystawca zobowiązany jest być na wystawie wraz z psem od chwili jej rozpoczęcia aż do zakończenia,[/B][/I] [I]uczestniczyć w ewentualnej prezentacji zwycięzców, brać udział w konkurencjach fakultatywnych, do których zgłosił swoje psy, oraz uczestniczyć w konkurencjach finałowych z psami, które zdobyły stosowne[/I] [I]tytuły.[/I] Dopiero ta dalsza część odnosi się do BIS'ów[/quote] .....nie zdażyło się jeszcze, zeby nie można było wyjść i wejść później... Quote
boksiedwa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Maks i Spark'].....to jak wg. Ciebie byłoby możliwe zorganizowanie BIS 3 dnia wystawy ?[/quote] 3 dnia to co innego a wg. regulaminu [I][B]VIII. Uprawnienia i obowiązki wystawców[/B] [B]6. Wystawca zobowiązany jest być na wystawie wraz z psem od chwili jej rozpoczęcia aż do zakończenia,[/B] uczestniczyć w ewentualnej prezentacji zwycięzców, brać udział w konkurencjach fakultatywnych, do których zgłosił swoje psy, oraz uczestniczyć w konkurencjach finałowych z psami, które zdobyły stosowne tytuły.[/I] Dopiero ta dalsza część odnosi się do BIS'ów Quote
Unbelievable Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 spokojnie można wchodzić i wychodzić cały dzień, abyś miała wszytskie papiery ze sobą. Przynajmniej ja nigdy z tym problemów nie miałam... Quote
panienkabubu Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Wielkie gratulacje dla: Forysia - za CWC i CACIB Czuszki - za CWC, CACIB, BOB i finałową piątkę BOG :-) Córci Czuszki - za Zw. Mł, i BOB Junior :-) To tyle z wyżłów węgierskich :) Boston w moich rękach - Ch. USA - Sunwood Gallant Galaxy - CWC, CACIB, BOS, BOB + zakończony Interchampionat!!! A teraz idę spać - nie śpię od 20 godzin. UWAGA - brama boiska (parkingu) dzisiaj została zamknięta o 17 :evil_lol: i nas uwięziono hahah :) trzeba było kombinować z przejazdem przez płytę główną :) Quote
jo-jo Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Navy]Jak miło mieć wystawę tak blisko pod nosem :evil_lol: My wyjątkowo zawitamy razem z Jojkiem, choć nadal nie wiem co mi strzeliło do głowy :diabloti: Tak więc zapraszamy jutro do dogów. [/COLOR][/FONT] Quote
marthee Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Mam troche (niewiele, bo zostały tylko te najlepsze) zdjęć z pierwszego dnia :cool3: Może ktoś się rozpozna;) [url=http://picasaweb.google.com/marthee19/CACIBWarszawa2009?authkey=Gv1sRgCI-76LTTxsPbugE&feat=directlink]Picasa Web Albums - Marta - CACIB Warszaw...[/url] Quote
Recommended Posts