Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 767
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='moon_light']trzymam kciuki za to zeby nie wpuszczali niezgłoszonych psów. I tak bedzie tłok jak co roku... :angryy:[/quote]

Jutro pewnie będzie luz....

Posted

[SIZE=4][B][COLOR=Red]Koleżanka( [url=http://www.canossa.prv.pl]++ || Strona hodowli psów rasy American Staffordshire Terrier ||++[/url]) poszukuje transportu do Warszawy (niedziela) z bardzo spokojną suczką

z KRAKOWA/ KATOWIC/CHRZANOWA

oczywiście dokłada sie do kosztów podróży [/COLOR][/B][/SIZE]

Posted

[quote name='Biutka']Podobno wyżłom strasznie źle poszło- posypało się sporo ocen Bd...[/QUOTE]

sporo bdb w wyżłach niemieckich krótkowłosych - u psów, i w wyżłach weimarskich krótkowłosych - też u psów.
w gordonach takie wyniki mniej więcej jak przypuszczałam.

Posted

:loveu:Moja Lhasa apso MAGIC OF ELEGANCE Azurowa Amhara najlepszy junior w rasie i ścisły finał na best in show junior i tym samym ukończyła MŁODZIEŻOWY CHAMPIONAT POLSKI :loveu: (11 miesięcy)

Tutaj należą się ogromne podziękowania dla hodowli "Nasza Sfora FCI" za opiekę nad mufką i wspaniały handling. DZIĘKUJĘ :multi:

Posted

[quote name='macsow1']:loveu:moja lhasa apso magic of elegance azurowa amhara najlepszy junior w rasie i ścisły finał na best in show junior i tym samym ukończyła mŁodzieŻowy championat polski :loveu: (11 miesięcy)

tutaj należą się ogromne podziękowania dla hodowli "nasza sfora fci" za opiekę nad mufką i wspaniały handling. DziĘkujĘ :multi:[/quote]

gratulacje !!!!!!

Posted

My tez po wystawie i same sukcesy.Gryfonik belgijski TEQUILA Bargest Naj.Dorosla Suka,CWC,CACIB,BOB,gryfonik brukselski ALI-BE v.d.Platte Belskes Naj.Pies CWC,CACIB,BOB i moja najmlodsza pociecha PEARL OF HAPPYNESS Bargest Zw.Mlodziezy:multi:Oprocz tego suczka/ gryfonik brukselski/ z mojej hodowli SCARLETT Bargest Naj.suka CWC,CACIB.Gratulacje dla Malgosi i Grzegorza.:lol:

Posted

[quote name='bargest']My tez po wystawie i same sukcesy.Gryfonik belgijski TEQUILA Bargest Naj.Dorosla Suka,CWC,CACIB,BOB,gryfonik brukselski ALI-BE v.d.Platte Belskes Naj.Pies CWC,CACIB,BOB i moja najmlodsza pociecha PEARL OF HAPPYNESS Bargest Zw.Mlodziezy:multi:Oprocz tego suczka/ gryfonik brukselski/ z mojej hodowli SCARLETT Bargest Naj.suka CWC,CACIB.Gratulacje dla Malgosi i Grzegorza.:lol:[/quote]

GRATULUJEMY

byłam dziś na wystawie, szkoda, że się nie spotkałyśmy....

A.

Posted

[quote name='Guciek']Gratulacje dla wszystkich!

Pytanie do tych, których sędziował Zvi Kupferberg - jak wrażenia?

[B]I druga sprawa - czy ktoś się może orientuje, czy ze zgłoszonym psem można w trakcie wystawy wyjść i potem wrócić na ewentualne finały?[/B] Mam kilka spraw w Warszawie do załatwiania, a średnio widzi mi się jeżdżenie tam co chwila:roll:[/quote]

....Moim zdaniem można

Posted

Gratulacje dla wszystkich!

[B]
I druga sprawa - czy ktoś się może orientuje, czy ze zgłoszonym psem można w trakcie wystawy wyjść i potem wrócić na ewentualne finały?[/B] Mam kilka spraw w Warszawie do załatwiania, a średnio widzi mi się jeżdżenie tam co chwila:roll:

Posted

Gratki dla dzisiejszych zwyciężców :)

[B]
I druga sprawa - czy ktoś się może orientuje, czy ze zgłoszonym psem można w trakcie wystawy wyjść i potem wrócić na ewentualne finały?[/B] Mam kilka spraw w Warszawie do załatwiania, a średnio widzi mi się jeżdżenie tam co chwila:roll:[/quote]
teoretycznie, według regulaminu, nie :mad:
ale jak uda ci się dogadać z "wpuszczającymi" to pewnie wyjdziesz i wrócisz spokojnie :evil_lol:

Posted

[quote name='boksiedwa']Gratki dla dzisiejszych zwyciężców :)

teoretycznie, według regulaminu, nie :mad:
ale jak uda ci się dogadać z "wpuszczającymi" to pewnie wyjdziesz i wrócisz spokojnie :evil_lol:[/quote]

.....to jak wg. Ciebie byłoby możliwe zorganizowanie BIS 3 dnia wystawy ?

Posted

[B]
I druga sprawa - czy ktoś się może orientuje, czy ze zgłoszonym psem można w trakcie wystawy wyjść i potem wrócić na ewentualne finały?[/B] Mam kilka spraw w Warszawie do załatwiania, a średnio widzi mi się jeżdżenie tam co chwila:roll:[/quote]
oczywiście że mozesz :) . przecież nie każdy parkuje na parkingu, możesz im powiedzieć że wychodzisz do auta które stoi przed płotem...i tyle :)

Posted

[quote name='boksiedwa']3 dnia to co innego
a wg. regulaminu

[I][B]VIII. Uprawnienia i obowiązki wystawców[/B][/I]

[I][B]6. Wystawca zobowiązany jest być na wystawie wraz z psem od chwili jej rozpoczęcia aż do zakończenia,[/B][/I]
[I]uczestniczyć w ewentualnej prezentacji zwycięzców, brać udział w konkurencjach fakultatywnych, do których zgłosił swoje psy, oraz uczestniczyć w konkurencjach finałowych z psami, które zdobyły stosowne[/I]
[I]tytuły.[/I]

Dopiero ta dalsza część odnosi się do BIS'ów[/quote]

.....nie zdażyło się jeszcze, zeby nie można było wyjść i wejść później...

Posted

[quote name='Maks i Spark'].....to jak wg. Ciebie byłoby możliwe zorganizowanie BIS 3 dnia wystawy ?[/quote]
3 dnia to co innego
a wg. regulaminu

[I][B]VIII. Uprawnienia i obowiązki wystawców[/B]

[B]6. Wystawca zobowiązany jest być na wystawie wraz z psem od chwili jej rozpoczęcia aż do zakończenia,[/B]
uczestniczyć w ewentualnej prezentacji zwycięzców, brać udział w konkurencjach fakultatywnych, do których zgłosił swoje psy, oraz uczestniczyć w konkurencjach finałowych z psami, które zdobyły stosowne
tytuły.[/I]

Dopiero ta dalsza część odnosi się do BIS'ów

Posted

Wielkie gratulacje dla:

Forysia - za CWC i CACIB
Czuszki - za CWC, CACIB, BOB i finałową piątkę BOG :-)
Córci Czuszki - za Zw. Mł, i BOB Junior :-)

To tyle z wyżłów węgierskich :)

Boston w moich rękach - Ch. USA - Sunwood Gallant Galaxy - CWC, CACIB, BOS, BOB + zakończony Interchampionat!!!

A teraz idę spać - nie śpię od 20 godzin.

UWAGA - brama boiska (parkingu) dzisiaj została zamknięta o 17 :evil_lol:
i nas uwięziono hahah :) trzeba było kombinować z przejazdem przez płytę główną :)

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Navy]Jak miło mieć wystawę tak blisko pod nosem :evil_lol:
My wyjątkowo zawitamy razem z Jojkiem, choć nadal nie wiem co mi strzeliło do głowy :diabloti:

Tak więc zapraszamy jutro do dogów.
[/COLOR][/FONT]

Posted

Mam troche (niewiele, bo zostały tylko te najlepsze) zdjęć z pierwszego dnia :cool3:

Może ktoś się rozpozna;)

[url=http://picasaweb.google.com/marthee19/CACIBWarszawa2009?authkey=Gv1sRgCI-76LTTxsPbugE&feat=directlink]Picasa Web Albums - Marta - CACIB Warszaw...[/url]