tigrunia Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Mona4']Znam 3 przypadki gdzie sczeniaki odeszly po pogryzieniu,obgryzieniu maty firmy TRIXI. Byly to sczeniaki Goldena i Boksera:-([/quote] :-( To straszne :-( Dlaczego oni jeszcze produkują w ogóle te maty?? :shake: Ja kupowałam takie dla dzieci - w aptece firmy Seni chyba
Magda Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 A miało być inaczej [*] Bardzo mi przykro...cały dzień o Was myślałam i miałam nadzieję, że wszystko jest OK:-( Tylko chwila...
vikiii Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 :-(:-(:-(:-(:-( Wiem, że Cię teraz nie pocieszą żadne słowa - ale pamiętaj jesteśmy myślami z Tobą!!
AmiX Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Współczuje,bardzo mi przykro :-( ja sama wiem jak to boli….:-([/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=5][SIZE=6][B] [*][/B][/SIZE][/SIZE][/FONT]
Szafir Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Ale musiała się męczyć.Coś okropnego.A mój mały też ma takie podkłady i czasami jak się wścieka to szarpał je.Teraz będę zwracał uwagę ,żeby tego nie robił. Bardzo ci z Feniksem współczujemy i mamy nadzieje ,że już z naszym Szafirem latają po zielonej łączce z aniołkami [B][SIZE=6] [*][/SIZE][/B]
białeyorki Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Mam dla was nowinę ,otóż znalazłam w hurtownie księżkę pod tytułem Psy .Wydanie niemieckie ,a tam zdjecie pieknego bialego yorka pod nazwą Yorkieshire terier.Po niedzieli ją kupię i pokaże ją,bo to zdaje mi sie pierwsza ksiażka która zamiast yorka pokazuje biewera.Zrobię zdjęcie strony tytuowej oraz psa i podam wam wszystkie wazne dane .Moze komuś z was uda się ją gdzieś zdobyc.
BIEWERKA Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Ja bym zdobyła książkę ale po niemiecku :eviltong::eviltong::eviltong:
pompeo Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Dziękuje Wszystkim za słowa otuchy. Cały czas ja widze jak biega i bardzo wszystkim nam jej brakuje TYLE ŁEZ WYLAŁAM. Ale życie toczy się dalej i co sie stało się nie odstanie. Jeszcze raz Wszystkim bardzo dziekuje ze Byliscie z Nami.
Ramona Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Bayco dobrze ze jestes moze jak troszke ból minie to znów pojawi sie w twoim zyciu yorczek tak było ze mna.Myslałam ze juz zadnego maluszka nie bede miała a okazalo sie ze jednak tak i teraz w moim Figarku wiedze takze mojego ukochanego Dyzia.
pompeo Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Mam jeszcze Księciunia i cała miłośc przelałam na niego. Księciunio nadal szuka Gabi. Po nowym roku jedziemy po suczkę od ludzi u których kupowalam Księciunia maja suczke w jakimś rozliczeniu ,suczka jest w Niemczech i stamtąd najprawdopodobniej bede ją odbierac. Mieli ją sobie zostawic ale jak im powiedzialam ze moja Gabi odeszła powiedzieli ze moge ja wziąć.
pompeo Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Widze w galerii nowy biewerek się pojawił :) Coraz więcej Biewerków w :terazpol:
białeyorki Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img403.imageshack.us/img403/5443/yorkiibiewerki161hc6.jpg[/IMG][/URL] Gdy moje pieski rozłożą się na swoich miejscach to dla mnie nie za wiele go zostaje,ale czego sie nie robi dla swoich ukochanych piesków.
jolisia34 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 :loveu::loveu:[IMG]http://img106.imageshack.us/img106/17/dsc04029qj9.jpg[/IMG]
BIEWERKA Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Moonek a ty nie kupiłas tego psa od pompeo ona miała psy takiego koloru W niemczech raczej są w koloracz czarno -biało-złotym
artasik Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Przecież to miała być galeria biewerków a nie jakiś mieszanców z shit-su i yorków i tym podobnych. Stanowczo protestuje, :diabloti::angryy::evil_lol:Pewnie ten piesek kupiony od pompeo mix z czymś tam.Mixy powinny miec swoje forum
artasik Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 acha to była aluzja do jednej pani a do reszty nic nie mam bo mi sie podobaja wasze biewerki:multi:
Mraulina Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [I][B]Ja coraz częściej upewniam się w przekonaniu, że jednak mamy tu do czynienia z jakimś obłędem. Z pewnością nie z ludzmi życzliwymi, chętnymi do udzielania porad [/B][/I] Wyluzuj. My po prostu widzimy, ilu się wyroiło oszustów, sprzedających kundelki jako biewerki - i to za cieżkie pieniądze. Widziałam na niemieckich stronach biewerki prawie białe. Nie wiem, jak je sędziowie oceniają. Mnie siębardziej podobają psy z przewagą innych kolorków.
BIEWERKA Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Ale ten kolor nie jest taki jak się spotyka u biewerów, zobacz jak twój szczeniak jest podobny do tych szczeniaków jak ie sprzedaje pompeo
Mraulina Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Rodowód. Tylko to daje pewność, co kupujemy.
artasik Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Nikt nie napisał że jesteś oszustką. Jesteś raczej ofiarą oszusta lub oszustki. Za ostro to napisałam fakt.Czasami prawda bywa bolesna;)
Chefrenek Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='artasik']Mixy powinny miec swoje forum[/quote] Ale trafiłeś/aś. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Moonek'] Nieraz równiez wypowiadałam sie w sprawie wyżej wymienionej hodowli. [/quote] [quote name='Moonek'] A gdzie ja mam to zobaczyć?[/quote] Dobre :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Moonek Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Widzę, że potrzebujecie od czasu do czasu jakiegoś murzyna do bicia. Ja przepraszam, odpadam. Dziękuję wszystkim serdecznym, z którymi spotkałam się tutaj. i jeśli możecie, proszę nie komentować już moich biednych piesków, bo je kocham nad życie i jest mi bardzo przykro. A jesli komuś sprawia przyjemność, niech karmi się łzami innych, nie moimi, bo ja tu nikomu nic nie zrobiłam.
tigrunia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Moonek']Widzę, że potrzebujecie od czasu do czasu jakiegoś murzyna do bicia. Ja przepraszam, odpadam. Dziękuję wszystkim serdecznym, z którymi spotkałam się tutaj. i jeśli możecie, proszę nie komentować już moich biednych piesków, bo je kocham nad życie i jest mi bardzo przykro. A jesli komuś sprawia przyjemność, niech karmi się łzami innych, nie moimi, bo ja tu nikomu nic nie zrobiłam.[/quote] Moonek nie przejmuj się tym gadaniem.. oni się po prostu szczycą tym, że mają psy z rodowodami i tyle.. Ja gdybym powiedziała, ze Jessi nie ma rodowodu to zaraz szukali by w niej jakichś "ubytków" :angryy: Ba - na pewno by znaleźli!! Tu krzywe nóżki, tam za duże uszy .. Wrr.. Na prawde się tym nie martw i pokazuj nam swojego maluszka częściej :loveu: Jest uroczy :loveu:
Recommended Posts