Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 741
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ab-agnieszka']Oj cioteczki nie mozliwe jestescie :evil_lol::lol:

Potrzebuje kogos z Gdanska do przeprowadzenia wizyty kto jest z Gdanska?[/quote]

np. natalia_aa, jest z Gdyni, ale to to samo :evil_lol:

Posted

Na mapie pomocy dogo sa wymienione takie osoby które robią wizytacje domowe w Gdańsku: Itske, Viz, Betbet,Zbójini, karolina1, pinkmoon, ale nigdy nie spotkałam nikogo z nich na wątkach i nie wiem czy nadal są aktywni.

Posted

Hej cioteczki skowronki mnie tu powiedziały, że szukacie kogoś do wizyty przed adopcyjnej ;)

Może mi ktoś streścić te 50 stron wątku o niuńce i ludziach zainteresowanych nią?

Bardzo chętnie przeprowadze ową wizytę, jeżeli jeszcze pomoc potrzebna :p

Posted

kana, na allegro jest streszczenie:
[URL="http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=699382004"]AMSTAFF-kto pokocha grubiutką, samotną Maję? (699382004) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.[/URL]

sunia przebywa teraz w hoteliku, ostatnio miała operacj,ę(jeszcze w schronisku robioną).
nie toleruje zwierząt , do ludzi super, lubi zjadać drzwi łazienkowe;) gdy ją si ę w łazience zamknie:evil_lol:.
dzięki że się pojawiłaś:loveu:

[B]edit:[/B]
hmmm...właśnie przejrzałam allegro i wiecie co....tam nie ma praktycznie nic o majeczce!:crazyeye: przydał by się nowy tekst!

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol:szczególnie o drzwiach trzeba pamiętać [/FONT][/quote]

Ha ha ha
Drzwi to zjadla z mojej winy moglam jej nie zamykac tylko zostawic spokojnie w mieszkaniu
Trzeba jeszcze pamietac ze lubi spac w walizkach :evil_lol:

Posted

[quote name='ab-agnieszka']Ha ha ha
Drzwi to zjadla z mojej winy moglam jej nie zamykac tylko zostawic spokojnie w mieszkaniu
Trzeba jeszcze pamietac ze lubi spac w walizkach :evil_lol:[/quote]

I na dywanikach :evil_lol:

Posted

no tak, i jeszcze chrapie i nosem trąca by ją głaskać i robi strasznie smutne miny jak się ją zostawia w hotelu...takie, że nawet starej wyjadaczce-takiej jak ab-agnieszka, serce pęka!:placz:

Posted

[quote name='Kana']Dobra dobra postaram się zapamiętać :D
To rozumiem że mam przeprowadzić wizytę?[/quote]

no pewnie:lol:

a czy na Maję to nie było jakiegos domu w Szczecinie? czy ja się juz pogubiłam...:oops:

Posted

[quote name='Freya73']Wiadmo z jakich powodow odpadl Szczecin ...?

A juz mialam taka nadzieje, ze jak bede w sierpniu wlasnie w Szczecinie to zobacze Majke.[/quote]

Szcecin odpadl z powodu kota. Maja miala tolerowac koty a ja tego nie zagwarantuje.:evil_lol:
W Gdansku pani Grazyna rowniez ma kota ale powiedziala ze dla niej to nie problem i ze sobie jednego i drugiego poustawia. Zobaczymy.

No i mam dom do sprawdzenia w Piasecznie. Dom z ogrodem.

Posted

[IMG]http://img50.imageshack.us/img50/7821/zmianarozmiarudscn4381.jpg[/IMG]

[IMG]http://img220.imageshack.us/img220/8954/zmianarozmiarudscn4396.jpg[/IMG]

Czyz ona nie jest Boska. Marek wyslal mi pare zdjec ale wstawie je wieczorkiem bo cos dogomania mnie wyrzuca co chwilke.