Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj dziękuję za podbudowanie :oops: Ale ja już sama nie wiem co ja temu mojemu psu zrobiłam ;) Ale chyba teraz trzeba poczekać aż te dobre włosy odrostną :roll:

Ale i tak sie ciesze, że wreszcie sie wzięłam za trymowanko :angel:

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No waszunia nie widać :roll: Bardziej czuć jak sie ją pogłaszcze, a tego Wam zafundowac raczej nie mogę :lol: Ale do tej pory jestem w szoku ile ja tego porszerstka z niej wyrwałam... :o :o :o

A ile odrastają włosy okrywowe? Tzn. kiedy będe musiała wykonac kolejne trymowanko? Nie wyrywałam jej do łysa, ale starałam się dosyć dokładnie i jak juz mówiłam strasznie dużo tego wyszło! Ktoś mógłby mnie oświecić?

Dzisiaj jeszcze tylko udka i czekamy aż troche odrośnie ;)

Posted

mek sie zachowujesz jak baba w ciazy:)))jestes rozchwiany emocjonalnie :lol: :lol: :lol: albo masz duzo stresow w zyciu :lol: :lol:
glowa do gory-jutro bedzie gorzej :lol: :lol:

Posted

[quote name='orsini']mek sie zachowujesz jak baba w ciazy:)))jestes rozchwiany emocjonalnie :lol: :lol: :lol: albo masz duzo stresow w zyciu :lol: :lol:
glowa do gory-jutro bedzie gorzej :lol: :lol:[/quote]

Nie orsini, on chyba juz z nami po prostu nie wytrzymuje :lol: 8)

Posted

Chociaż z jednej strony... Ja mu się wcale nie dziwię :wink: Jak MAtt był jedynym facetem na forum, to też w pewnym momencie zwiał :roll: :lol: 8) A Mek juz tez ledwo wytrzymuje :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Justa']I kochac DoGomaniackie kobitki :D :lol: 8)[/quote]

Ja Was kocham na swój specyficzny sposób,ale u niektórych z Was coś mnie wnerwia :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evil: :evil: :evil:

Posted

Mat!
Tutaj na forum jest spoko, ludzie jasno stawiaja sprawę i dobrze.
Jak ostrzej wyrazisz swoje poglądy , to też nikt się na Ciebie nie obrazi .
Ty nikt nie owiła wełny w bawełnę, nie słodzi, nie ściemnia.
A na pomoc i radę dogomaniaków zawsze można liczyć.
A niedomówienia i tak są potem obrócone w żart .
Trzymaj razem z nami.

Posted

[quote name='orsini']niektorzy???
czyli faceci tez Cie wqrzaja?a tu jest jeszcze tylko MATT i M@D z facetow:))wiec KTORZY sa ci niektorzy?:))))[/quote]

Orsini " niektórzy " napisałem ale raczej miałem na myśli " baby"

Posted

[quote name='orsini']No nie wiem, a co miales z j.polskiego?bo mi sie zawsze baby kojarzyly z rodzajem zenskim:))a wiec niektore...:))))[/quote]

NIe łap mnie za słowa.

Niektórzy forumowicze

W prawym górnym rogu pisze :
Użytkownicy przeglądający to forum: x,y,z.....

Użytkowicze czyli niektórzy...

A z polaka miałem cela.... :)

Posted

[quote name='orsini']Nie zebym sie czepiala....no wiec ktore to sa ci niektorzy?:)))[/quote]

Ciekawość to pierwszy stopień do piekła :wink:

Posted

Zeby zamknąć całośc tej bezowocnej dyskusji i nie pozostawic niedomówień to powiem tyle; że wnerwia mnie [b]u niektórych[/b] idealność.

To znaczy idealność ich psów. Jaki temat by nie poruszyc to od razu słychać " mój ma super '" , " a u mnie to bez problemu " itp.....itd....

I wychodzi ma to , że to ideały chodzące na czterech nogach, a ideałów nie ma, niestety.

Wiem , wiem , że odpowiecie mi
[b]niektórzy[/b] , " że nikt tak nie mówi " " że to moje urojenia " itp....idt...

Ale ja mam takie odczucia co do
[b]niektórych[/b] i już dalej tej dyskusji nie pociagne bo jeszcze mógłbym kogos " niewinnego " urazić a nie chce tego.

Posted

no to sobie mysl co chcesz:)))
jak moja suka ma super wlos na grzbiecie:)))to ja tego nie zmienie:))i na lapach tez ma tone:))))wiec co mam klamac,ze mam z nia problemy?
My Ci prawde piszemy, ze trymujemy przed wystawami a Ty nie wierzysz to NASZ problem?chyba nie:)))

Posted

Czepia się głównie mnie, więc to ja go wnerwiam. Jeśli kogoś denerwuje, że ktoś inny ma super psa ze świetnej hodowli to sorry, dla mnie to po prostu polska zawiść :P :evilbat:
Ja nie znam psa idealnego, każdy z moich psów ma swoje wady i swoje zalety, a chwalę to co u każdego z nich najlepsze. No i trudno, żebym na forum publicznym podawała wady moich psów. A czarny Uniś i tak jest idealny (no prawie ... :D)

Posted

[quote name='jostra'] A czarny Uniś i tak jest idealny [/quote]

W takim razie bardzo Ci gratuluje.

Jeżeli w jaki kolwiek sposób Cie uraziłem to bardzo [b]przepraszam[/b]