Miśka84 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 POMOCY!!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/bardzo-przestraszona-nela-zostala-rozszarpana-pomocy-dt-89576/index35.html Quote
Agmarek Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 elmira napisał(a):To ja juz wiem skąd Orphie sie ta Setka wzięła:evil_lol: I pewno ta biedna Setuńka będzie ją musiała holować do domu :evil_lol: Quote
orpha Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Setka nedzie pilotem , a Czort i hasiory beda mnie ciagnąc :eviltong: Quote
Zofia.Sasza Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 I rozumiem, że Setka (jak to setka) popilotuje cioteczkę wężykiem, wężykiem... :evil_lol: Quote
orpha Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 hehe jak najbardziej o ile ja bede w stanie nawet tym węzykiem sie przemieszczac :eviltong:. Quote
sleepingbyday Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 zofia&sasza napisał(a):I rozumiem, że Setka (jak to setka) popilotuje cioteczkę wężykiem, wężykiem... :evil_lol: co ty, sposobem łazuki sobie poradzi :diabloti: Quote
orpha Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 sleepingbyday napisał(a):co ty, sposobem łazuki sobie poradzi :diabloti: nie wiem czemu , ale załozym ze w upojeni alkoholowym bede wracac z łąk :roll: , sposób łazuki w zwiazku z tym moze napotkac problem w postaci braku torow tramwajowych :diabloti: Quote
orpha Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 no tak wyobrażni.... :evil_lol: noo to ma luksusy :), nic tylko pozazdroscic ,no ale nalezalo mu sie :multi: Quote
sleepingbyday Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 drobiazgami sie nie przejmuj, możesz zawsze uzyc wyobraźni... no, syszałam o pingu - ma dom z ogródkiem i dwa szczeniory. jedzenie bierze tylko z ręki pani, pana sie boi (w ogóle mężczyzn się boi, ale być może to wstępna nieśmiałość, nowy teren poznaje). odmawia siedzenia w domu i śpi w kotłowni - dom jest przegrzany z powodu dwuletniegio dziecka i pingol dyszy, dyszy, dyszy.. i ma dość. generalnie skubany fajnie trafił :cool3: Quote
Agmarek Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 sleepingbyday napisał(a):drobiazgami sie nie przejmuj, możesz zawsze uzyc wyobraźni... no, syszałam o pingu - ma dom z ogródkiem i dwa szczeniory. jedzenie bierze tylko z ręki pani, pana sie boi (w ogóle mężczyzn się boi, ale być może to wstępna nieśmiałość, nowy teren poznaje). odmawia siedzenia w domu i śpi w kotłowni - dom jest przegrzany z powodu dwuletniegio dziecka i pingol dyszy, dyszy, dyszy.. i ma dość. generalnie skubany fajnie trafił :cool3: Moja Szansa na początku też dyszała i gwizdała. Potem się przyzwyczaiła, ale musieliśmy jej w garażu zakręcić podłogówkę, bo nie dawała rady. Przedobrzyliśmy :diabloti: a teraz mnie zimno w nogi a jej dobrze, to niech tak zostanie. W przeciwieństwie do Pinga suńka odmawia wychodzenia na dwór, a do pana się przyzwyczaiła. Oby z nim na spacery wychodził i go polubi. Wierz mi :lol: Quote
sleepingbyday Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 wiadomo, przyzwyczai się i pokocha, bez dwóch zdań. to po prostu taka obserwacja zachowania - cos tam do facetów ma... Quote
sleepingbyday Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 o matko, faktycznie:oops::evil_lol: no i: PROSZE O PRZENIESIENIE DO "JUŻ W NOWYM DOMU" :multi: Quote
Agmarek Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 No i super :multi::multi::multi: Są jakieś nowe wieści? Może by zwabić właścicieli Pinga na dogo? :razz: Quote
sleepingbyday Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 podobno kroi sie wizyta poadopcyjna :cool3: @ Joannka - czy właściciele pinga są internetowi? Quote
Agmarek Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 No i co tam u Pingusia? Co tu taka cisza?? :mad: Ktoś ma jakieś wieści? Jak mu się w nowym domku podoba??? Quote
Panca Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 ciesze sie bardzo ze Ping juz nie czeka na swego czlowieka:multi: Quote
Joannka Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Właściciele Pinga nie mają niestety dostępu do internetu a wizyta u nich została przesunięta z powodu szalejącej grypy... U pieska wszystko dobrze, jak będę wiedziała coś odnośnie wizyty to zaraz napiszę. Quote
Agmarek Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Piękny. Aż się wzruszyłam :-( Należał mu się ten wspaniały domek :loveu: A tam pod stołem to chyba braciszek mojego Klakusia siedzi. Powodzenia Ping z tą bestią! Quote
sleepingbyday Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 zestrachany jest jeszcze... ale piekny, błyszczy się. a jak więści z nowego domu? przyzwyczajają się dosibie dwu i czteronogi? Quote
Agmarek Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 No faktycznie jest trochę wystrachany, ale kiedyś pewnie mu to przejdzie. Moja Szansa jest u nas 2 m-ce i wygląda podobnie. Taki pies nie wie czego się może po człowieku spodziewać. Dopiero uczą się siebie nawzajem. Quote
Recommended Posts