rita60 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 gameta napisał(a):Komu terierka ? Jak dwa za mało to znajdziemy więcej :cool3: Oj znajdzie sie........;) Quote
idusiek Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 tak, nawet w ostowo jeszcze 2 są :cool3: Brać - nie gadac ! Quote
gameta Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 idusiek napisał(a):tak, nawet w ostowo jeszcze 2 są :cool3: Brać - nie gadac ! A z Olkusza jakie cuda missieek wyciągnęła ! A co masz tam jeszcze u siebie z terierowych ? Dawaj zdjęcia ! Quote
idusiek Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 dziekuję za sliczne bannerki mru :loveu: a pozostałe terierki postaram się umiescic jeszcze dzis Quote
rita60 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Szorstkie mordeczki mykajcie na gore.......... Quote
ronja Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Ogłoszenia Lizaka "Terier - wesoły, żywe sreberko" na: 4lapy.pl ale.gratka.pl zgubiono.pl mojpupil.pl - kategoria oddam oraz znalazłem gieldaogloszen.pl bono-polska.pl eoferty.com.pl kupiepsa.pl adopcjapsa.pl ogloszenia.aleokazja.pl - kategoria psy oraz oddam szybko-sprzedam.pl przygarnijzwierzka.pl Quote
anetek100 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 widze cioteczka ubiegla, wiele stronek sie powtarza hehe ale to wspaniale, wiecej ogloszen to wieksza szansa...co do tekstu, to ten tekst jest tylko do tych malych ogloszen,ten typu wzruszajacy to dluzszy bedzie i do allegro na przyklad tamte to sklecilam z Twoich wiadomosci idusiek by zrobic ogloszonka;);)a co do nich to jeszcze raz: kupiepsa eoferty,.com aleokazja pineska dwukropek bono-polska kupsprzedaj adopcjapsa psy.pl gumtree Quote
ronja Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 anetek100 napisał(a):widze cioteczka ubiegla, wiele stronek sie powtarza hehe ale to wspaniale, wiecej ogloszen to wieksza szansa...co do tekstu, to ten tekst jest tylko do tych malych ogloszen,ten typu wzruszajacy to dluzszy bedzie i do allegro na przyklad tamte to sklecilam z Twoich wiadomosci idusiek by zrobic ogloszonka;);)a co do nich to jeszcze raz: kupiepsa eoferty,.com aleokazja pineska dwukropek bono-polska kupsprzedaj adopcjapsa psy.pl gumtree no pewnie,im więcej,tym lepiej. a to są tez ogłoszenia Poziomki? bo jej jutro chciałam robic robić Quote
anetek100 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 tak tak Poziomka tez jest na tych samych stronach,a tekst wlasnie robie ale trzeba pomyslec co by tu napisac,bo ostatnio mialam mala przerwe od dogo i tekstow i ogloszen wiec mozg sie troche wylaczyl pod tym wzgledem;) Quote
ronja Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 anetek100 napisał(a):tak tak Poziomka tez jest na tych samych stronach,a tekst wlasnie robie ale trzeba pomyslec co by tu napisac,bo ostatnio mialam mala przerwe od dogo i tekstow i ogloszen wiec mozg sie troche wylaczyl pod tym wzgledem;) ja zwykle robię ogloszenia czysto informacyjne, tzw "suche";) Quote
anetek100 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 ja tak samo ale ten tekscik o ktorym mowa to jak mowie taki juz dluzszy do allegro itp...mam nadziejeze pieski znajda domki sa pzreurocze Quote
anetek100 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 dobra jakis tekscik mam,nie wiem czy jest ladny czy nie ale moze sie przyda,mozna edytowac,napsiac inny kazdy pomysl jest dobry;) "Niech każdy z nas choć raz przez chwilkę pomyśli,co by było, gdybyśmy teraz żyli w czasach,gdy nie było jeszcze internetu,komórek i w ogóle cywilizacji. Gdybyśmy musieli radzić sobie w inny sposob niż teraz,bez pieniędzy,bez wygody i wielu udstępnionych rzeczy,które tak nam w życiu pomagają.Co by wtedy było?Człowiek w dzisiejszych czasach mając już pełną swobodę,pełną władzę(bo przecież twierdzimy,że zwierze to zwierzę nic więcej)uważa,że złe zachowanie to zachowanie jak stado bydla,jak chmara,wataha,dzikusy itp.Więc należy zadać sobie pytanie. Do czego zdolny jest człowiek,by wyeliminować slabszych od siebie i do czego zdolne jest zwierzę by pokochac za mocno. Istota ludzka,niby tak mądra,pojętna,najinteligentniejsza na świecie powinna świecic przykładem,pomagać słabszym lub istotom z innego gatunku.A my co robimy?? odganiamy od siebie psa,który ze łzami w bezsilnych oczach pokornie odchodzi lub resztkami sil błaga o cokowliek lub kona gdzieś na jezdni. A przez kogo to wszystko?? Przez naszą cywilizacje i pośpiech. Potrafimy przejść obok psa,którego właśnie katuje sąsiad.A dlaczego?? Bo to nie nasza sprawa. Potrafimy uderzyc psa,który z nadzieją w piszczącym pełnym bólu głosie biegnie do nas po odrobinkę ciepla.A czemu??Bo mamy swoje sprawy,a pies to pies-da radę. I tak wygląda ten świat.Pełen nienawiści,uprzedzeń,ciągłej walki o lepszy byt.A ten świat zapomina o tych słabszych,o tych,które teraz cierpią przez naszą bezmyślnośc i chęć bycia kimś lepszym. gdyby tak każda osoba zaadotpowała,lub po prostu pomogla w jakis inny nawet drobny sposób bezdomnemu psu,nie było by tak smutnych miejsc jak schroniska.Nie było by tej nadziei,tych skomlejących,często zagryzanych psiaków. A wśród nich na przykład taki Lizak.Cóż on zrobił??Sądząc po imieniu za bardzo chciał kochać??Za bardzo chciał tulić,za bardzo sie cieszył po wejściu pana do domu??Był niepotrzebnym obowiązkiem?? To po co został wzięty, by pochwalic się przed znajomymi,a potem wyrzucić bo moda sie zmieniła?? On za bardzo chcial. Siedzi teraz w tej ciasnej,przepełnionej klatce,ciepri z zimna,przemoczony,głodny i spragniony wciaż ma nadzieje,nadzieje nalepszy los,a moze ktos wlasnie idzie po niego.Moze to Ty czlowieku??Spójrz w jego oczy.Zerknij wgłąb duszy. Może ona Ci da znać i serce poruszy." ten tekst tez dla poziomki wystarczy jak cos pod koniec dac jej imie i ze "sadzac po jej znamieniu po ogromnej ranie,kochala swego pana do bolu i to doslownie.Kochala mimo wszystko,bo taka jest przyjazn,tak wyglada oddanie do konca zycia.Przeciez nawet jak pan wyrzadza mi krzywde na pewno mnie kocha.Tak mysli kazdy pies,ktor oddalby wszystko by pana uszczesliwic." ale to moja propozycja i sugestia. :oops::roll: Quote
Adi79 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Moze strony dla milosnikow terierkow, jeden to prawie to samo co dwa !:multi: Quote
Adi79 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 :multi:Poziomka to taka suuuuper dziewczyna Quote
claudi Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 superaśna i czeka ja pewnie sesja zdjęciowa :) Quote
gameta Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 gameta napisał(a):Idusiek, gdzie fotki ? Hop hop ??? Szukamy domku ! Quote
rita60 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Poziomka i Lizak pieknie prosza o domki......... Quote
idusiek Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 no tak, gdzie fotki.... fotki są, ale ode mnie z mieszkania i nieprofesjonalne :oops: Lipa lekka...ale zaraz wkleję, jak zgram. Claudi zrobi lepsze :evil_lol::cool3: jestem tego pewna. bo u mnie w tle to kapcie i buty i kołdry....( nie patrzec i nie szukac ! ). Wczoraj Poziomka miała przygód co nie miara... jechała w kontenerze z 2 panami 150 km, smierdziała razem z nimi, wymiotowała :roll:, potem odwiedziła Konstancin a potem moje mieszkanie a potem pojechała ze mną z Natolina na Słodowiec - dopiero w centrum się trochę uspokoiła, myslalam, że mi na głowę wejdzie z niepewności :roll: Teraz Poziomka siedzi bezpiecznie w DT razem z Dyziem i tu kolejny klops....albo jej sie konczy cieczka albo zaczyna ....dni pokażą... sterylka tak czy siak będzie potrzebna - ktoś reflektuje pomóc? :oops: ............... Lizak został przeniesiony do innego boksu -razem z suką....ciekawe kto im dojdzie do towarzystwa.....:shake: Quote
gameta Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Ładne psisko :) A miały być foty dwóch innych terierów :) Czy ona jest u Ciebie na DT ? Quote
idusiek Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 nie, moj TZ by mnie zabil i własciciel mieszkania też :shake: Sunia jest w DT w Łomiankach, razem z Dyziem z mojego podpisu. Gdzie lepiej wrzucic teriery i terieropodobne? Moze na poczatek co ? czy tutaj? Wrzucam tutaj.... :roll: 1. Pies, roczny, do kolan 2. Don, fajny psiak z obcietym ogonem 3. Nowa sunia, nieśmiała ,ale się przełamuje 4. Sunia, tez nowa, młodziutka i prawie identyczna jak ten 1 piesek. 5.Rupert 6. Szczotek 7 Pies Quote
Recommended Posts