idusiek Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 i co i co .... i jest :multi: zgadnijcie, kto dzis pojechał do domkuuuuuuuuuuuuuuuuu????:-o jeszcze w lecznicy, gdzie go musialam upchnać na 2 godziny.... i w domciu na białym dywaniku :evil_lol: OFICJALNIE OŚWIADCZAM - SZCZOTEK MA DOM!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: Od kilku dni rozmawiałam z ludzmi, nie mialam najmniejszych wątpliwości, znają naszego znajomego weta ( a on ich i to bardzo dobrze), mają teriera ( drugiego niedawno stracili....), są dobrze sytuowani i mają bzikolca na punkcie psów :cool3:. Szczotek bardzo im sie spodobał ( dzwonili w sprawie Poziomki, ale juz miala domek, więc go poleciłam, zdjęcia z każdej pory roku wyslalam, itp). i co? i dzisiaj pojechał do domku !!!!!!!!!!!!!!! Od dzisiaj będzie się nazywał AMON, bedzie wcinał Royalka, chodził na spacerki na specjalnie dopasowanych skórzanych szelkach a weekendy spędzał na dzialce pod Warszawą, gdzie pozna swojego kolegę. Amonka wzieła córka Pani, która ma drugiego teriera- rasowego irlandczyka ;) Szczotas bał się windy, w domu chyba tez nie za bardzo przebywal, ale zamiast zgladac kąty - rozłozył się przed nami na dywanie i usypiał na siedzaco ( dzien pełen wrażeń, samochód, lecznica a potem znowu samochód i domek). Siesznie to wygladało, bo się kiwał, opadał a jednak udawał, że ciągle nas słyszy. W przyszłym tygodniu szczepienia, potem kolejne a potem ciachanie jajek, co by mu się lżej żyło ;) I JESZCZE JEDNO : Wiecie kiedy Szczotek trafił do schronu? Dokladnie 8 lutego... a dzis 6.... Boszzzzz, jakie to szczęscie, minał dokladnie rok od kiedy tam siedział a teraz zamiast w budzie, bedzie grzł duuuuuuuuuuuuuuupkę na dywanikach i kanapach :multi: I KOLEJNY TERIER SZCZĘŚLIWY !!!! :cool3: Quote
jolek68 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 idusiek ale miła niespodzianka :laugh2_2: a ja durna myślałam że nowy piesio szukający domku, a tu proszę :loveu: Quote
gdgt Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Ja myślę, że najwyższa pora znaleźć dom Filipowi :diabloti: Quote
rita60 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Duzo miłosci w swoim domku zycze ci Szczotus:multi::multi::multi: Quote
idusiek Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 ech, i gameta wykrakałaś.... Przyjechał wczoraj psiak - szorstki, w schronie od kilku dni, wystraszony na maxa, wtulony w siatkę, nie jadł, nie wchodził do budy, nie reagował na nic.... i przyjechał do naszego terierowatego DT.... Komu szorstka komu ?????? Quote
gameta Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Wypraszam sobie - nie ja wykrakałam, tylko jolek68 :mad: Psiak śliczny, mam nadzieję, że szybko znajdzie domek :) Jolek68, chodź tu krakać pozytywnie :p Quote
idusiek Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 ech, ładny nietypowy ale na razie nie do adopcji, ząbki pokazuje...:roll: Quote
jolek68 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 no co :eviltong: ja nie kraczę :mad: za to psiak cudo i chyba młodziak jeszcze??? Quote
idusiek Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 nic ani dobrego.... przybylo kilka szorstkich do schronu....:placz: mam zdjęcia i jak mi sie uda to wstawię... ech ,ciotki opadam z sił, opadam :shake: Quote
jolek68 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 jak takie ładne jak dziewczyn :loveu: to domki tu zajrzą na pewno :razz: Quote
idusiek Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 :roll:ze schronu, ...to nie za ładne Quote
gameta Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 idusiek napisał(a):nic ani dobrego.... przybylo kilka szorstkich do schronu....:placz: mam zdjęcia i jak mi sie uda to wstawię... ech ,ciotki opadam z sił, opadam :shake: Idusiek ani mi się waż z sił opadać :mad: Dawaj te fotki, będziem oglądać ;) Quote
jolek68 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 idusiek napisał(a)::roll:ze schronu, ...to nie za ładne masz już jakąś wprawę to też będą dobre ;) Quote
idusiek Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 kolezanka robiła :eviltong: to śa lepsze niż moje ;) Quote
jolek68 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 coś tu cicho :crazyeye: idusiek gdzie masz te fotki ;) Quote
Zuzanna.psiaki Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Te wszystkie szorstkie psiny nie mają szorstkich serduszek! Same cuda .... tylko brać i kochać !!:loveu: Quote
idusiek Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 nie mam jeszcze :oops: ,dogo mi nawala i jeszcze nie zgrałam do sieci. Mam za to psa przerzuconego mi wczoraj przez płot, którego mało nie zjadła moja dobka. i teraz trochę jego mam w głowie...jutro wieczorem powinnam umiescic foty.:roll: Quote
jolek68 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 idusiek napisał(a):nie mam jeszcze :oops: ,dogo mi nawala i jeszcze nie zgrałam do sieci. Mam za to psa przerzuconego mi wczoraj przez płot, którego mało nie zjadła moja dobka. i teraz trochę jego mam w głowie...jutro wieczorem powinnam umiescic foty.:roll: z dogo mam tak samo :mad:, czekamy zatem na foty ;) co za psa Ci przerzucili :angryy: ludzom się w d...ch poprzewracało :mad: Quote
idusiek Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 przerzucic to jedno, ale przerzucic do dobermana, który atakuje to drugie...a ja mam wyrazną tabliczkę o grożnym psie na ogrodzeniu....:placz: W kazdym razie Bingo na razie jest zakitrany u mnie w pokoju, bo gmina tez odmowila pomocy ( nie ma burmiatrza, nie ma pieniedzy, nie pomozemy ) a pan ktory ze mna rozmawiał powiedzial, żebym "wygonila do na ulicę to sam sobie dom znajdzie" :angryy: Quote
jolek68 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 idusiek napisał(a):przerzucic to jedno, ale przerzucic do dobermana, który atakuje to drugie...a ja mam wyrazną tabliczkę o grożnym psie na ogrodzeniu....:placz: W kazdym razie Bingo na razie jest zakitrany u mnie w pokoju, bo gmina tez odmowila pomocy ( nie ma burmiatrza, nie ma pieniedzy, nie pomozemy ) a pan ktory ze mna rozmawiał powiedzial, żebym "wygonila do na ulicę to sam sobie dom znajdzie" :angryy: może ludzie wiedzą że pomagasz psiakom ;) ale do stróża posesji :mad: tak, jedne gminy nawet dają na sterylki a inne najlepiej won :angryy: i jak tu można coś zmienić skoro są tacy urzędnicy :crazyeye: zrób zdjęcie Bingo, trza mu domek szukać ;) Quote
idusiek Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 no to mamy od wczoraj kolejnego szorstkiego pod opieką.... Zwie się Ziomek :razz:, ma około 2-3 lat. Strasznie chudy, odparzona pachwinka i slad po ugryzieniu. Najgorsza ta chudość i brud. Pies boski, klei się, liże, łasi. :cool3: w schronie 2 tygodnie temu wygladał tak ( sorrrki, ze nie wstrawilam, ale urwanie głowy z tym całym psim towarzystwem ostatnio...:roll: ) a tak wyglada po kąpaniu :cool3: Quote
jolek68 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 no proszę jakie cudo :loveu: tylko brać i miziać :loveu: Quote
idusiek Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 i jeszcze Leokadia ( szara) i Miszka ( beżowa) Quote
jolek68 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 następne kudłacze :-( ta szara to straszna bida, oj tak :placz: Quote
Recommended Posts