jolek68 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 idusiek to i tak więcej niż ja, bo tło tyż ważna rzecz :evil_lol: Cieszę się i dzięki takim foto Gajka też znajdzie domek ;) Quote
idusiek Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 hopsaj z ranka Gajka, moze ktoś cię wypatrzy :oops: Quote
jolek68 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='idusiek'] A TU EWUDENTNIE SZUKA DLA SIEBIE DOMKU ....:-( Śliczności, kto da domek dla takiego cuda :loveu: Quote
gdgt Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 na razie sponsor przeleje pieniądze za sterylkę! Quote
idusiek Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 suuupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer :multi: Bardzo dziękujemy ! :loveu: Quote
ronja Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Gaja w necie "Młoda w typie teriera niemieckiego" ale.gratka.pl 4lapy.pl eoferty.com.pl gieldaogloszen.pl zgubiono.pl mojpupil.pl (kategoria oddam oraz znalazłem) bono-polska.pl kupiepsa.pl (kategoria teriery inne oraz za darmo) adopcjapsa.pl ogloszenia.aleokazja (kategoria psy oraz oddam) szybko-sprzedam,pl przygarnijzwierzaka.pl Quote
idusiek Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 gameta napisał(a)::painting: Gajunia szuka domku !!! Quote
jolek68 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 To Gajka jeszcze bez domku :shake: takie cuda można zabrać do ciepłego domciu i to praktycznie gratis i ludzie się jeszcze zastanawiają :shake: Quote
jolek68 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 sesje się zgodzę ale że tak tu pusto przez ferie to :shake: Psiaki ich przecież nie mają :eviltong: Quote
idusiek Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 no a w sprawie Gajki telefon milczy :roll: Quote
gameta Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Gdzieś czytałam na Waszych wątka, że ktoś chciał Lizaka - może mu Gajkę podesłać w zamian :razz: Quote
idusiek Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Tak, taki był plan, tylko się okazało że ci ludzie to melina jakas :roll: w Piatek byi chętni ogladać Gajkę, juto będzie miała zdejmowane szwy i bedziemy gadac dalej. Ludzie mają własny dom i bernenczyka szalonego, wiec chcemy zeby sie wszystko zagoiło zaim zacznie szalec. ;) A Gajunia sie zmienia z dnia na dzien. Coraz słodsza, coraz bardziej kochana, coraz bardziej chce człowieka i jego dotyku :multi: Quote
idusiek Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Zbieramy na uratowanie dzielnych psich dzieci i utrzymanie naszych 14 psiaków ! :sweetCyb::laugh2_2:[FONT=Comic Sans MS]ZAPRASZAMY NA BAZARKI [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]CIOTEK : LUDWY I JESTEM WREDNA [/FONT]:laugh2_2::sweetCyb: [FONT=Fixedsys]PIKANTNY :diabloti:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]BURSZTYNOWY :cool3:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]KORALOWO- PERŁOWY :loveu:[/FONT] * zaprasza Idusiek ... w kraciastych rajstopach na głowie.... :stupid: Quote
idusiek Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Nie miałam kiedy napisac...:oops: Gajka od wczoraj siedzi w domku w Mińsku Mazowieckiem i grzeję duuuuupkę na kanapie :multi: *i powiem Wam wiecej - szykuje się jutro jeszcze jedna niespodzianka....:p Quote
gameta Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Baaaardzo się cieszę :) Czyli nie masz już "nic" do adopcji ;) ? Quote
jolek68 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='idusiek'] *i powiem Wam wiecej - szykuje się jutro jeszcze jedna niespodzianka....:p :crazyeye: niech zgadnę, nowa psina :shake: Quote
idusiek Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 gameta jak to nic nie mam ? a 250 innych w schronie to co???????????????? A Trawis, Rupert i Filip to co? A Greta i Szczotek to co ??? :mad: mam duzo psiaków do adopcji, tylko domków dobrych brak :shake: jolek, tak psina, ale co z ta psiną to opowiem wieczorem .... Quote
idusiek Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Domcio fajny, młode małżenstwo z 2 dzieci. Była kłotnia z kim ma spać Gajunia. :evil_lol: W domku jest też Dora, bernenczyczka, która bardzo chce się bawić z Gajunią a ta ją uspokaja :p Quote
gameta Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='idusiek']gameta jak to nic nie mam ? a 250 innych w schronie to co???????????????? A Trawis, Rupert i Filip to co? A Greta i Szczotek to co ??? :mad: mam duzo psiaków do adopcji, tylko domków dobrych brak :shake: jolek, tak psina, ale co z ta psiną to opowiem wieczorem ....[/quote] Idusiek, to był żart :) Wiedziałam, że się setnie ubawisz :diabloti: Miała być nowa dobra wiadomość i co ? Quote
Recommended Posts