Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

idusiek napisał(a):
tak, jeszcze mnie dobij, że ona szczenna....:placz:

Eeee może nie? Może ma z natury "niskie zawieszenie" :evil_lol:
Ale chyba by trzeba sprawdzić :roll:

Posted

witajcie dostalam zapytanie odnosnie Pioziomki:):):):))ile ma lat,jakiej jest wielkosci i prosba o wiecej zdjec.wysle ile sie da bo w ogloszeniu mialam trzy wiec powysylam,ale i tak powiem,by ta osoba zadzwonila:)

Posted

anetek100 napisał(a):
ok juz napsialam..zdjecia wszystkie wyslalam,napisalam ze ma roczek ze jest wspaniala mloda sunia itp itd:):):):)jej teraz kciuki mam nadzieje ze zadzwoni:mad:

Za Poziomke:thumbs:

Posted

nikt do mnie dzwonił...:shake:

Wczoraj do Warszawy na DT przyjechała Gajka. Chyba rzeczywiście jest w ciąży, nie widziałam i nie mogłam jej porównać , bo bylo ciemno a ona już w samochodzie. :roll:

Posted

idusiek napisał(a):
nikt do mnie dzwonił...:shake:

Wczoraj do Warszawy na DT przyjechała Gajka. Chyba rzeczywiście jest w ciąży, nie widziałam i nie mogłam jej porównać , bo bylo ciemno a ona już w samochodzie. :roll:

Ale kicha :placz:
Zbieramy na sterylkę - na cito :cool3:

No i komu teriera ???

Posted

jolek68 napisał(a):
kocham terrierki, mogę jakoś pomóc???

najbardziej potrzebujemy teraz pieniedzy na 2 sterylizacje suczek ....:oops: plus ogłsozenia wszedzie, gdzie się da !

Jutro bede miała nowe zdjęcia

Posted

Gajka miala dzis sterylkę na Śreniawitów

Z relacji DT:

"Gajka już ciachnięta, już jest w domu. Sylwetka jej zeszczuplała ale nic nie wiem co tam we środku miała, bo ten co mi ją wydawał też nic nie wiedział. Śpi sobie teraz w zielonym kubraczku taka biedniutka. Dzisiaj z Poziomką takie biegi urządzały aż miło było patrzeć jak się bawiły a teraz będę musiała grafik wyjść na spacer zrobić, bo Gajka osobno żeby jej co nie rozdarło, a Poziomka bez Szakala - coby jej nie ten...:) "

Jutro będziemy wiedzieć czy była ciąża czy nie- po nocy dzwonic nie będę ;)

gdgt- Ty już wiesz wszystko od ludwy, coś koło tej kwoty.

Posted

Jak się uda jakiegoś sponsora zmolestować, to fajnie. I tak trzeba było ciachać na wszelki wypadek ewentualnych wpadek:razz:, więc...jak się sponsorzy znajdą to dobrze, jak nie, to i tak nie można było czekać dłużej;)