gonia66 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ziutka..błagam..zróbcie to z luką..idźcie do tego dyrektora..te psy muszą miec słomę bo stanie sie cos strasznego...nawet myśleć nie chcę..schronisko wygląda schludnie..czysto..może tylko na fotkach ale czystoto nie wszystko..bo skoro takimkosztem jest czysto to ja pier....blagam nie odpuszczajcie..wieze ze musi sie udac zwlaszcza ze wszedzie caly dzien dzis i jutro pewnie tez trabia o tych mrozach a ja jak tylko slysze to natychmaist robi mi sie zimno...:placz: Quote
asiamm Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 może pani Zytka sama spędzi nockę w pustej drewnianej budzie przy tych mrozach :angryy: bannerek dla malutki: Quote
*zaba* Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ogloszona na: www.bono-polska.pl www.adopcjapsa.pl www.animalia.pl www.e-zwierzak.pl czeka na aktywacje www.gumtree.pl choc tu nie widze ogloszenia,a bylo napisane,ze dodane :razz: Quote
luka1 Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 asiamm jak zwykle - niezawodna. Dziekuję Quote
agniecha82x Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 szok :angryy: psy maja zamarznac, bo pracownikom schroniska sie nie chce pracowac?! :angryy: to od czego oni tam sa?! :mad: brak mi slow :shake: Quote
beka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [Kobitki widziałyscie wątek na szukam psa/dam dom? Maleńka suczka dla straszej pani potzrebna. Tylko najlepiej strasza bo i pani nie nastolatka...tu jest wątek http://www.dogomania.pl/forum/f97/sunia-ew-samczyk-warszawa-pilne-128197/ Quote
gonia66 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 OOOOOOO....ciekawe...to mogłaby pasować tam nasza Mikrusia:lol: Quote
luka1 Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 tam potrzebna starsza psina - sunia jest młodziutka ok.roku. Quote
*zaba* Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Malenka,nie spadaj tak nisko!!! Jak ona daje sobie rade w te mrozy??? :shake: :-( Quote
luka1 Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 podobno psinka jest zarezerwowana. Oby długo nie czekała bo mrozy straszne. Quote
gonia66 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Kto ją zarezerwował luka??Bo tu na watku chyba nikt nic nie pisał...???FAjnie byłoby...to prawda...czym szybciej tym lepiej:lol: Quote
luka1 Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Była u mnie dziś Małgosia wracająca ze schroniska i przekazała mi te wiadomość. Pani jest super, znam ja osobiście, tylko że wyjechała na kilka dni i nie mogła jej zabrac - wraca chyba po niedzieli. Quote
kasik wawa Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 super wiadomosc sliczna mikroskopijna suczka Quote
*zaba* Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Tfu tfu,zeby nie zapeszyc.. Fajnie by bylo,kurcze :p Quote
gonia66 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 luka1 napisał(a):Była u mnie dziś Małgosia wracająca ze schroniska i przekazała mi te wiadomość. Pani jest super, znam ja osobiście, tylko że wyjechała na kilka dni i nie mogła jej zabrac - wraca chyba po niedzieli. Oj...to lada"moment"...byłoby superaśnie!!!!:multi::multi::multi:NA razie więc czekamy i zaciskamy kciuki..a Ty luka nam pisz wszystko, co i jak:lol: Quote
Ziutka Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 kasik wawa napisał(a):super wiadomosc sliczna mikroskopijna suczka No nie wierzę :crazyeye: gdzieś Ty się podziewała tyle czasu kobieto ??? :mad: Quote
agniecha82x Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 cudowna wiadomosc! :multi: oby malutka jak najszybciej znalazla sie w cieplym domku :) Quote
luka1 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Sunia pojechała do domu. Bardzo sie cieszyła. ( wiecie - nawet nie wymyśliłyśmy jej imienia, ale moze to i lepiej :multi:) Quote
Ziutka Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 luka1 napisał(a):Sunia pojechała do domu. Ufffffffff...........wspaniale :multi: A wiesz skąd domek ? Socho ? Quote
luka1 Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Adoptoqała ja pani, która opiekuje sie wszystkim co sie rusza. To ciepła miła osoba - poznałam ja w schronisku Quote
Ziutka Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 luka1 napisał(a):Adoptoqała ja pani, która opiekuje sie wszystkim co sie rusza. To ciepła miła osoba - poznałam ja w schronisku No to gicio :multi: Quote
*zaba* Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 super!!! i tak powinno byc,a nie,zeby ogony latami czekaly :shake: moze by sklonowac Pania????:razz: Quote
agniecha82x Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 i kolejne cudowne wiesci! :loveu: szczesliwego zycia w nowym domku mikropsinko :loveu: Quote
Recommended Posts