Jump to content
Dogomania

Gryfon brukselski, belgijski, brabancki-GALERIA (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

batiskaj napisał(a):
Gratulacje Sylwia:loveu: , najważniejsze że się dogadały co widać na załączonych obrazkach. Loluś wyglada jak synek Tekili:cool2: , extra razem wyglądają

No to fakt. na ulicy to mnie pytają czy to synek, albo czy to pekinczyk, albo mops :cool3: :p

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No z tym pekińczykiem to lekka przesada. To tak jak ja kiedyś miałam jużaka (taki wielki, biały i kudłaty) i 2 yorki, tez mnie pytali czy to jej dzieci:cool3: :roll: :cool3:

Posted

Chłopaki bardzo do siebie pasują z wyglądu - wcale się nie dziwię że na ulicy ludzie zwracają na was uwagę :) Dobrze że również charakterkami się dopasowali!

Posted

marynia napisał(a):
Chłopaki bardzo do siebie pasują z wyglądu - wcale się nie dziwię że na ulicy ludzie zwracają na was uwagę :) Dobrze że również charakterkami się dopasowali!

Tekila z reguły jest uległy ale Laluś pokazuję zabki szczególnie jak Tekila chce mu zabrać kosteczkę wapienną ;) taki mały zadziorka.

Na dworzu jak coś mu nie pasuje szczeka, a nie daj Boże niech zadzwoni domofon i jeden i drugi jazgocze :lol: :lol:.

Waży - dzisiaj był ważony 3,800 a zaczyna 9 miesiąc :)
W Czerwcu idę do swojego związku go zarejetrować bo czekam na rodowód jeszcze od Pani Ani. No i w sierpniu może spróbuje sił na wystawę ale będę to brała jako zabawę bo ważne aby ja miała przyjemnośc oraz Laluś :).

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='sylwiaskalska']Witam nie oczekiwanie :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: zostałam mamusią o to małego szkraba :)
To ja z Lalusiem :)

Gratulacje:cool2:
Widzę, że uległaś brabanckiemu urokowi, myślałem, że preferujesz szorstusie. To miła niespodzianka i doskonały wybór. Jeszcze raz gratuluję.

Posted

Dziekuję - no to przez Ciebie że mam brabancika :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo ciagle pokazywałeś te szczeniaki i swoją że uległam
No jak nie mozna zakochać się w takiej mordeczce

Porównanie z moim Boksem :)

Acha w weekend idę z Lalkiem na wystawę ale jako widz porobie zdjęcia Gryfonikom. Kto chetny przesle zdjęcia i tutaj tez wstawię :)

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Dziekuję - no to przez Ciebie że mam brabancika :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo ciagle pokazywałeś te szczeniaki i swoją że uległam
No jak nie mozna zakochać się w takiej mordeczce

Acha w weekend idę z Lalkiem na wystawę ...

Bardzo łodne zdjęcia. Piękne wyraźne oczy - musisz go mocno kochac:lol:

Ja też wybieram się na tę wytawę - do zobaczenia.

Posted

piotrek_b napisał(a):
Bardzo łodne zdjęcia. Piękne wyraźne oczy - musisz go mocno kochac:lol:

Ja też wybieram się na tę wytawę - do zobaczenia.

To extra to się spotkamy :multi: :) Ja przychodze z Lalusiem :) popatrzeć sobie :) No pewnie ja go kocham na zabój :)

Posted

piotrek_b napisał(a):
Nie mam pojęcia. Cosmo mieszka w Zawierciu. Jest tam prochę piesków ale i warunki doskonałe.

Ciekawiło mnie co to za kudłaczyk :lol: a jak mają się inne maluszki :) masz jakieś wieści ?

Posted

Owszem, Calinka biega po wszystkim na co wskoczy, ale jest bardzo bystra i pojętna. Cool Jazz ( w dom Tupsu - po fińsku znaczy kosmyk włosów) też sobie wspaniale radzi. Niedługo postaram się coś wkleić.

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Ja to teraz ostrożna jestem w tym wskakiwaniem :roll: i zeskakiwaniem. Wiesz o co mi chodzi.... :)

Tak, musisz wykazać dużo ostrożności.

Posted

piotrek_b napisał(a):
Tak, musisz wykazać dużo ostrożności.

Osobiście uważam że w każdej rasie nieważne czy to Gryfonik właściciele musza pilnować szczeniaki. A nie daj boże źle zeskoczy i wtedy moga być kłopoty. Ja to teraz uczulam wszystkich bez względu na to czy pies zdrowy czy chory.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...