Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 757
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Zielsko']Suki z cieczka moga startowac.[/quote]

A ktos moze mi wyjasnic dlaczego suki z cieczka moga startowac skoro np za chwile bedzie biegl po nich pies z nastepnej klasy? Derka pod suka raczej na nic sie zda jak jej bedzie lecialo z pod ogona po calym torze przy bieganiu, a jak ktos ma psa mysliwskiego czy "wachacza" to juz w ogole porazka... Tak z czystej ciekawosci pytam bo na wystawach suka z cieczka wystawiana byc nie moze (przynajmniej teoretycznie nie bo w praktyce roznie bywa).

Pzdr

Posted

Osobiscie nie mam nic przeciwko sukom z cieczka na zawodach. A dyskusja na ten tamat byla [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f90/suki-w-cieczce-na-zawodach-agility-126243/"]http://www.dogomania.pl/forum/f90/suki-w-cieczce-na-zawodach-agility-126243[/URL]

Posted

[quote name='marider']Tak z czystej ciekawosci pytam bo na wystawach suka z cieczka wystawiana byc nie moze (przynajmniej teoretycznie nie bo w praktyce roznie bywa).[/quote]

W Polsce nie może, w wielu krajach może, według przepisów FCI może, i z tego co pamiętam Polsce został jeszcze z rok na dostosowanie się do tych przepisów. I jak saJo napisała, temat już był nawet oddzielnie omawiany:p

• 2 weeks later...
Posted

Jeszcze raz apeluje zeby Wszyscy, ktorzy moga zglaszali sie do pomocy! Jest to niewiele pracy, bo to jest [B]3 godziny pracy na glowe raz[/B] (jesli bedzie wystarczajaco duzo chetnych do pomocy) podczas calych zawodow a w nagrode sliczna koszulka i talon na jakies jedzonko! Kazda pomoc sie przyda. Jesli wiecie, ze przyjedziecie popatrzec ktoregos dnia, a nie bedziecie startowac, tez sie zgloscie do pomocy. Musimy pokazac, ze Polacy potrafia!

Posted

[quote name='Zielsko']Jest to niewiele pracy, bo to jest [B]3 godziny pracy na glowe raz[/B][/quote]

O, to już się nie boję, że pies przesiedzi całe zawody w kennelu:multi:

Posted

[quote name='Asti']O, to już się nie boję, że pies przesiedzi całe zawody w kennelu:multi:[/QUOTE]

My raczej będziemy na całych zawodach, do pomocy też się zgłosiłam:evil_lol:
To co Agata, w czasie wolnym na ploty? :razz::eviltong:

Posted

[quote name='Zielsko']Jeszcze raz apeluje zeby Wszyscy, ktorzy moga zglaszali sie do pomocy! Jest to niewiele pracy, bo to jest [B]3 godziny pracy na glowe raz[/B] (jesli bedzie wystarczajaco duzo chetnych do pomocy) podczas calych zawodow a w nagrode sliczna koszulka i talon na jakies jedzonko! Kazda pomoc sie przyda. Jesli wiecie, ze przyjedziecie popatrzec ktoregos dnia, a nie bedziecie startowac, tez sie zgloscie do pomocy. Musimy pokazac, ze Polacy potrafia![/quote]

Magda, a możesz gdzieś udostępnić listę osób, które się zgłosiły do pomocy?
W przypadku cavanowiczów przeprowadzimy rozmowy wychowawcze, jeśli zajdzie tak potrzeba [FONT=Wingdings]:diabloti:[/FONT]

Posted

Z tego co widzę, to zaraz limit będzie wyczerpany :razz:
Postaram się jeszcze zgarnąć kogoś do zawodów.
[SIZE=1][I]I mam pytanko - co ma robić 'skryba' :oops:[/I][/SIZE]

Posted

[quote name='Zielsko']Masz ten link na forum organizacyjnym.[/quote]

Czyli gdzie bo ja nie wiem :oops:
No i siem zgłosiłam do pomocy, bo wiem, ze nie bede miała wtedy szkoły :multi:

Posted

Olu: :evil_lol:

[quote name='tamer']Dziewczyny, potwierdźcie proszę [B]czy moje zgłoszenie do pomocy[/B] dotarło - wywaliło mi jakiś dziwny screen po wysłaniu formularza...[/quote]