Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PARSONRK']Pytanko mam małe, a nawet dwa :)
co z sukami cieczkowymi ? Czy startować mogą, czy nie?

hmmm czy ew można - oczywiście przed terminem 1 kwietnia- zmienić zgłoszonemu psu klasę np z zerówek na jedynki ? bo nie wiem, czy mała będzie w stanie 1 pobiec ( znaczy, czy ja dam zdążę za nią :) )[/QUOTE]

Suki z cieczka moga startowac.

Klase mozna zmienic nawet w ostatniej chwili, takze nie ma problemu.

• Replies 757
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='hanik']A czy można zmienić z jedynek na zerówki :oops:

Bo ja się zwyczjnie pomylilam... Zapomniałam zaznaczyć zerówkę i tak wysłalam... A potem jak wysłalam to sobie pomyślalam, że może i dobrze, że się pomylilam bo to bardziej zmotywuje mnie do pracy, zreszą Figiel robi slalom i prawie huśtawkę* . A stefy z którymi mamy problem i tak są w każdej klasie, więc tak czy inaczej musimy ćwiczyć ...
Ale jakby coś*nie wypaliło to czy można to zmienić????[/QUOTE]

Mozna o ile nie wystartujesz w jedynkach gdzies wczesniej :)

Posted

[quote name='Zielsko']Mozna o ile nie wystartujesz w jedynkach gdzies wczesniej :)[/QUOTE]

Ufff... dzięki...
Nie, raczej nie zamierzam już się mylić :evil_lol:

Posted

Zgłosiłam Białe..
Tylko Magda bardzo proszę popraw Funię na LA0...
Widocznie ruszyłam suwakiem myszy i mi wyszło LA2...:razz: może kiedyś... ale to raczej pobożne życzenie niż ocena możliwości :diabloti: zwłaszcza przy jej rasie i masie ;-)
Pozdrawiam
i do zobaczenia
CHI & BBB

Posted

Do zglaszania sie do pomocy jest osobny formularz na stronie [url=http://kafort.pl/php/iabc/pl/pomoc.php]IABC 2009[/url] i tam mozna sie zglaszac w kazdej chwili :)

Posted

[quote name='BBH']Tiaa pierwsze zawody z których będe musiał obrobic wszystkie zdjęcia które się nadają:placz::evil_lol:[/QUOTE]
Pokaralo za lenistwo:evil_lol:

Posted

Obawiam sie, ze wszystko musi byc na tip-top. Polacy musza pokazac, ze stac nas na wysoki poziom organizacji takich zawodow. Mam nadzieje, ze wszyscy zapamietaja ten Puchar Ras dobrze :)

Posted

[quote name='Zielsko']Obawiam sie, ze wszystko musi byc na tip-top. Polacy musza pokazac, ze stac nas na wysoki poziom organizacji takich zawodow. Mam nadzieje, ze wszyscy zapamietaja ten Puchar Ras dobrze :)[/quote]

po przedostatnim Pucharze Ras na rżysku, w skwarze i z bałaganem organizacyjnym przechodzącym wszystko oraz bez weterynarza na miejscu, po ostatnim w duchocie a później w burzy i błocie po kolana (nie jest to przenośnia literacka) musimy pokazać, że 'made in Poland rulez':p

Posted

[quote name='Sajko']po przedostatnim Pucharze Ras [...] w skwarze [...], po ostatnim w duchocie a później w burzy i błocie po kolana [/quote]Sajko, ja Ciebie mianuję Kierowniczką do Spraw Meteorologicznych! Możesz zacząć załatwiać pogodę. :)

Posted

[quote name='Flaire']Sajko, ja Ciebie mianuję Kierowniczką do Spraw Meteorologicznych! Możesz zacząć załatwiać pogodę. :)[/quote]

A widziałaś słońce na październikowych warszawskich zawodach? I nawet jednej kropelki deszczu mimo poprzedniego i następnego weekendu w deszczu?? No przecież samo z siebie się nie wzięło:evil_lol:

Posted

[quote name='Sajko']A widziałaś słońce na październikowych warszawskich zawodach? I nawet jednej kropelki deszczu mimo poprzedniego i następnego weekendu w deszczu?? No przecież samo z siebie się nie wzięło:evil_lol:[/quote]I dokładnie dlatego Cię mianowałam na to Ważne Stanowisko! :lol:

Posted

A jak to jest z zerówkami?Czy opłaty są takie same?I czy dobrze rozumiem,że nie będzie żadnego"pucharu ras dla zerówek",tylko tak dodatkowo będą sobie psiaczki biegać na zwykłych(dotychczasowych)zasadach naliczania punktów?

Posted

Tak z ciekawości... :cool3:
Co to za interesująca rasa psa?:evil_lol:
[SIZE=-2]128[/SIZE][SIZE=-2]143[/SIZE][SIZE=-2]Monika Nymburska[/SIZE][SIZE=-2]kghbl,kj[/SIZE][SIZE=-2]lkbhůl[/SIZE][SIZE=-2]Poland[/SIZE][SIZE=-2]L1[/SIZE]

[SIZE=-2]hcv mj,@j,hv.[/SIZE]

Posted

[QUOTE=King's Dog;11561270]A jak to jest z zerówkami?Czy opłaty są takie same?I czy dobrze rozumiem,że nie będzie żadnego"pucharu ras dla zerówek",tylko tak dodatkowo będą sobie psiaczki biegać na zwykłych(dotychczasowych)zasadach naliczania punktów?[/QUOTE]

Oplaty sa takie same dla zerowek, bo zerowki biegaja dokladnie tyle samo co pozostale psy.

Poniewaz zerowki to jest klasa uznawana w Polsce, w innych krajach rzadko sie spotyka taka klase oficjalnie, a Puchar Ras jest impreza miedzynarodowa, to regulamin pucharu ras nie przewiduje konkurencji dla zerowek.

My zdecydowalismy sie zorganizowac zerowki glownie ze wzgledu na Polakow i dlatego, ze uwazamy, ze jest to pomysl wart promowania na swiecie.

Posted

[quote name='Junka']Ja mam takie pytanko, czymiejsce na polu namiotowym też trzeba będzie sobie rezerwować?? :cool3:[/QUOTE]

Tak, ale tylko ze wzgledow organizacyjnych. Miejsc na polu namiotowym na pewno nie zabraknie. Natomiast w osrodku nie bedzie mogl sie w tym czasie zakwaterowac nikt poza nami, wiec musimy wiedziec o kazdym noclegu. :)

Posted

[quote name='Zielsko']Tak, ale tylko ze wzgledow organizacyjnych. Miejsc na polu namiotowym na pewno nie zabraknie. Natomiast w osrodku nie bedzie mogl sie w tym czasie zakwaterowac nikt poza nami, wiec musimy wiedziec o kazdym noclegu. :)[/quote]

Bo ja się już zgłosiłam i chyba niestety przegapiłam tą część o noclegu.