Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
aaale mniamuśne :angel: :angel: :angel: ja bym tego żółtego urwisa kciała :oops: :lol: :lol: :lol:

ja też........

taki kluseczek żółty :) pycha

wszystkie są cudne - a w serku to już w ogóle

buziaczki dla Didulki, Didulek, babci i...prababci :wink:

Posted

Dzisiaj widzialam 4 miesiecznego doga i myslalam ze wyrwe smycz tej dziewczynie! :roll: A ten dozek byl juz wiekszy od mojego 17 miesiecznego Mejka :evilbat: :lol:

Koronaa dawaj mi pregusa!!!! :angel:

Posted

Dziś wielki dzień :)

Maluchy zostały oficjalnie wypuszczone z kojca na salony :) Oczywiście wcześniej przygotowane. Szaleją sobie teraz, biegają, szczekają, podgryzają się i rozrabiają. Jak na razie ograniczają sie do pokoju, chyba jeszcze nie wyczaiły że w kuchni takie fajne rzeczy sie dzieją... :lol:

f64aa562.jpg

Tugrysek okazał się być nafajniejszą zabawką...

f64aa565.jpg

f64aa568.jpg

Posted

Nastepna co ma wilkie kapcie!! :P

Jakie Diduleczki juz duuze!! Sliczne moje kochane.. A Didu moja juz wymeczona! :lol: Jejku jak one szybko rosna... :bigcry: :placz:

Wysciskaj, wymyziaj, wysmeraj je wszystkie ode mnie :bigcry: :placz:

Posted

no to już za kilka minutek można zacząć obchodzić PIERWSZE MIESIĘCZNE URODZINKI DIDULECZEK :D :BIG:

a więc.. wesołego, rozbrykanego dzieciństwa kochanych właścicieli i wspaniałej dorosłości (również rozbrykanej :D ), wiele sukcesów, dużo zdrówka i figlarnych uśmieszków na ich mokrych fafelkach

:tort:

zyczą kasia grześ i cairo

Posted

Zdrowie małych dogów :drinking: :drinking:

A ja je dzisiaj widziałam i wymyziałam :multi:

A jak one mnie pogryzły :roll: musiałam im smakować, szczególnie moje palce u nóg :eating:

:wink:

Posted
Zdrowie małych dogów :drinking: :drinking:

A ja je dzisiaj widziałam i wymyziałam :multi:

A jak one mnie pogryzły :roll: musiałam im smakować, szczególnie moje palce u nóg :eating:

hahaha PIKA a komu potem buzi dawały??? :lol:

Za małe dogi :drinking: :drinking:

Posted

malawaszka one nie dają buzi :niewiem: chyba że odgryzanie nosa to taka pieszczota :lol:

Olund czego zazdrościsz, ze zaoszczędziłam na pedikiurzystce ? :lol:

I ja tez chce doga, ale się załatwic nie dało, :cry: bo Korona dokładną rewizje robi przed wyjściem :cry:

Posted

I ja tez chce doga, ale się załatwic nie dało, :cry: bo Korona dokładną rewizje robi przed wyjściem :cry:

ojjjjj głupioooo bo miałam nadzieję, ze da się jakoś przemycić Hidalgo :wink:

Posted

Ale po tym obgryzaniu spały jak aniołki :sleep2: :D

ojjjjj głupioooo bo miałam nadzieję, ze da się jakoś przemycić Hidalgo

Nie ma mowy :evil: Poza tym Hidalgo się nia da... Strasznie jest ruchliwy i raczej schować go gdziekolwiek będzie trudno... To taki mału żywioł. Uprawia wspinaczkę wysokogórską, a docelowe miejsce to ramie, uszy, włosy itd... :lol:

A Hidalgo zostanie chyba przechszczony na Hazarda... Sama nie wiem. Za dużo imion mam do wyboru...

Na razie wszystkie reagują na "dogidogi"

Posted

Co powiecie na to??

:baby: Żółty chłopiec - Hazard (bo to wszystko od poczatku był hazard, zagraniczne krycie itd)

:baby: Żółta dziewczynka - Halucynacja (bo mi sie podoba i ładnie brzmi)

:baby: Pręgowana wariatka - Hulanka (wszystko mówi samo za siebie)

:baby: 2 pręguska - Hrabianka (pasuje do niej)

Posted

Moim zdaniem ładne imionka. Gratuluje pomysłu Korono. Niech Hazard, Halucynacja, Hulanka i Hrabianka rosną zdrowiutkie i piekniutkie i coraz piekniejsze.

A mi zostało okolo 214 dni :cry: oczekiwania, na dogusia. I mam ogrooooooooomną nadzieje, ze wszystko sie poukłada tak jak ma sie poukładać i mały dozio u nas zamieszka :lol: .

Posted

:oops:

nie dziękuję co by nie zapeszać (tfu tfu)

hahaha PIKA a czemu "maluszek" a nie maluszek?

no wiem ,wiem..... spodziewalyście się kogoś mniejszego jak powiedzialam, że będzie maly dog (hi hi)

ale obawiam się, że jak będzie mial nawet 2 latka, to i tak będzie dla mnie naszym malutkim Cairusiem :D