mrowka Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 :bigcry: Co tu bede duzo pisac napisze tylko, ze PIEKNE!!!! BOSKIE!! PIKA uff.. ciesze sie bardzo! Szkola nie poszla na marne :lol: Quote
kasiaak Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 aaale mniamuśne :angel: :angel: :angel: ja bym tego żółtego urwisa kciała :oops: :lol: :lol: :lol: ja też........ taki kluseczek żółty :) pycha wszystkie są cudne - a w serku to już w ogóle buziaczki dla Didulki, Didulek, babci i...prababci :wink: Quote
Olund Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 Rany julek !!!! Ja to normalnie oczu od tych zdjec oderwac nie moge. Juz pewnie wojuja po mieszkaniu i zaczynaja psoicć :lilangel: . Quote
malawaszka Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 alee duuużeeeee :angel: :angel: :angel: a pomyśleć, że jak się urodziły były wielkości kufy Didu :P niech dalej rosną zdrowo :drinking: :drinking: :drinking: Quote
mrowka Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 Dzisiaj widzialam 4 miesiecznego doga i myslalam ze wyrwe smycz tej dziewczynie! :roll: A ten dozek byl juz wiekszy od mojego 17 miesiecznego Mejka :evilbat: :lol: Koronaa dawaj mi pregusa!!!! :angel: Quote
KORONA Posted November 11, 2004 Author Posted November 11, 2004 Dziś wielki dzień :) Maluchy zostały oficjalnie wypuszczone z kojca na salony :) Oczywiście wcześniej przygotowane. Szaleją sobie teraz, biegają, szczekają, podgryzają się i rozrabiają. Jak na razie ograniczają sie do pokoju, chyba jeszcze nie wyczaiły że w kuchni takie fajne rzeczy sie dzieją... :lol: Tugrysek okazał się być nafajniejszą zabawką... Quote
mrowka Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 Nastepna co ma wilkie kapcie!! :P Jakie Diduleczki juz duuze!! Sliczne moje kochane.. A Didu moja juz wymeczona! :lol: Jejku jak one szybko rosna... :bigcry: :placz: Wysciskaj, wymyziaj, wysmeraj je wszystkie ode mnie :bigcry: :placz: Quote
kasiaak Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 no to już za kilka minutek można zacząć obchodzić PIERWSZE MIESIĘCZNE URODZINKI DIDULECZEK :D :BIG: a więc.. wesołego, rozbrykanego dzieciństwa kochanych właścicieli i wspaniałej dorosłości (również rozbrykanej :D ), wiele sukcesów, dużo zdrówka i figlarnych uśmieszków na ich mokrych fafelkach :tort: zyczą kasia grześ i cairo Quote
malawaszka Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 ohohohto i my się dołączamy do zyczonek :angel: :angel: :angel: niech dalej rosną zdrowo i szczesliwie :drinking: :drinking: :drinking: Quote
KORONA Posted November 12, 2004 Author Posted November 12, 2004 Dziękuję w imieniu małych dogów :) Jakby co, to ja też skończyłam miesiąc własnie:lol: Quote
PIKA Posted November 13, 2004 Posted November 13, 2004 Zdrowie małych dogów :drinking: :drinking: A ja je dzisiaj widziałam i wymyziałam :multi: A jak one mnie pogryzły :roll: musiałam im smakować, szczególnie moje palce u nóg :eating: :wink: Quote
malawaszka Posted November 13, 2004 Posted November 13, 2004 Zdrowie małych dogów :drinking: :drinking: A ja je dzisiaj widziałam i wymyziałam :multi: A jak one mnie pogryzły :roll: musiałam im smakować, szczególnie moje palce u nóg :eating: :wink: hahaha PIKA a komu potem buzi dawały??? :lol: Za małe dogi :drinking: :drinking: Quote
Olund Posted November 13, 2004 Posted November 13, 2004 Pika jak ja Ci zazdroszcze, nawet tych pogryzionych palców. Ja też chce doga, ale juz!!! Quote
PIKA Posted November 13, 2004 Posted November 13, 2004 malawaszka one nie dają buzi :niewiem: chyba że odgryzanie nosa to taka pieszczota :lol: Olund czego zazdrościsz, ze zaoszczędziłam na pedikiurzystce ? :lol: :wink: I ja tez chce doga, ale się załatwic nie dało, :cry: bo Korona dokładną rewizje robi przed wyjściem :cry: Quote
kasiaak Posted November 13, 2004 Posted November 13, 2004 I ja tez chce doga, ale się załatwic nie dało, :cry: bo Korona dokładną rewizje robi przed wyjściem :cry: ojjjjj głupioooo bo miałam nadzieję, ze da się jakoś przemycić Hidalgo :wink: Quote
KORONA Posted November 14, 2004 Author Posted November 14, 2004 Ale po tym obgryzaniu spały jak aniołki :sleep2: :D ojjjjj głupioooo bo miałam nadzieję, ze da się jakoś przemycić Hidalgo Nie ma mowy :evil: Poza tym Hidalgo się nia da... Strasznie jest ruchliwy i raczej schować go gdziekolwiek będzie trudno... To taki mału żywioł. Uprawia wspinaczkę wysokogórską, a docelowe miejsce to ramie, uszy, włosy itd... :lol: A Hidalgo zostanie chyba przechszczony na Hazarda... Sama nie wiem. Za dużo imion mam do wyboru... Na razie wszystkie reagują na "dogidogi" Quote
Olund Posted November 14, 2004 Posted November 14, 2004 Pika no własnie między innymi tej oszczednosci :lol: Całusy dla wszystkich "dogówdogów" Quote
KORONA Posted November 15, 2004 Author Posted November 15, 2004 Co powiecie na to?? :baby: Żółty chłopiec - Hazard (bo to wszystko od poczatku był hazard, zagraniczne krycie itd) :baby: Żółta dziewczynka - Halucynacja (bo mi sie podoba i ładnie brzmi) :baby: Pręgowana wariatka - Hulanka (wszystko mówi samo za siebie) :baby: 2 pręguska - Hrabianka (pasuje do niej) Quote
Olund Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 Moim zdaniem ładne imionka. Gratuluje pomysłu Korono. Niech Hazard, Halucynacja, Hulanka i Hrabianka rosną zdrowiutkie i piekniutkie i coraz piekniejsze. A mi zostało okolo 214 dni :cry: oczekiwania, na dogusia. I mam ogrooooooooomną nadzieje, ze wszystko sie poukłada tak jak ma sie poukładać i mały dozio u nas zamieszka :lol: . Quote
PIKA Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 Korona super pomysł :klacz: A ja wczoraj widziałam "maluszka" kaasiak, ale słodki faflunek :iloveyou: Quote
KORONA Posted November 16, 2004 Author Posted November 16, 2004 Cairo jest śliczny :) To mój ulubieniec :angel: Olund, dlaczego akurat 214 dni?? Quote
kasiaak Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 :oops: nie dziękuję co by nie zapeszać (tfu tfu) hahaha PIKA a czemu "maluszek" a nie maluszek? no wiem ,wiem..... spodziewalyście się kogoś mniejszego jak powiedzialam, że będzie maly dog (hi hi) ale obawiam się, że jak będzie mial nawet 2 latka, to i tak będzie dla mnie naszym malutkim Cairusiem :D Quote
Recommended Posts